Konu: el corona mafia boys hızlıları  (Okunma sayısı 168 defa)

#0 - 31.01.2025 16:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Umberto Tejedor @ @farfromheaven
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Claw üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
8. Bug Abuse

Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.
Örnekler
- İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek
- Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak
- Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak
- Tezgahı sadece can doldurmak için kullanmak, tezgah objesiyle yüksek bir noktaya çıkmak
- GTA San Andreas oyun motoru sebebiyle yapılan C-bug, C-roll gibi çatışmada üstünlük sağlayan hareketler

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler bir gece klübü rolü sonrası mekanlarımızı işgal ediyor, kamera kayıtlarından bulup hoodlarına gittiğimiz an ateş ediyoruz, bir kaç kişiyi düşürdükten sonra Umberto karakterini arka mahallede olduğunu fark ediyoruz ve direk interioruna girip /obje'den evine duvar ekliyor. Herkes çıktıktan sonra duvarı kaldırıp altan beni vurmaya başlıyor. (Bug Abuse)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

https://streamable.com/yjifm8

Ek açıklamalar(varsa):Jail uygulansın.
« Son Düzenleme: 31.01.2025 16:22 aka grand mafia »

#1 - 31.01.2025 16:53
Merhaba, atılan ekran görüntüsünde sadece kapalı bir yer var. Evi henüz bitirmediğim için tadilatta rolü yapıyordum ve duvarlar duruyordu. Gözüken duvar hep öyleydi. Eğer üzerinde silah yoksa neyle karşılaşacağını bile bilmediğin bi eve neden giriş yapıyorsun? Ateş ettiğim yerlerde karakterimi görebiliyorsun, karşılık verebilirdin. Bu durum bana herhangi bir üstünlük sağlamadı. Bunun dışında, kamera kayıtlarına bakılsa bile maskeliyiz ve kıyafetler farklı. İlk kural ihlalini yapan sizlersiniz. Bizi metagaming yaparak buluyorsunuz. Bizim mekana ateş ettiğimize dair hiçbir görüntü yok. Sokağa metagaming yaparak, oluşum tanıtımından bakarak geliyorsunuz. Ben hoodumuzun epey dışında, hiç alakası olmayan bir yerde olan evimin önünde beklerken ne tesadüfse beni bulabilip ev sisteminde benim ismimin gözükmesiyle, metagaming yaparak evin kapısını kırıyorsunuz. Hiçbir tanışıklık veya bir şey yok. Benimle rolünüz dahi yokken gelip hoodda bile olmayan evi basıyorsunuz. En sona bu düşen arkadaş kalıyor ve fırsat bulmuşken evimde düşürüyorum. Olan biten her şey bu. Metagaming adına şikayette bulunacağız zaten. Başlattığınız işin başında zaten CLAW birliğinin ihlali var. Kimse bizi tanımıyor, ismimizde sırf Tejedor yazdığı için ateş etmeye çalışıyorlar. Eğer metagaming yapmadığınızı iddia ediyorsanız kanıtlarla beraber bu baskının rol dahilinde nasıl geliştiğini anlatın.
Spoiler: GösterGizle

Sırf soyadların aynı olduğunu gördüğünüz için rolde bu konuyla alakalı hiçbir bilginiz olmamasına rağmen "O kapıyı açmazsan abinin**" diye küfür ediyorsunuz.

#2 - 31.01.2025 17:13
Meta yaparak bulduğumuzu düşünüyorsan şikayet açabilirsin, onu geçtim her yerde bizim mekanımız dahil kameralar var. Tamam tadilattaysa duvarı kaldırmayabilirdin, duvarı az kaldırıp yaptığın haraket bug abuse uzun uzun yazman birşeyi değiştirmez.

#3 - 31.01.2025 17:17
Düpedüz DM atmaya girmişsin. Kameralar olduğunu söylüyorsun, bunu ilk başta da söyledin. "Bunun dışında, kamera kayıtlarına bakılsa bile maskeliyiz ve kıyafetler farklı. İlk kural ihlalini yapan sizlersiniz. Bizi metagaming yaparak buluyorsunuz. Bizim mekana ateş ettiğimize dair hiçbir görüntü yok." Yazdıklarımı oku.

#4 - 31.01.2025 17:32
Kardeşim /senaryo ekle'de maskeli gözükürdün, ssler mevcut. Daha da yönetimi kandırmaya çalışma.

#5 - 31.01.2025 20:02
Benim senaryoda ismim bile yok. Rolle bulmadığınız açık ve ortada. İsmimi görüp gelmişsiniz direkt. Forumdan bakıp ona göre role döktünüz. Arkadaşımın ismi senaryoda yazıyor diye bütün birliği toplayıp silahlarla gezip üstüne şans eseri benim evimi bulamazsın. Beni evimin önünde gördüğüne dair bir kanıt bile yok. İlk başta hatalı hareketler yapan sizlersiniz. Duvar konusunu da yukarıda anlattım. Üstüne daha savunma yapmayacağım. Yaptığınız bütün hareketlerin rolle alakası olmamasına rağmen uzatmayacağım.

#6 - 31.01.2025 21:11
Varsa şikayetin oyuncu şikayeti aç, bugger'ı kirletme.

#7 - 06.02.2025 13:43
Kullanıcı yasaklı ve kanıt geçerliliğini yitirmiş.