Öncelikle iyi günler baylar, açtığınız şikayet üzerinde ki kanıtlar farklı kullanıcı karakterlerinden alınmış ve benim ekran görüntüm de içerisinde.
Durum şu ki SAMP/Gta_sa tarzında roleplay oyunları için dört dakika gerçekten uzun bir süre, dört dakikada iç şehirden SF'ye bile gidebilirsin yani tam gaz bir araçla.
Göstediğiniz sslerde sizler benim yanımda değilsiniz, yanımda olsaydınız durumu göreceğinizden dolayı şikayet açma gereğinde bile bulunmayacaktınız asıl olay Albert Armstrong'un beni kelepçeleyerek orada bırakmasıyla başlıyor, yaralı durumdan arkadaşım beni kurtarıyor ve ortamdan uzaklaştırıyor rol içerisinde ise telsizime basmasını söylüyorum ve telsizimin mandalına basıyor maalesef ki yanımda hiç bir şekilde oyuncu bulunmadığı için ve telsizlerimi birlik üyelerimde ki arkadaşlarım duyduğu için bu durumdan şikayet açılacağını düşünerek ss almıyorum eğer almış olsaydım olayı şuan kapatmıştık ama şöyle bir durum daha var: Siz ekran görüntülerini kendiniz almadınız kısaca orada benim telsizden ''Kelepçeliyim, şuradalar''' tarzında yaptığım konuşmaları arkadaşımdan aldınız, bunları sizin yanınızda kelepçeli bir haldeyken de yapmadım. Sizin yanınızda değildim çünkü. Eğer benim yanımda olsaydınız ve ben kelepçeli olsaydım bu chat üzerinden gerçekten haklı çıkardınız. Sizin için durum şu ki gösterdiğiniz ekran görüntüleri rolün sadece çok ufak bir bölümü göstermekte bu da sadece chati içermektedir, rolün bütününü gösterebilecek ekran görüntüleri varsa atarsanız ve haksızsam daha fazla savunma yapmayacağım ancak bu söz konusu olmayacak çünkü asıl rolde Albert Armstrong'un beni tek başıma orada bıraktığını gören arkadaşım gelip beni bölgeden uzaklaştırdı. Sistemsel konuşabildiğim telsizden konuşma yapabilmem için telsiz mandalına bastı ve rol gerçekleşti. Dediğim gibi yanınızda ellerim kelepçeli yalnız başıma sadece sistemi kullanarak telsizden konuştuğumla alakalı bir durum varsa savunma yapmayacağım.