Konu: silent + god  (Okunma sayısı 861 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.01.2025 16:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sakinmafya
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana bakmıyorken bile canımı çok hızlı düşürüyor, silent aim olduğundan şüpheleniyorum. Ve benimle beraber Ray_Donelly karakteri de sıkıyor fakat canı oynamıyor. Shotgun hiti en az 30 vuruyor fakat kişiye hit atsam bile canı oynamıyor. Dayanıklılığı yüksek bile değil.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Alıntı
Kişi bana bakmıyorken bile canımı çok hızlı düşürüyor, silent aim olduğundan şüpheleniyorum.

Alıntı
Ve benimle beraber Ray_Donelly karakteri de sıkıyor fakat canı oynamıyor. Shotgun hiti en az 30 vuruyor fakat kişiye hit atsam bile canı oynamıyor. Dayanıklılığı yüksek bile değil.

Olayların tümü:
https://streamable.com/f2ziv5

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 13.01.2025 16:22
Şahitliğimi onaylıyorum, kişi düşmüyor iki üç hit atmıştım üstelik kan izi çıkıyor.

#2 - 14.01.2025 00:53
@sakinmafya susturulmuş, işte savunması;

https://i.hizliresim.com/bgx8fyk.png öncelikle bu sse baktığımızda şunu farkediyoruz, videonun ilk başında sana sıkarken sonrasında mermicinin önündeki adama dönüyorum, o mermilerde zaten sana sıktığım son mermiler, sonrasında sana diğer arkadaşlar hasar veriyor. farkedersen sonrasında mermicinin oraya sıkıyorum, 1 shot uzaktan 30 damage vurur diyorsun. canım uyuşturucu içince 150 oluyor, zaten orada bana tek hit atabiliyorsun. ve canım orda ortalama 120, 115 felan kaldı muhtemelen. eğerki silent konusunda dediğimi anlamadıysan sana videolu bir kanıt iletebilirim, iyi günler.

#3 - 14.01.2025 11:26

https://i.hizliresim.com/bgx8fyk.png öncelikle bu sse baktığımızda şunu farkediyoruz, videonun ilk başında sana sıkarken sonrasında mermicinin önündeki adama dönüyorum, o mermilerde zaten sana sıktığım son mermiler, sonrasında sana diğer arkadaşlar hasar veriyor. farkedersen sonrasında mermicinin oraya sıkıyorum, 1 shot uzaktan 30 damage vurur diyorsun. canım uyuşturucu içince 150 oluyor, zaten orada bana tek hit atabiliyorsun. ve canım orda ortalama 120, 115 felan kaldı muhtemelen. eğerki silent konusunda dediğimi anlamadıysan sana videolu bir kanıt iletebilirim, iyi günler.

Karakterinin dayanıklılığı 3, canın 115 veya 120'lere kadar çıkmıyor. Uyuşturucu kullandığını söylüyorsun ve buna dair kanıt yollamalısın. Silent içinde eğer ki elinde videon varsa tabii ki de kanıtı yollayabilirsin. @sakinmafya

#4 - 14.01.2025 11:37

Karakterinin dayanıklılığı 3, canın 115 veya 120'lere kadar çıkmıyor. Uyuşturucu kullandığını söylüyorsun ve buna dair kanıt yollamalısın. Silent içinde eğer ki elinde videon varsa tabii ki de kanıtı yollayabilirsin. @sakinmafya
bu canımın uyuşturucu içince 150 olduğunun kanıtı, videolu anlatımıda en kısa sürede yollayacağım. uyuşturucu içtiğimin kanıtı için loglara bakılabilir herhangi bir kanıdım yok.
« Son Düzenleme: 14.01.2025 12:20 sakinmafya »

#5 - 14.01.2025 12:29
video çekip anlatmaya üşendim,uğraşmak istemedim.  görsellerle anlatacağım.
bu sse baktığınızda şunu anlatmak istiyorum. senin olduğun yere sıkmak için herhangi bir driveby animasyonuna ihtiyaç yok. yani şu karakteri sola döndürdüğünde çıkan animasyona ihtiyaç yok. buda doğal olarak bazen buga girebilir, sende biraz daha öne dönük gözükebilir. gta'nın bugu felan deyip arkasına sığınmak istemiyorum ancak burada 2022 yapım bir oyun oynamıyoruz. Gta San Andreas oynuyoruz.
buradada şu ilk başta söylediğim şeyi anlatmak istiyorum. (kırmızı şeyler mermi izleri gibi düşünün)

https://i.hizliresim.com/bgx8fyk.png öncelikle bu sse baktığımızda şunu farkediyoruz, videonun ilk başında sana sıkarken sonrasında mermicinin önündeki adama dönüyorum, o mermilerde zaten sana sıktığım son mermiler, sonrasında sana diğer arkadaşlar hasar veriyor. farkedersen sonrasında mermicinin oraya sıkıyorum,

yani araçta soldan sağa aimimi çevirirken sana gelen son mermilerden bahsediyorum. aimimi anlık şekilde sağa çeviriyorum ve mermicinin oraya sıkıyorum, ve orada sadece sana değil, duvarada mermiler geliyor. savunmam bukadar, pek anlatamadım gibi ama eğer daha detaylı istenirse onuda yaparım.
burada sana bakıyorum;

anlık şekilde mermiciye dönüyorum ve sana son 2-3 mermi daha geliyor,sonrasında benden daha fazla mermi gelmiyor.  ayrıca bu ssde farkdersen sana arkamdaki Leopold'da sıkıyor, benden sadece 2 mermi felan geliyor.

o sırada senin veya benim pingim fazlada olabilir, ki zaten benimki genelde en az 100 oluyor farklı internette olduğumdan dolayı. ayrıca 165 hz monitörde oynuyorum, ortalama 150 160 fps alıyorum. arkadaşın videosuna bakarsak aldığı fps maximum 90-110 arası birşeydir. buda göz önünde bulundurulmalı. zaten godmode konusunda savunmaya bile gerek yok 150 cana shotgunla 15 metre gibi bir mesafeden sıkıyorsun, yani 45 bile ( o mesafeden imkansız) vursa yine can barım sabit kalır.
« Son Düzenleme: 30.01.2025 03:20 sakinmafya »

#6 - 14.01.2025 14:05
Ayrıca burada wallshot ile uzi hiti yiyorum, bir önceki iletimde dediğim gibi kendi gözünden kanıtın varsa ulaştırabilirsin. 0:06 saniye

#7 - 14.01.2025 15:42
Ayrıca burada wallshot ile uzi hiti yiyorum, bir önceki iletimde dediğim gibi kendi gözünden kanıtın varsa ulaştırabilirsin. 0:06 saniye

wallshot'u benim attığıma dair bi kanıdın yok, kan arkandan geliyor arkadaşlarında sıkmış olabilir. hem orada 2 araçtık, diğer araç arkadan geldi. muhtemelen onlarda sıkmış olabilir bilmiyorum, hasarlar ssin varsa ona göre konuşalım.
« Son Düzenleme: 14.01.2025 15:49 sakinmafya »

#8 - 15.01.2025 11:18

wallshot'u benim attığıma dair bi kanıdın yok, kan arkandan geliyor arkadaşlarında sıkmış olabilir. hem orada 2 araçtık, diğer araç arkadan geldi. muhtemelen onlarda sıkmış olabilir bilmiyorum, hasarlar ssin varsa ona göre konuşalım.

İletilerimde tekrar ve tekrar kendi gözünden bir ekran kaydı ya da uyuşturucu içtiğine dair bir kanıt yollamanı istedim. Fakat bunu yapmıyorsun ve kendinle çelişiyorsun, varsa yolla yok ise de şikayet sonuçlanabilir. Movie Server'da SS alarak veya video kaydı alarak göndereceğin kanıtlar geçersiz olacaktır. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 15.01.2025 11:22 vrijedan »

#9 - 15.01.2025 17:05
Wall shot atıldığı bile çok belli, bence fazla uzatmaya gerek yok yani şikayet her şeyi belli ediyor. @sakinmafya yakışmadı  ::) ::)