Merhaba, atılan ekran görüntüsünde sadece kapalı bir yer var. Evi henüz bitirmediğim için tadilatta rolü yapıyordum ve duvarlar duruyordu. Gözüken duvar hep öyleydi. Eğer üzerinde silah yoksa neyle karşılaşacağını bile bilmediğin bi eve neden giriş yapıyorsun? Ateş ettiğim yerlerde karakterimi görebiliyorsun, karşılık verebilirdin. Bu durum bana herhangi bir üstünlük sağlamadı. Bunun dışında, kamera kayıtlarına bakılsa bile maskeliyiz ve kıyafetler farklı. İlk kural ihlalini yapan sizlersiniz. Bizi metagaming yaparak buluyorsunuz. Bizim mekana ateş ettiğimize dair hiçbir görüntü yok. Sokağa metagaming yaparak, oluşum tanıtımından bakarak geliyorsunuz. Ben hoodumuzun epey dışında, hiç alakası olmayan bir yerde olan evimin önünde beklerken ne tesadüfse beni bulabilip ev sisteminde benim ismimin gözükmesiyle, metagaming yaparak evin kapısını kırıyorsunuz. Hiçbir tanışıklık veya bir şey yok. Benimle rolünüz dahi yokken gelip hoodda bile olmayan evi basıyorsunuz. En sona bu düşen arkadaş kalıyor ve fırsat bulmuşken evimde düşürüyorum. Olan biten her şey bu. Metagaming adına şikayette bulunacağız zaten. Başlattığınız işin başında zaten CLAW birliğinin ihlali var. Kimse bizi tanımıyor, ismimizde sırf Tejedor yazdığı için ateş etmeye çalışıyorlar. Eğer metagaming yapmadığınızı iddia ediyorsanız kanıtlarla beraber bu baskının rol dahilinde nasıl geliştiğini anlatın.
Sırf soyadların aynı olduğunu gördüğünüz için rolde bu konuyla alakalı hiçbir bilginiz olmamasına rağmen "O kapıyı açmazsan abinin**" diye küfür ediyorsunuz.