https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=169113.0 önceden açtığım şikayette açıklamalarına bakacak olursak senin car-ram atarak gişeden geçtiğin belli.
''Gişeyi açmak istediğimde "Gişe zaten açık" Uyarısını verdiği için beklemeden geçtim N tuşuna basıp durmadan geçebiliyorsun.'' dedin, halbuki alakası yok, sen gişe açık uyarısı yüzünden oradan geçmedin. 143 top speed ile geldiğin için benim açtığım gişeden geçmek istedin ve çarparak geçtin. Aslında orada bile gişe ihlalinin olduğunu biliyordun, açıklamaların sadece ''orada durduğun için bastım çarptım geçtim minvalinde'' gişe ihlali bilmiyordum gibi bir savunman olmadı hiçbir zaman. Ki bilmeseydin böyle bir savunma vermezdin geçmiş şikayette, kendi youtube videonda bile
&ab_channel=Fatih 9.saniyede başka birine pit atıyorsun, bugün bana da pit attın. Ona da başka şikayet açacağım. Acilen, aracım kaydı, lag oldu, gişe açıktı orada durdun bilmiyordum gibi bahaneleri bırakman gerek. Hiçbir olayda pingin 60'ın üstünde değildi senin. Lütfen düzgün araç kullanalım, ihlal yapmayalım, milletin oyun zevkini mahvetmeyelim.