Konu: Celine_Hildebrandt Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 424 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.11.2024 23:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Celine_Hildebrandt @harrycikk
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Tatiana Voloshyna
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.11.2024 20:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 26.10.2019 tarihi, saat 11.20 civarında eklettiğim, SS'te gözüken modelimi @Heavenly  isimli karakterde gördüm. Skini ben, onaylı ViceSquad skincilerinden @Nyarko ya yaptırdım. Kendisiyle iletişime geçtim ve çalıntı olduğunu söyledi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
--

Ek açıklamalar(varsa):Merhabalar, özel olarak yaptırdığınız Head'in Cache Mining ile elde edilen TXD dosyasını biraz daha özelleştirerek düzenlemişsiniz. Dosyaların üzerinde tonlama ve renklerde ince ayarlamalar yapılmış ve ardından sunucuya yükletilmiş.

#1 - 05.11.2024 23:11
"Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sosyal RolePlay yapmak için bir bara girdim ve modelimin aynısını gördüm modelin üzerinde küçük ton oynamaları yapıldığı zaten kanıtlara bakıldığı zaman ortada.

#2 - 05.11.2024 23:19
rel model için fazla kasmana gerek yok kankam, cache mining yaptığımı söylemişsin binlerce modelin içinden senin(?) modelinin txdsini mi bulacağım ben  :garip:

kendinle çelişiyorsun, 2024 tarihli hesabın var ve nyarko'ya yaptırdığını söylüyorsun, üstüne üslük onunla iletişime geçip çalıntı olduğunu söylüyor sana, madem sen ona yaptırdın neden bir de iletişim kurma gereği duyuyorsun ki dosti

bu çabana anlam veremedim maalesef, beni her gördüğünde de pm üzerinden darlamana gerek yok

headda ufak oynamalar yapmışsın sadece, aşağıya modelin orijinal hâlini bırakıyorum

Spoiler: GösterGizle

#3 - 05.11.2024 23:30
"Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sosyal RolePlay yapmak için bir bara girdim ve modelimin aynısını gördüm modelin üzerinde küçük ton oynamaları yapıldığı zaten kanıtlara bakıldığı zaman ortada.
yok knk senin yapımcın direkt işletmiş seni, bu skin zaten rel, HD txd atıp düzeltmiş bb

#4 - 06.11.2024 00:21
"rel model için fazla kasmana gerek yok kankam, cache mining yaptığımı söylemişsin binlerce modelin içinden senin(?) modelinin txdsini mi bulacağım ben  :garip:"
Kendini bilmiş bir kelime kullanıyorsun, modelin rel olduğunu söylüyorsun eğer bu şekilde bir şey olsa dahi Vice squad üzerinde model kısmına modeli atıp bu model sunucuda var mı diye sorman gerekiyordu ama sen direk yükletmişsin, Ve düzgün bir üslup kullanmanı tavsiye ediyorum sana bu şekilde alaycı bir tavır sadece seni geri çeker.

Model yaptırdığım kişi eğer bu şekilde bir şey yapsaydı bu Kafanın sunucuda yüklü olup olmadığına bakman gerekiyordu bundan emin olduktan sonra sunucuya yükletmen gerekiyordu.  Dosyaların üzerinde oynama yapıyorsun buraya bakıldığı zaman zaten modeli aynı olduğu açık bir şekilde beli oluyor

Buraya dikkatli bir şekilde bakıldığı zaman İki modelin kafasında ki TXD'ler birbirinin aynısı. Yüz hatlarıda aynısı sadece TXDle oynanmış.

#5 - 06.11.2024 00:35
sadece bodyde oynama yapıldı modelin orijinal kafası bu zaten, yaptırdığı kişi muhtemelen mining ya da skin discordlarından bu kafayı bulmuş ve hd bir görünüm sağlamış

ben zaten benzemediğimi söylemiyorum, iki aynı head fakat senin ki hdleştirilmiş

#6 - 06.11.2024 00:43
Dostum ben bunun gibi bir çok model yaptırdım ve buraya ssleri atabilirim, madem modeli yaptırmışsın ssleri buraya atabilir misin? Sadece bir tane modelim olsa benim için sorun değil model değiştirme hakkımı kullanırım ama 10 tane özel modelim var benim senden kabul ediyorsun, saçı aynı buldun diyelim ben bu saç için bir hafta bekledim aradım benzeyen bir şey olmasın diye sen aynısı buluyorsun peki saç texurları nasıl aynı olabilir. Lütfen daha fazla burada bunu tartışmayalım.

#7 - 06.11.2024 00:48
Şikayette adım geçtiği için yazıyorum

Headler arasındaki fark txd değiştirmeden kaynaklı değil 3dsmax içerisindeki Nor ayarından kaynaklanıyor. Yuina'da Nor açıkken Celine'de Nor kapalı görünüyor bu yüzden Yuina'nın yüzü daha parlak Celine'nin ise daha karanlık gözüküyor. Tek değiştirilmiş nokta saç rengi gerekli kararı yönetim verebilir. :sampanya:

#8 - 06.11.2024 00:48
Vice Squad üzerinden bu şekilde bir model sunucuda var mı diye sorman daha sağlıklı olacaktı. Lütfen daha fazla burada tartışmayalım. modelin senin olduğuna dahil ssini at ve yetkilinin cevap vermesini bekle lütfen.

#9 - 06.11.2024 09:29
"kendinle çelişiyorsun, 2024 tarihli hesabın var ve nyarko'ya yaptırdığını söylüyorsun"

O bölümü görmediğim için bu şekilde gözüküyor örnek şikayet şablonunda o kısım var