Arkadaşımız hangi kumarhane reklamını görürse oraya gidiyor, içeri giriyor para dilenme rolü yapıyor. SS'lerde gördüğünüz gibi. Git diyorum gitmiyor, siktir git diyorum gitmiyor rolde. 10-15-20 dakika kadar kumarhane içinde müşteriyi rahatsız ediyor, bizi rahatsız ediyor, müşteri oyun oynuyor ondan para istiyor. Benden istiyor, defalarca git dedim, en sonunda brawl RP rolü döndürdük. İçeride seni yakalayıp dışarı atma rolü yaptık RefuseRP yaptın. Dışarıda bile oyuncularım rolde sana sinirlenip küfür ediyorken, rolde bile onlara bağırıp susturdum, seni tekrar uyardım. Git buradan sende hadi, bir daha gelme yazıyorum. Eşşek bir türkçe terim değildir. Eşşeğin ingilizce karşılığı Donkey'dir, mesela "LAN" deseydim bunun bir karşılığı yok, veya "ANAN" kelimesininde karşılığı yok. Onun yerine sadece "Annen" geçerlidir. Şimdi ben sana rolde köpek desem bunun içinde mi türkçe terim diyiceksin anlamadım. Kusura bakma dostum ama OOC hayattada iş yerimin içine girip 15-20 dakika dilencilik yapıp, müşterilerimden para isteyecek insanıda döverim. 50 den fazla uyardım git diye, gitmeyerek Refuse RP yaptın. Ne yapmamı bekliyorsun? Bütün kumarhane krupiyerleri, sahipleri, müşterileri vs. Senden şikayetçiler. İşçi olmadığın kumarhanelere girip köşeye bir yere, chatin düşmeyeceği bir yere geçip zar atıyorsun dostum. İnsanlar bıkmış ve senden illallah etmiş durumda. Daha ne anlatayım yani? Gerçektende rolde bir daha kumarhaneme gelme, gelirsen seni üç kere uyarırım, gitmezsen yine Brawl RP atarım yani. Aynı zamanda Refuse RP sebebi ile cezalandırılmanı talep ediyorum.