Konu: Rakhim Hightower - Jeremias Schultze  (Okunma sayısı 355 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.01.2025 20:26
İlk emoteyi kendiniz atıyorsunuz, ilk kendiniz saldırıyorsunuz. Kendiniz başlatıyorsunuz, düşünce şikayet  ??? Videoda var zaten ilk kimin saldırdığı

Daha dün ilk şikayeti siz açtınız, RK kural ihlalinden iki kişiye aynı kavga içinde ceza uygulattınız. Burada size karşı OOC bir kin mevzusu yok dostum, tek derdimiz yaptığınız ihlallere karşılık olarak ceza almanız. İki tane sunucuda kendini birşey sanıp on kişinin arasına girecek kadar gerçekçi ve cesur bir rol sergileyen kişi, bu çok komik geldi açıkçası. Kayıtta olmayan bir suç yukarıda belirtilmedi zaten, lütfen düzgün ve kanıtlı bir şekilde savunmanızı sunarsanız şikayeti bekletelim, yok eğer savunma sunmayıp burada şikayeti uzatıp zaman kazanacağız diyorsanız... Yetkili arkadaşları etkitekleyip süreci hızlandırmalarını talep edeceğim, şikayetin açıldığı saniyeden itibaren 24 saatiniz var, şikayeti ciddiye alıp düzgünce yazarak savunma iletmenizi bekliyor olacağız, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 30.01.2025 20:28 Wissas »

#11 - 30.01.2025 20:29
Bana vururken ne yapmamı bekliyorsun? Bölgeden uzaklaşmamıza rağmen yumruk atan, emote atan sizsiniz.

#12 - 30.01.2025 20:31
Bana vururken ne yapmamı bekliyorsun? Bölgeden uzaklaşmamıza rağmen yumruk atan, emote atan sizsiniz.
Küfür etmeyi bırakıp özür dileyebilirdiniz mesela, o bölgede bir birliğin R20'si bulunuyor. Sen bu adam varken, o kadar kalabalığa küfür edersen dayağı da yersin mantıken.

#13 - 30.01.2025 20:41
Bölgeden uzaklaşmaya çalışıyoruz zaten ilk yumruğu atıp dayağı yiyen sizsiniz.

#14 - 30.01.2025 20:44
Bölgeden uzaklaşmaya çalışıyoruz zaten ilk yumruğu atıp dayağı yiyen sizsiniz.

Daha araçtayken küfür eden sensin, bölgeden uzaklaşmak mı? Yoksa kışkırtmak mı? Orasına bence sen karar verme adminler karar vermeli.

#15 - 30.01.2025 20:45
https://streamable.com/4gpjhv burada her şey daha net, Kane_Wilkerson karakteri emotesiz saldırıyor, Dante_Fletcher brawlı emotesiye zaten başlatıyor öncesinde. Biz bölgeden gitmemize rağmen takip ediyorlar.

#16 - 30.01.2025 21:05
https://streamable.com/4gpjhv burada her şey daha net, Kane_Wilkerson karakteri emotesiz saldırıyor, Dante_Fletcher brawlı emotesiye zaten başlatıyor öncesinde. Biz bölgeden gitmemize rağmen takip ediyorlar.

Role uymayıp yazdıklarımıza cevap vermeden yürümeye devam ediyorsunuz, vurup sizi durdurmaktan başka çare bırakmıyorsunuz. Tamamen kışkırtma içerikli bir girişim üstelik bu kayıdın daha önceleri siz araçtan inerken ki kısımda küfürler edip bizi aşağılamanız, başlıca ihlal zaten. Bizim vurup brawlı başlatmamızda bir sorun göremiyorum, haklıyız. Brawlı başlatan tarafın tek önemi, sizin korkusuzca küfürler yağdırıp fear rp kuralını ihlal etmeniz. Ettiğiniz küfürlerde zaten bu kuralı başından ihlal ettiğiniz için çabanızın da boşa olduğunu düşünüyorum. Sonda b bölüp Tanrıya sövmenizde bunların yanında cabası.

#17 - 30.01.2025 21:06
Emotesiz saldırsaydım ben o adamı orada düşürmeden bırakmazdım.

#18 - 30.01.2025 21:10
Emotesiz saldırsaydım ben o adamı orada düşürmeden bırakmazdım.
İkimize de ayrı ayrı emotesiz vuruyorsun, arkadaşın emote atıyor. Brawlı başlatıyorsunuz, videoda var hepsi.

#19 - 30.01.2025 21:11
merhaba kanzikopanziler. sahitligimi onayliyorum da bmw m2 modunuz var mi, bulamiyorum