Konu: Agatha_Abel - non rp, car surfing  (Okunma sayısı 256 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.11.2024 01:09
Sivilken silah mı kullanıyorsunuz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?
şikayetle alakan yok, bu karakter 2020 yılında açıldı, illegal bir karakter ayrıca bizi kovalayıp sıkanlara ne yapmamız gerekiyor 🤔
Sunucunun politikasını hiçe mi sayıyorsun yani? Benim karakterim de eski bir karakter ve illegal. Kuralları çiğnememek adına illegal bir birliğe mensup fark ettiysen. O zaman bizde sivil karakterlerle sıkalım?
kanka sen anlatıyon gece gece? karın ağrın varsa şikayet aç ne kafa açtın ya git benim şikayet konumdan haydi

#11 - 10.11.2024 01:10
Çatışma da bende vardım. Sivilken silah mı kullanıyorsunuz siz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?

Sen alakasız bir birey olarak neden şikayete yorum atıyorsun? Gerekli yetkililerden işlem uygulanmasını talep ediyorum.
Rolde bulunuyorum yorum yapmam doğal, Seni ilgilendiren bir durum yok. Sivil bir karakter yönetiyorsan illegal kural ihlali işlemeyeceksin politika belli, kurallar belli.

#12 - 10.11.2024 01:10
Sivilken silah mı kullanıyorsunuz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?
YAP YAP KANALINA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR BUGÜN İLLEGAL KURAL İHLALİ YAPICAZ VE ARAÇ ÜSTÜNE BİNİP SIKAN ADAMI GÖRMEZDEN GELİCEZ
yaw ne diyon kanka düşünce nie bu kadar kinlendin ki anlamadım ben

#13 - 10.11.2024 01:12
YAP YAP KANALINA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR BUGÜN İLLEGAL KURAL İHLALİ YAPICAZ VE ARAÇ ÜSTÜNE BİNİP SIKAN ADAMI GÖRMEZDEN GELİCEZ
w kullanma yıl 2024 dostum, kinlensem araç üstünden sıkardım

#14 - 10.11.2024 01:13
Çatışma da bende vardım. Sivilken silah mı kullanıyorsunuz siz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?

Sen alakasız bir birey olarak neden şikayete yorum atıyorsun? Gerekli yetkililerden işlem uygulanmasını talep ediyorum.
Rolde bulunuyorum yorum yapmam doğal, Seni ilgilendiren bir durum yok. Sivil bir karakter yönetiyorsan illegal kural ihlali işlemeyeceksin politika belli, kurallar belli.

Ya burayı sohbet chati yaptın dostum senin amacın çok başka çok!
Seni adminlere havale ediyorum!

#15 - 10.11.2024 01:13
şikayet açılan arkadaşın şakşakçıları konuya toplanmış, savunma yapıldı artık kimse yazmazsa sevinirim
*düzeltme*
« Son Düzenleme: 10.11.2024 02:54 et yiyen çiçek »

#16 - 10.11.2024 01:14
tm knk sensin ne diyim ki işlem uygulansın okeyim diyorum hala bana yıl 2024 diyon seni tanımıyorum bile, kimsin ki sen? Arkadaşım aldı durumu anlattı, alana gelirken kayıt açtım oyun crash verdi, geri girip peşinizden geldik düştükten sonra şikayet açmışsınız

#17 - 10.11.2024 01:16
@Gerath sonuçlanabilir.

#18 - 10.11.2024 01:16
şikayet açılan arkadaşın şakşakçıları konuya toplanmış, savunma yapıldı artık kimse yazmazsa sevinirim

üslununa dikkat etsen iyi olur, yoksa mute gelecek gibi birader  :garip: crykit

#19 - 10.11.2024 01:17
tm knk sensin ne diyim ki işlem uygulansın okeyim diyorum hala bana yıl 2024 diyon seni tanımıyorum bile, kimsin ki sen? Arkadaşım aldı durumu anlattı, alana gelirken kayıt açtım oyun crash verdi, geri girip peşinizden geldik düştükten sonra şikayet açmışsınız
uzatmak istemiyorum konuyu.
« Son Düzenleme: 10.11.2024 03:12 sukutt »