Konu: Toplu şikayet  (Okunma sayısı 401 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.12.2024 18:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Twizzies birliği r20si Maximillian_Shaughnessy ( @fittirdim ) Nate Marshall  kendisi r15 idi birlikte ama çıkmış ( @vlone ) John_MacGeraghty ( @MoneySıgGun ) Yvonne_Charbonneau aynı zamanda maskeli_27924 ( @Eswiper ) Milan_Ragowski ( @oppskilla ) Ester_Lindholm ( @veenseytheunconquerable )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sam_Muckley @et yiyen çiçek

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.12.2024 23.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolde q, mix, dm, noob dm, oluşum kural ihlali (açılalı 15 gün olmadan agresif roller), sivil/illegal kural ihlali, yki

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Nate Marshall karakteri bize "taciz" olayından dolayı keyfine göre 2 tokat çekiyor biz de kendisine saldırıyoruz kaçıyor ve q atıyor, sonrasında tekrar oyuna girip tekrar q atıyor, q attığı esnada onu beklerken oraya John_MacGeraghty ve Milan_Ragowski karakterleri geliyor (mix) arkadaşları girdiği gibi bize saldırmaya başlıyorlar, yine Nate karakterinin girişine yakın olay yerine yaklaşan Yvonne_Charbonneau ve Ester_Lindholm karakterleri silah çekerek (bu karakterler sivil) bizi düşürüyor bu olaylardan sonra Maximillian_Shaughnessy karakteri bize gelip neden "taciz" ettiniz diyor ve tekrar saldırıyor bizi yere düşürüyor ve yki yapıyor(kendisi silahla yere düşürüldüğümüzü gördü ve birliği açilalı 15 gün olmadan agresif role girişiyor) bize noob dm atarak yere düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Videonun 57. saniyesinde Nate karakteri q atıyor,

Nate karakteri oyuna 23. saniye girip tekrar q atıyor, John karakteri tüm bunlar olurken olayı uzaktan izliyor pmleşiyoruz tanımadığını iddia ediyor fakat Nate karakteriyle senkronize bir şekilde oyuna girdiği gibi bize saldırıyor, Yine bu videonun 2:43. saniyesinde Milan karakteri bir anda olay yerine gelip bize agresif yapıyor ve Nate karakterini beklemeye başlıyor, 3:28de Nate karakteri oyuna girdiği gibi (role kaldığımız yerden devam ettiğimiz için saldırıyoruz) ona saldırdığımız esnada oyuna girmesini bekleyen Milan ve John karakteri de bize saldırmaya başlıyor.

Bu videoda ise olayla asla bağlantısı olmayan rolün içinde bulunmayan Ester_Lindholm karakteri ortaya çıkıyor ve deagle ile beni düşürüyor, kendisi sivil ve olayla bağlantısız yani mix olduğunu düşünüyorum. (Dm ve mix), Aynı videoda yine olayla bağımsız şekilde gelen Milan karakteri bana saldırıyor. (Videonun başında olay Maximillian_Shaughnessy karakteri silahla düşürüldüğümüzü görüyor bir sonraki videolarda bize saldırıp tekrar düşürdüğünü göreceğiz.)

Bu videoda ise yine olayla bağımsız ve bir anda ortaya çıkan (videonun 4 ve 5. saniyesinde arkada gözüküyor) Yvonne_Charbonneau(Yanında diğer dm ve mix yapan karakter Esther de var) Her neyse Yvonne karakteri videonun ilerleyen vaktinde maske takarak Sam karakterine dm atıyor ve düşürüyor, kendisi olaydan bağımsız geliyor ve sivil olmasına rağmen silahla düşürüyor artı olarak Dm atıyor. (Videonun 19. saniyesinde attığı dm görülebilir)

Bu videoda ise Maximillian_Shaughnessy bize neden "taciz" ettiniz diyor ve daha demin bizi silahla vurduklarını ve düşürdüklerini görmesine rağmen bize saldırarak tekrar yere düşürüyor. Kişinin birliği daha açılalı 9 gün olmuşken agresif bir role girişiyor ve düşürüldüğümüzü bilmesine rağmen YKİ yaparak bizi tekrar düşürüyor.

Ek açıklamalar(varsa): Sonuç olarak toplamak gerekirse
Nate Marshall karakterine 2 kere /q atması ve mix yaptığı ve oluşum kural ihlali için (ayrıca bu olay olurken bu karakter Twizzies birliğinde r15 idi yani o da oluşum kural ihlali yapmış oluyor şuan birlikten çıkmış)
John_MacGeraghty karakterine mix yaptığı için
Milan_Ragowski karakterine mix ve noob dm yaptığı için
Yvonne_Charbonneau karakterine dm, mix ve sivil/illegal kural ihlali yaptığı için
Ester_Lindholm karakterine dm, mix ve sivil/illegal kural ihlali yaptığı için
Maximillian_Shaughnessy karakterine noob dm, YKİ ve oluşum kural ihlali yaptığı için
Unuttuğum veya gözden kaçırdığım ihlaller olabilir gerisi adminlerin kararı.

Net ve tüm kanıtların sunulduğu bir şikayet olduğunu düşünüyorum bu karakterlerin bu ihlalleri yaptığı için cezalandırılmasını istiyorum. Ağır bir mix, dm içeren bir rol sürdürdüler.

#1 - 09.12.2024 18:43
Mix yapmadım bölgedeydim, üstelik trollüyorsun etkinliği trollüyorsun, burada hatalı olan kişi ben değilim şikayette birşey görmedim.
« Son Düzenleme: 09.12.2024 18:47 MoneySıgGun »

#2 - 09.12.2024 18:51
şahitlik onay 👍
taraflar ikili tartışmaya girmesin

#3 - 09.12.2024 18:58
Birliğin R18 rütbesindeydim, CarMeet etkinliği için reklam atıp geliyorum ve bölgede haliyle aktifim bir olay üzerine gelmiyorum oraya. Mix durumu yok, kargaşa çıkardığınızı görüyorum. Taciz rolüne giriyorsunuz bir şey demiyorum, üstüne birliğin R15 rütbelisiyle brawl'a giriyorsunuz bir şey yapmıyorum. En sonunda Nate_Marshall düşüyor ve elinde olan silahı görüp PD'ye şikayet etme rolü yapıyorsunuz ben de silahı çekip ihbar ettiğiniz için ateş açıyorum normal olarak. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, uzun uzun şikayet açmışsın birde. Birlikten bu sabah saatlerinde çıkış yaptım ortada DM, mix falan yok. @fittirdim gerekli savunmayı yapar.

Spoiler: GösterGizle

#4 - 09.12.2024 19:22
herkesin ağzında bir taciz kelimesi var
taciz rolünün ssini atarsanız sevinirim
sunucuda deagle alan allah olmuş herkese sıkabileceğini sanıyorlar

#5 - 09.12.2024 19:32
Aynen allah oluyorlar kankam  :garip: :garip:

#6 - 09.12.2024 19:32

al buyur, imla kurallarını da öğrenin

#7 - 09.12.2024 19:53
Senin yerine ben utandım kardeşim. Şu şikayeti açarken yüzün hiç kızarmadı mı?

Herhangi bir ihlal görmüyorum, birliğimin R15 kadın karakterine aklında keko rolü döndüren arkadaşlar tacizde bulunuyor. Gereğini rolde yapıyoruz, iletilerindeki toxic metinleri kendine sakla burası çocuk parkı değil. Yaptığın rolün ucubeliğini burada şikayet açarak bütün herkese reklam etmiş oldun sadece.

#8 - 09.12.2024 20:01
Senin yerine ben utandım kardeşim. Şu şikayeti açarken yüzün hiç kızarmadı mı?

Herhangi bir ihlal görmüyorum, birliğimin R15 kadın karakterine aklında keko rolü döndüren arkadaşlar tacizde bulunuyor. Gereğini rolde yapıyoruz, iletilerindeki toxic metinleri kendine sakla burası çocuk parkı değil. Yaptığın rolün ucubeliğini burada şikayet açarak bütün herkese reklam etmiş oldun sadece.

Neyse polemiği daha fazla uzatmayayım hakaretlere gerek yok, rolde bizimde hatamız varsa adminler buna karar verir @veenseytheunconquerable de savunma yaptıktan sonra şikayet sonuçlanabilir.

#9 - 09.12.2024 20:08
Mixlik bir durum görmüyorum orada adama iki kişi dalıyorsunız yardım ettim.