Konu: Aktif rolde /q (çatışma)  (Okunma sayısı 139 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2024 18:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @hapY John Arziani

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı kopartmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde maskeli Wayfarer gördüm ve bir süre kovaladım, Las Colinas'da yavaşladı, motordan silahını aldı ve ateşledi, kaçtım aşağıya doğru. Çatıda birkaç kere sıktı, destek istediğim zaman bağlantı koparttı ve uzun bir süre girmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): IC sürelerinde hesaba katılıp silahının silinmesiyle beraber ceza almasını talep ediyorum. İstenirse full video atabilirim.

#1 - 19.10.2024 19:22
Aktif rolde quit atmadım, attığıma dair bir kanıt göremedim. Ben ateş açtım siz uzaklaştınız, bende olay yerinden telefonu kapatıp uzaklaştım. Peşimde herhangi bir ekip arabası yoktu bişi yoktu. Beş dakika doldu çıktım. Savunmam bu kadar, çatışırken vs quit atmadım varsa kanıt atarsın. Tek ekip kovaladın ateş açılınca uzaklaştın, bende olay yerinden uzaklaştım.

#2 - 19.10.2024 19:27
Olay yerinin yakınındayım ve çevre 10'a yakın ekiple kuşatıldı, çatıda seni göremediğim zaman /id yazarak defalarca arattım ama yoktun. Tüm Videoyu paylaşabilirim dilerse yetkiliye.

#3 - 20.10.2024 01:13
Şahısın oyundan çıktığına dair olan videoyu paylaşın. @Easthan

#4 - 20.10.2024 01:36
Mesafe olduğu için chatlog'a düşemez zaten, yaralanmamak için uzaklaştım. SS'lerde zaten oyunda olmadığı gözükmekte.

#5 - 20.10.2024 13:02
Yetkilinin dediği gibi video varsa atın sonra gereken işlem uygulansın

#6 - 22.10.2024 15:06
Yeterli kanıt görülemedi.

K&A