Konu: Rakhim Hightower - Jeremias Schultze  (Okunma sayısı 351 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.01.2025 19:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Eswiper Rakhim Hightower  @laufvor Jeremias Schultze

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Wissas Kane_Wilkerson @rothenstein  Dennis_Aispuros @cs  Paul_McCrea @Codein0  Dwayne_Mills @rllyrïch Chon_McBride  @Riarx  Hanz_Draken

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kayıtta gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Fear rp kural ihlali, Trolling, b bölme, Ortak Nezaket
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik üyelerimle birlikte rol yaparken, Paul McCrea'nın aracı çalınıyor ve onu kovalamaya çıkıyoruz. Aracı bir süre sonra etrafa çarparak bozuluyor ve devamında tekrar bir birlik üyemin aracı çalınıyor, tekrar kovalamaya çıkıyoruz ve bir süre sonra araçları bozulup araçtan iniyoruz. Sonrasında kalabalığa karşı iki kişi küfürler yağdırıyorlar, kavgayı başlatıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Tüm kavganın başlangıcı ve sonu bulunan kayıt.
Spoiler: GösterGizle

Aşağıdaki sste kişi ooc böldükten sonra IC chatten Tanrıya küfür ederek, kendi çapında eğleniyor.

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kayıtlarda göründüğü üzere vurarak ve küfürler ederek kışkırtma var, biz durup dertlerinin ne olduğunu öğrenmeye çalışırken kişiler bizi kışkırtmak ve kavga çıkartmaya çalışıyorlar. 2020'den beri vice roleplay oynuyorum, böyle birşeyle uzun süre sonra tekrar karşılaşmak üzücü oldu. Koskoca Vice Roleplay evreninde böyle insanlara yer olmadığını düşünüyorum. Hatta @Eswiper  isimli kişinin önceden moderatör olduğunu öğrendim, moderatörlüğü bırakıp böyle absürt rollere girdiğini görmek gerçekten değişik geldi. Üstüne @Eswiper in forum profilindeki ceza kayıtlarına bakılırsa, açtığım şikayete gayet uygun olduğu görünebilir. Bayağı kabarık bir geçmişi var, diğer kişi de yeni karakter ve yeni bir forum profili. Trole gayet uygun isimler olduğunu düşünüyorum ve kararı yönetim kadrosuna bırakmak istiyorum. Herkese iyi forumlar diliyorum.

#1 - 30.01.2025 20:06
İlk emoteyi kendiniz atıyorsunuz, ilk kendiniz saldırıyorsunuz. Kendiniz başlatıyorsunuz, düşünce şikayet  ??? Videoda var zaten ilk kimin saldırdığı

#2 - 30.01.2025 20:06
şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 30.01.2025 20:07
şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 30.01.2025 20:07
ben bir sıkıntı görmedim ama 7:12 gibi adamının gamespeed açtığı gözüküyor sağ ol. Ha birde milletle aklınca dalga geçme çekerim o kulaklarından senin.

#5 - 30.01.2025 20:16
ben bir sıkıntı görmedim ama 7:12 gibi adamının gamespeed açtığı gözüküyor sağ ol. Ha birde milletle aklınca dalga geçme çekerim o kulaklarından senin.

Birliğimdeki adamla bir olup rolümüzü baltalarsanız ağzıma geleni söylerim, bu şikayeti sizle atışmak için oluşturmadım.

Üslubuna dikkat et, insan gibi konuşacaksan da ileti atabilirsin.

#6 - 30.01.2025 20:17
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 30.01.2025 20:18
Millete insan gibi davran o zaman kardeşim, kendini üstün görme. Rolde bir sorun yok zaten ilk Kane karakteri bana vuruyor art arda sonra kavga başlıyor, bir sorun yok. "Birliğimdeki adamla bir olup rolümüzü baltalarsanız ağzıma geleni söylerim" yok söyleyemezsin.

#8 - 30.01.2025 20:21

Birliğimdeki adamla bir olup rolümüzü baltalarsanız ağzıma geleni söylerim, bu şikayeti sizle atışmak için oluşturmadım.

Üslubuna dikkat et, insan gibi konuşacaksan da ileti atabilirsin.
DC'de hakkımda ettğiniz hakaretleri görüyorum, ek açıklamalara yazdıklarını da görünce bir kahkaha patlattım açıkçası. Birlik üyelerini doğru seçmelisin. İnsanların özellikleriyle dalga geçme, geçilecek konuma düşersin.

#9 - 30.01.2025 20:22
Millete insan gibi davran o zaman kardeşim, kendini üstün görme. Rolde bir sorun yok zaten ilk Kane karakteri bana vuruyor art arda sonra kavga başlıyor, bir sorun yok. "Birliğimdeki adamla bir olup rolümüzü baltalarsanız ağzıma geleni söylerim" yok söyleyemezsin.

Üstün olduğumu düşündüğümü nereden çıkardın bilmiyorum, yanlış bir algıya kapılmışsın.

Ekleyecek başka bir şeyim yok.