Bundan 4 gün önce karakterime küfür edip sözlü tacizde bulunuyorsun ve sonrasında dayak yiyorsun. Gecesine evimi bastırıp (legal-pd) (?) bize dm attırıyorsun. Sonra rolde kışkırtıcı şekilde davranıyorsun ve bir polisin profesyonellikten uzak davranışlar sergilediğine şahit oluyoruz. Ardından dava açıyorsun, kazanıyorsun. Ama yine nasıl bir rol mantığıysa rolde, ki bu attığın ss'lerde var kendi ekranında da yansıyor, kışkırtmaya devam ediyorsun. Rozet numaranı verip ima yapıyorsun, sonra küfür yiyorsun.
Küfür etmek için illegal olmaya gerek yok. Öyle olsa tüm sunucu illegal. Senin sözde mantığına göre yaklaşırsak sonuç bu.
Beni suçlamadan önce kendi rollerine bir bak, kışkırtıcı şekilde rol sergiliyorsun. Bu rollerinden dolayı dünya kadar IC şikayet açılmış karakterine. Yanına şahit aldığın adam da bölgede fotoğraf çekip, polisten yana oluyor. Ama bakıyoruz, sistemsel olarak illegal bir birlikte. Sen ona izin verip, bana yönelirsen burada da senin OOC kinin devreye girmiş oluyor. Aşağıya ss'leri bırakacağım, admin de zaten role uy, sonra şikayet açarsın dedi. Role uymadığım bir an yok, kanıtlarında var.
Wagner adlı karakterin Bar'da karakterime sözlü tacizde bulunduğu ve ortamı kışkırttığı görüntüleri. Kendi şefi bile uyarıyor sivilde. (düşmanlığı ordan başlıyor, kimse kimseye sövmez durduk yere): Evi bastırıp bize dm attırdığı rol: (PD ama illegallere ev bastırıyor.)
Kısacası, rol öncesi başka roller de olduğu için karakterim sana kinli ve haklı. Şimdi asıl soru şu; legal bir karakterde ve özellikle PD'de, nasıl illegallerle iş yaptın da badcop oldun. İzni nasıl aldın daha rütbesiz bir memurken? Başka ileti atmama gerek yok, OOC kinini kendine sakla. Role uydum, hapise attın. Sana küfür ettim, kışkırtıp durdun. Bunlar gündelik hayatta olan şeyler, şikayetlik bir şey yok.