Merhaba, detaylı savunmamı yapacağım. İlk önce çeteci bir karakter yönetmekteyim, Idlewood'da oturan ve büyüklerine kendisini göstermek isteyen bir karakter;
İlk önce ben senin yanına değil, sen bizim yanımıza geldin. Sana Igor diyeceğimden ve çok çirkin olduğundan bahsettim. Aslında, bir sorun yok. Fakat sen, karakterin için sorun teşkil ettiğini düşünüyorsun, sürekli "Nerden bileyim onaylı Hood olduğunu? Nerden bileyim karakterinin çeteci olduğunu?" diye söyleniyorsun. O zaman herkes, onaylı hoodlarda takılsın, üyelerine saygısızlık yapsın. Böyle bir şey var mı? Fear RP yapmıyorsun, Benim ile konuşmak istemediğini anlarım, fakat sana üç kez sorduğum soruya cevap ver diye sesleniyorum. "Beni siklemiyor musun?" diye söyleniyorum, "Siklemiyorum." diyorsun. Bu normalde senin ile Brawl atmam için geçerli bir sebep, ama farkındaysan sana IC'de senin bir ezik olduğunu ve senin ile kavga etmeyeceğimi söyledim. Ayrıca, konuştuğun kişi sabah benim rol yaptığım kız. Karakterim bir ergen, ilk defa böyle şeyler ile karşılaşıyor ve kız arkadaşını kimseye kaptırmak istemiyor. Anladın mı?
Neyse, geçiyorum o konuları. Sen kız ile sohbet etmeye devam ediyorsun. Ben sana PM atmaman, şikayet açman için uyarıyorum. Sende, böyle bir şey için şikayet açmayacğım diyosun. Onu da geçtim, sen benim sabah birlikte olduğum, güzel vakit geçirdiğim kız ile benim için "Rahatsız sanırım." falan diye söyleyebiliyorsan, bende sana saldırabilirim. Ayırca, PD beni aldı ve kodese attı. Buraya kadar bir sorun var mı?
Agrasif Rol yapmadım, sadece sana sataştım çok hafif. Onaylı Hood'da rol yapıyorsun, bunları göz önünde bulundur. Sana salça falan olmadım, para istemedim. Sadece çok çirkin olduğunu ve aynı Igor'a benzediğini söyledim. Sen beni emotelerin ile tahrik ettin, kişiyi sallamaz, dikkate almaz, gibi söylemlerde bulundun. Sana üç defa kaç yaşında olduğunu ve soruma cevap vermen gerektiğini söyledim, beni "siklemediğini" söyledin.
Noob DM konusuna gelirsem, emote atmayabilirim. Sonuç olarak emote sadece hareketlerini belirtir. Sana saldırıyorum, emote atsam ne değişecek? Saldırdığımı zaten görüyorsun, çok saçma. Aynı şekil bu "/sit 7" attığın için de geçerli. Sadece rol SS'lerinde hareket belirmek için bu kullanılır.
Kısaca ben ihlal yaptığımı düşünmüyorum, zaten şuan IC Jail'deyim. Üstteki arkadaşın da dediği gibi. Günümüz ghettosunda böyle şeyler olabilir. OOC Kin besleyip, şikayet açmanın bir anlamı yok. İyi forumlar
Esen kalın.