Konu: Celine_Hildebrandt Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 429 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.11.2024 13:22
"kendinle çelişiyorsun, 2024 tarihli hesabın var ve nyarko'ya yaptırdığını söylüyorsun"

O bölümü görmediğim için bu şekilde gözüküyor örnek şikayet şablonunda o kısım var
aynı cümleler, aynı sonuç. Sanırım bir yere varamayacağız.

#11 - 07.11.2024 19:33
Şikayet boş yere açılmış, kendi gözümle bu skinlerin sadece az bir benzerliği olduğunu görüyorum bu da dff yani body, head bile aynı değil. Senin yaptırdığın skin zaten rel, herhangi bir skin sunucusuna gir bulursun direkt. Nyarko adlı arkadaş sadece seninkini güzelleştirmiş ve bir benzerliği kalmamış, 20 yıllık bir oyun bu her gün yeni farklı skinler yapılmıyor, rel skinler alınıp değiştiriliyor. Biraz mantık arayın ve anlayış sağlayın "kendi modelimi gördüm" demiş bir de, aynısı sanki.   :D :D :D :D :D

#12 - 08.11.2024 21:57
"Şikayet boş yere açılmış, kendi gözümle bu skinlerin sadece az bir benzerliği olduğunu görüyorum bu da dff yani body, head bile aynı değil. Senin yaptırdığın skin zaten rel, herhangi bir skin sunucusuna gir bulursun direkt. Nyarko adlı arkadaş sadece seninkini güzelleştirmiş ve bir benzerliği kalmamış, 20 yıllık bir oyun bu her gün yeni farklı skinler yapılmıyor, rel skinler alınıp değiştiriliyor. Biraz mantık arayın ve anlayış sağlayın "kendi modelimi gördüm" demiş bir de, aynısı sanki.   :D :D :D :D :D"

Boş cevaplar vermek için yazma dostum

#13 - 09.11.2024 23:27
"Şikayet boş yere açılmış, kendi gözümle bu skinlerin sadece az bir benzerliği olduğunu görüyorum bu da dff yani body, head bile aynı değil. Senin yaptırdığın skin zaten rel, herhangi bir skin sunucusuna gir bulursun direkt. Nyarko adlı arkadaş sadece seninkini güzelleştirmiş ve bir benzerliği kalmamış, 20 yıllık bir oyun bu her gün yeni farklı skinler yapılmıyor, rel skinler alınıp değiştiriliyor. Biraz mantık arayın ve anlayış sağlayın "kendi modelimi gördüm" demiş bir de, aynısı sanki.   :D :D :D :D :D"

Boş şikayet açma dostum?

#14 - 10.11.2024 22:24

Boş şikayet açma dostum?
Seninle daha fazla tartışmak istemiyorum, senin akıl yaşının kaç olduğu zaten beli bu şikayet senin için açılmadı ve senin hiç bir şekilde buraya cevap verme gibi bir hakkın yok.

Buraya gelip polim yaparak kendine nasıl bir profil vermek istiyorsun anlayamıyorum. Burada saçma sapan triplere girme. Bu şikayet senin adına açılmadı senin konuşma hakkın bulunmuyor.

#15 - 10.11.2024 22:50

Boş şikayet açma dostum?
Seninle daha fazla tartışmak istemiyorum, senin akıl yaşının kaç olduğu zaten beli bu şikayet senin için açılmadı ve senin hiç bir şekilde buraya cevap verme gibi bir hakkın yok.

Buraya gelip polim yaparak kendine nasıl bir profil vermek istiyorsun anlayamıyorum. Burada saçma sapan triplere girme. Bu şikayet senin adına açılmadı senin konuşma hakkın bulunmuyor.

@harrycikk kaç yıllık arkadaşım kanka onun adına kendi görüşümü de belirttim, istersen git şikayet aç savunmamızı yaparız. Kendi kendine rollere girip bana laf sallama boş yere açtığın belli şikayeti, eğer şikayet açtıysan bir ileti atarsın başka bir şey yazmazsın bunu kendin bilmen gerek? Gelip kendi şikayetinde bana sallayacak kadar bu kadar yerin dibine girme çocuk olma anlayacağın kadar. Skin aldıysan git yapandan şikayetçi ol kardeşim paranı iade etsin bu kadar zor bir şey değil?

#16 - 19.11.2024 20:22
Model silinecek ve iadesi yapılmayacak.