Konu: Kevin Guerra Gişe kuralı ihlali  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.02.2025 18:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin Guerra - @leon5858

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22/02/2025 13:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi uyarılmasına rağmen gişeden geçiyor, herkesin gişesinden geçiyor, bir de kendi gişesinden geçilince millete de şikayet açıyor, dediğimi yap yaptığımı yapma hesabı sanırım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&ab_channel=Mustafa

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.02.2025 18:27
23.02.2025 Tarihinde Admin beni uyarmıştı ve o tarihten sonra gişe ihlali yapmadım. daha önceden bana açmıştı aynı kişi şikayet. https://hizliresim.com/7ie9erw Bu ss adminin uyardıgı tarihte mevcut.

#2 - 28.02.2025 18:29
Gişe ihlalinin yasak olduğunu söyledikten sonra forum açmıştım.

#3 - 28.02.2025 18:44
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=169113.0 önceden açtığım şikayette açıklamalarına bakacak olursak senin car-ram atarak gişeden geçtiğin belli. ''Gişeyi açmak istediğimde "Gişe zaten açık" Uyarısını verdiği için beklemeden geçtim N tuşuna basıp durmadan geçebiliyorsun.'' dedin, halbuki alakası yok, sen gişe açık uyarısı yüzünden oradan geçmedin. 143 top speed ile geldiğin için benim açtığım gişeden geçmek istedin ve çarparak geçtin. Aslında orada bile gişe ihlalinin olduğunu biliyordun, açıklamaların sadece ''orada durduğun için bastım çarptım geçtim minvalinde'' gişe ihlali bilmiyordum gibi bir savunman olmadı hiçbir zaman. Ki bilmeseydin böyle bir savunma vermezdin geçmiş şikayette, kendi youtube videonda bile
&ab_channel=Fatih 9.saniyede başka birine pit atıyorsun, bugün bana da pit attın. Ona da başka şikayet açacağım. Acilen, aracım kaydı, lag oldu, gişe açıktı orada durdun bilmiyordum gibi bahaneleri bırakman gerek. Hiçbir olayda pingin 60'ın üstünde değildi senin. Lütfen düzgün araç kullanalım, ihlal yapmayalım, milletin oyun zevkini mahvetmeyelim.

#4 - 28.02.2025 18:47
Dostum admin uyardı ve o tarihten sonra gişe ihlali şikayet açılmadı. Amacın jail yedirmekmi?

#5 - 28.02.2025 18:49
Pit şikayeti açabilirsin kayıttım açıktı. Direğe çarpıp aracım yön vermeden sol tarafa attı kendini istersen kayıttı atabilirim buraya rahat olabilirsin...

#6 - 28.02.2025 18:52
Alakası bile yok. Öncesinde dediğim gibi, hiçbir şekilde senin o geçmişteki şikayette ''böyle bir kural ihlali olduğunu bilmiyordum'' gibi bir savunman olmadı senin. Şimdi de bu bahaneyi kullanıyorsun. Tamamen orda durdun o yüzden gişeyi açamadım falan dedin. Halbuki gişe açık uyarısını ben orda durduğum için değil, gişe açık olduğu için alıyordun. Daha fazla ileti gelmeyecek. Sonuçlanabilir.

#7 - 28.02.2025 18:58
i=HetjPcskIi4-0ub3 PİT Attın diyorsun Videoda herşey gözüküyor. Belli ki amacın benim hatalarımı bulup arşive girip benim açtığım şikayetlerden hatalarımı bulman :D

#8 - 28.02.2025 19:02
Arkadan beni izlerken önüne bakmıyorsun, arabayı kontrol edemeyip kaldırıma çıkıp direğe çarpıp önüme savruluyorsun ve bir de kaza rolüne girmeyip, basıp gitmeye devam ediyorsun bana kaza yaptırdıktan sonra, daha da hızlanıyorsun. Non rp sürüşten ve kaza rolüne girmeden hızlanman da garip bir oyun stili.

#9 - 28.02.2025 19:04
Dostum dönerken duvara bile çarpmıyorum? Bana takmışsın belli  :) :)