Konu: Daronte Tyshawn/Kenway Baber - Çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2024 22:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sprain @Halleus

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  13.10.2024 21:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
gbi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bunları bir tane aracı tekmelerken görüyorum, daha sonra bunu neden yaptıklarını sorduğumda tartışmaya giriyoruz, sonrasında ben oradan uzaklaşıyorum, bu iki arkadaş benim peşime takılıyor ve saçma şekilde güvenli bölgede bana saldırıyorlar, Daronte karakteri emotesiz şekilde sopa çekip saldırıyor , birden fazla ihlal var diyebilirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Videonun en başında karakterler emotsuz şekilde saldırıyor.

16. saniyede Kenway emote atıp saldırıyor.
25. saniyede Daronte karakteri araçtan inip emote vermeden sopa çekip saldırıyor.
Bu saldırılar olurken arkadaşlar sürekli olarak zıplayıp bunnyhop yapıyorlar.
Video sonunda yoldan geçen bir araca sığınıp kaçıyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Kenway karakteri daha yeni hileden banlanmış buna göre ceza alırsa sevinirim. #temizvice

#1 - 13.10.2024 22:21
Rolün öncesini korkudan atmamış ya AFASJFAYUKFGHFBAFA

#2 - 13.10.2024 22:23
Rolün öncesini bilen biliyor arkadaş gelip kışkırtma çıkartıyor sonrasında ben bu duruma sinirlenip yanına yaklaşıp emotumu atıyorum ve adama emote atıp yumruk atıyorum. Burada herhangi bir uygulanacak işlem varsa uygulanabilir.

#3 - 13.10.2024 22:25
Ben emote attım + olarak sopa var elimde niye fear rp yapmıyon  korku rolu yapsana 2 kisi sana dalıyo dur dayagını ye birde ırkcı rolune giriyon sonra sikayet aciyon anlamadımkı kardeşim

#4 - 13.10.2024 22:43
Rolün öncesini korkudan atmamış ya AFASJFAYUKFGHFBAFA
ortada komik bir şey göremedim, bu çocukça random işlerini sakla burası forum herhangi bir sosyal medya değil, buranında kurallarına uymalısın, şikayet yediysen paşa paşa savunma yapacaksın.

Rolün öncesini bilen biliyor arkadaş gelip kışkırtma çıkartıyor sonrasında ben bu duruma sinirlenip yanına yaklaşıp emotumu atıyorum ve adama emote atıp yumruk atıyorum. Burada herhangi bir uygulanacak işlem varsa uygulanabilir.
Videoyu izlersen ilk başta emotesuz şekilde saldırıyorsun sonrasında büyük ihtimalle arkadaşın seslide "knk emote ver" diye söylüyor daha sonrasında emote atıyorsun.
Her ne olursa olsun market caddesi güvenli bölge burada birine saldıramazsın, oradan çıkmamı bekleyebilirdin.

Ben emote attım + olarak sopa var elimde niye fear rp yapmıyon  korku rolu yapsana 2 kisi sana dalıyo dur dayagını ye birde ırkcı rolune giriyon sonra sikayet aciyon anlamadımkı kardeşim
Burada ne demek istediğini anlayamadım, sopa çektiğin zaman emoteni göremedim varsa sen at, arabadan inip emotesiz sopayla saldırıyorsun, bu arada a1 seviyesinde türkçe yazıyorsun, biraz kendini geliştir.

#5 - 13.10.2024 22:56
Başımıza filozof kesildi olaya bak.

#6 - 13.10.2024 23:15
savunman buysa sonuçlanabilir @Gerath

#7 - 14.10.2024 12:07
Şahıslar cezalandırıldı.

K&A