0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: et yiyen çiçek - 10.11.2024 01:07Alıntı yapılan: spyixgod - 10.11.2024 01:05Sivilken silah mı kullanıyorsunuz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?şikayetle alakan yok, bu karakter 2020 yılında açıldı, illegal bir karakter ayrıca bizi kovalayıp sıkanlara ne yapmamız gerekiyor 🤔Sunucunun politikasını hiçe mi sayıyorsun yani? Benim karakterim de eski bir karakter ve illegal. Kuralları çiğnememek adına illegal bir birliğe mensup fark ettiysen. O zaman bizde sivil karakterlerle sıkalım?
Alıntı yapılan: spyixgod - 10.11.2024 01:05Sivilken silah mı kullanıyorsunuz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?şikayetle alakan yok, bu karakter 2020 yılında açıldı, illegal bir karakter ayrıca bizi kovalayıp sıkanlara ne yapmamız gerekiyor 🤔
Sivilken silah mı kullanıyorsunuz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?
Alıntı yapılan: spyixgod - 10.11.2024 01:05Çatışma da bende vardım. Sivilken silah mı kullanıyorsunuz siz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?Sen alakasız bir birey olarak neden şikayete yorum atıyorsun? Gerekli yetkililerden işlem uygulanmasını talep ediyorum.
Çatışma da bende vardım. Sivilken silah mı kullanıyorsunuz siz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?
Alıntı yapılan: spyixgod - 10.11.2024 01:05Sivilken silah mı kullanıyorsunuz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?YAP YAP KANALINA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR BUGÜN İLLEGAL KURAL İHLALİ YAPICAZ VE ARAÇ ÜSTÜNE BİNİP SIKAN ADAMI GÖRMEZDEN GELİCEZ
Alıntı yapılan: sukutt - 10.11.2024 01:09Alıntı yapılan: spyixgod - 10.11.2024 01:05Sivilken silah mı kullanıyorsunuz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?YAP YAP KANALINA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR BUGÜN İLLEGAL KURAL İHLALİ YAPICAZ VE ARAÇ ÜSTÜNE BİNİP SIKAN ADAMI GÖRMEZDEN GELİCEZyaw ne diyon kanka düşünce nie bu kadar kinlendin ki anlamadım ben
Alıntı yapılan: Timodi - 10.11.2024 01:07Alıntı yapılan: spyixgod - 10.11.2024 01:05Çatışma da bende vardım. Sivilken silah mı kullanıyorsunuz siz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?Sen alakasız bir birey olarak neden şikayete yorum atıyorsun? Gerekli yetkililerden işlem uygulanmasını talep ediyorum. Rolde bulunuyorum yorum yapmam doğal, Seni ilgilendiren bir durum yok. Sivil bir karakter yönetiyorsan illegal kural ihlali işlemeyeceksin politika belli, kurallar belli.
Alıntı yapılan: Rahipcann - 10.11.2024 01:10Alıntı yapılan: sukutt - 10.11.2024 01:09Alıntı yapılan: spyixgod - 10.11.2024 01:05Sivilken silah mı kullanıyorsunuz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?YAP YAP KANALINA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR BUGÜN İLLEGAL KURAL İHLALİ YAPICAZ VE ARAÇ ÜSTÜNE BİNİP SIKAN ADAMI GÖRMEZDEN GELİCEZyaw ne diyon kanka düşünce nie bu kadar kinlendin ki anlamadım benw kullanma yıl 2024 dostum, kinlensem araç üstünden sıkardım
şikayet açılan arkadaşın şakşakçıları konuya toplanmış, savunma yapıldı artık kimse yazmazsa sevinirim
Alıntı yapılan: sukutt - 10.11.2024 01:12Alıntı yapılan: Rahipcann - 10.11.2024 01:10Alıntı yapılan: sukutt - 10.11.2024 01:09Alıntı yapılan: spyixgod - 10.11.2024 01:05Sivilken silah mı kullanıyorsunuz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?YAP YAP KANALINA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR BUGÜN İLLEGAL KURAL İHLALİ YAPICAZ VE ARAÇ ÜSTÜNE BİNİP SIKAN ADAMI GÖRMEZDEN GELİCEZyaw ne diyon kanka düşünce nie bu kadar kinlendin ki anlamadım benw kullanma yıl 2024 dostum, kinlensem araç üstünden sıkardımtm knk sensin ne diyim ki işlem uygulansın okeyim diyorum hala bana yıl 2024 diyon seni tanımıyorum bile, kimsin ki sen? Arkadaşım aldı durumu anlattı, alana gelirken kayıt açtım oyun crash verdi, geri girip peşinizden geldik düştükten sonra şikayet açmışsınız