Konu: Florencia Powell - Powergaming  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 20.01.2025 14:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Florencia Powell @nearth

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Albert Armstrong @Pontiac

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.01.2025 / 04.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergame.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk kanıt üzerinde gözüktüğü gibi Florencia Powell 04:12 saatinde tutuklanıyor. İkinci kanıtta ise 04:17 saatinde kelepçeli olmasına rağmen telsiz üzerinden arkadaşlarına info veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/rge4zn8.png

https://hizliresim.com/k8vdp3z

https://hizliresim.com/prk0qwx

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin bu durumda cezalandırılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 20.01.2025 14:48 CapulcuPenguen »

#1 - 20.01.2025 14:15
@nearth 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 20.01.2025 14:44
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 20.01.2025 17:23
Öncelikle iyi günler baylar, açtığınız şikayet üzerinde ki kanıtlar farklı kullanıcı karakterlerinden alınmış ve benim ekran görüntüm de içerisinde.
Durum şu ki SAMP/Gta_sa tarzında roleplay oyunları için dört dakika gerçekten uzun bir süre, dört dakikada iç şehirden SF'ye bile gidebilirsin yani tam gaz bir araçla.

Göstediğiniz sslerde sizler benim yanımda değilsiniz, yanımda olsaydınız durumu göreceğinizden dolayı şikayet açma gereğinde bile bulunmayacaktınız asıl olay Albert Armstrong'un beni kelepçeleyerek orada bırakmasıyla başlıyor, yaralı durumdan arkadaşım beni kurtarıyor ve ortamdan uzaklaştırıyor rol içerisinde ise telsizime basmasını söylüyorum ve telsizimin mandalına basıyor maalesef ki yanımda hiç bir şekilde oyuncu bulunmadığı için ve telsizlerimi birlik üyelerimde ki arkadaşlarım duyduğu için bu durumdan şikayet açılacağını düşünerek ss almıyorum eğer almış olsaydım olayı şuan kapatmıştık ama şöyle bir durum daha var: Siz ekran görüntülerini kendiniz almadınız kısaca orada benim telsizden ''Kelepçeliyim, şuradalar''' tarzında yaptığım konuşmaları arkadaşımdan aldınız, bunları sizin yanınızda kelepçeli bir haldeyken de yapmadım. Sizin yanınızda değildim çünkü. Eğer benim yanımda olsaydınız ve ben kelepçeli olsaydım bu chat üzerinden gerçekten haklı çıkardınız. Sizin için durum şu ki gösterdiğiniz ekran görüntüleri rolün sadece  çok ufak bir bölümü göstermekte bu da sadece chati içermektedir, rolün bütününü  gösterebilecek ekran görüntüleri varsa atarsanız ve haksızsam daha fazla savunma  yapmayacağım ancak bu söz konusu olmayacak çünkü asıl rolde Albert Armstrong'un beni tek başıma orada bıraktığını gören arkadaşım gelip beni bölgeden uzaklaştırdı. Sistemsel konuşabildiğim telsizden konuşma yapabilmem için telsiz mandalına bastı ve rol gerçekleşti. Dediğim gibi yanınızda ellerim kelepçeli yalnız başıma sadece sistemi kullanarak telsizden konuştuğumla alakalı bir durum varsa savunma yapmayacağım.

#4 - 20.01.2025 17:25
Rolün alanını, bütünü gösterip tam anlamıyla kural ihlalinin olduğunu kanıtlayabilecek ek şikayet delili atılmadığı sürece şikayet sonuçlanabilir. Sadece chat üzerinden bir yargı ile PG şikayeti yetersiz gözüküyor benim gözümde rolü tam anlamıyla gösterirseniz sevinirim, iyi forumlar!

#5 - 20.01.2025 18:17
Yaralı süreniz 180 saniye, yani üç dakika. İki ekran görüntüsü arasında dört dakikalık bir fark var. Yani bir dakika, sandığınız gibi çokta uzun bir süre değil. Arkadaşınızın öyle bir rol yapmadığını bilerek, lütfen çocuk kandırmaya çalışmayın. Eğer yanılıyorda isem arkadaşınızın sizi kaçırma, telsize basma rollerini kanıt dahilinde istiyorum. Çünkü siz bir şikayet için bile 55 tane kanıt alırken, bu yaptığınız rol için ekran görüntüsü aldığınızı düşünüyorum. Farklı bir açıklamada bulunmayacağım, iyi forumlar diliyorum.

#6 - 20.01.2025 18:22
Farkındaysan yaralı süresinde değilim ekran görüntüsünde, ayaktayım ve telsiz konuşması beş dakika sonra olmuş. 12 geçe ayaktayım, 17 geçe konuşma olmuş. Şikayette dört dakika demiştiniz şimdi farkettim o süre beş dakikaymış daha da fazla şey yapılabileceğini siz anlayın, üstüne bende senden rolsüz bir şekilde bu telsiz konuşmasını yaptığıma dair kanıtları sunup durumu şüpheden kurtararak kanıtlamanı istiyorum ne kadar ekran görüntüsü aldığım benim için problem çıkartabilecek rollere göre  değişir etrafımda kimse yokken kim bana ne şeklinde şikayet oluşturabilir ki diyerek bir şeyi kayda almıyorum. Ekstra yorum gelene kadar savunma bu kadardır.

#7 - 20.01.2025 18:24
Arkadaşınıza telsize basmasını söylediğiniz kanıtı yüklemelisiniz. Aksi durumda ceza alacaksınız. @nearth

#8 - 20.01.2025 18:31
Kayıtla ilgili bir durum yok, SAMP oynuyoruz yüzde doksan kişinin bilgisayarı yüksek ayarlarda video kaydıyla gezmiyor. Yedek bilgisayardan girdiğim oyunda ekran kaydını açarak oyunumu 15 fps oynayamam her saniye. Şikayetçi olan arkadaşımız gelsin ve benim böyle bir rol yaptığımı kanıtlasın cezamı atın. Neden POLİS arkadaşımızın bunu kanıtlama zorunluluğu yokta benim kanıt almış olma zorunluluğum var? Kişi şikayetçiyse kanıtlarını tam olarak alsın ve göstersin ben burada şikayetçi olunan kişiyim ve oyun içerisinde yalnızken hanginiz hangi görüntüyü SS alıyorsunuz? Durumu saptırmaya gerek yok şahıs gelsin benim yalnız başıma telsizden konuştuğumu kanıtlasın ceza mı atın. Şikayet platformunda inanıp inanmamakla değil kanıt üzerinden ceza almam gerekir, kayıtlar yetersiz.

#9 - 20.01.2025 18:36
Merhaba, karar alındı. Kanıtlara bakıldığı zaman telsiz konuşmaları görünmekte, nearth adlı kişi tarafından arkadaşının bastığına dair bir kanıt gelmedi. Sonuç şuraya çıkıyor;

Aktif ekran görüntüleri değerlendirildiğinde powergaming yaptığı net olarak belli, kendini savunacak karşı bir ekran görüntüsüde mevcut değil. Bu yüzden aktif kanıtlar niteliğinde nearth ceza alacak.