video çekip anlatmaya üşendim,uğraşmak istemedim. görsellerle anlatacağım.
bu sse baktığınızda şunu anlatmak istiyorum. senin olduğun yere sıkmak için herhangi bir driveby animasyonuna ihtiyaç yok. yani şu karakteri sola döndürdüğünde çıkan animasyona ihtiyaç yok. buda doğal olarak bazen buga girebilir, sende biraz daha öne dönük gözükebilir. gta'nın bugu felan deyip arkasına sığınmak istemiyorum ancak burada 2022 yapım bir oyun oynamıyoruz. Gta San Andreas oynuyoruz.
buradada şu ilk başta söylediğim şeyi anlatmak istiyorum. (kırmızı şeyler mermi izleri gibi düşünün)
@sakinmafya susturulmuş, işte savunması;
https://i.hizliresim.com/bgx8fyk.png öncelikle bu sse baktığımızda şunu farkediyoruz, videonun ilk başında sana sıkarken sonrasında mermicinin önündeki adama dönüyorum, o mermilerde zaten sana sıktığım son mermiler, sonrasında sana diğer arkadaşlar hasar veriyor. farkedersen sonrasında mermicinin oraya sıkıyorum,
yani araçta soldan sağa aimimi çevirirken sana gelen son mermilerden bahsediyorum. aimimi anlık şekilde sağa çeviriyorum ve mermicinin oraya sıkıyorum, ve orada sadece sana değil, duvarada mermiler geliyor. savunmam bukadar, pek anlatamadım gibi ama eğer daha detaylı istenirse onuda yaparım.
burada sana bakıyorum;
anlık şekilde mermiciye dönüyorum ve sana son 2-3 mermi daha geliyor,sonrasında benden daha fazla mermi gelmiyor. ayrıca bu ssde farkdersen sana arkamdaki Leopold'da sıkıyor, benden sadece 2 mermi felan geliyor.
o sırada senin veya benim pingim fazlada olabilir, ki zaten benimki genelde en az 100 oluyor farklı internette olduğumdan dolayı. ayrıca 165 hz monitörde oynuyorum, ortalama 150 160 fps alıyorum. arkadaşın videosuna bakarsak aldığı fps maximum 90-110 arası birşeydir. buda göz önünde bulundurulmalı. zaten godmode konusunda savunmaya bile gerek yok 150 cana shotgunla 15 metre gibi bir mesafeden sıkıyorsun, yani 45 bile ( o mesafeden imkansız) vursa yine can barım sabit kalır.