Rolün öncesini korkudan atmamış ya AFASJFAYUKFGHFBAFA
ortada komik bir şey göremedim, bu çocukça random işlerini sakla burası forum herhangi bir sosyal medya değil, buranında kurallarına uymalısın, şikayet yediysen paşa paşa savunma yapacaksın.
Rolün öncesini bilen biliyor arkadaş gelip kışkırtma çıkartıyor sonrasında ben bu duruma sinirlenip yanına yaklaşıp emotumu atıyorum ve adama emote atıp yumruk atıyorum. Burada herhangi bir uygulanacak işlem varsa uygulanabilir.
Videoyu izlersen ilk başta emotesuz şekilde saldırıyorsun sonrasında büyük ihtimalle arkadaşın seslide "knk emote ver" diye söylüyor daha sonrasında emote atıyorsun.
Her ne olursa olsun market caddesi güvenli bölge burada birine saldıramazsın, oradan çıkmamı bekleyebilirdin.
Ben emote attım + olarak sopa var elimde niye fear rp yapmıyon korku rolu yapsana 2 kisi sana dalıyo dur dayagını ye birde ırkcı rolune giriyon sonra sikayet aciyon anlamadımkı kardeşim
Burada ne demek istediğini anlayamadım, sopa çektiğin zaman emoteni göremedim varsa sen at, arabadan inip emotesiz sopayla saldırıyorsun, bu arada a1 seviyesinde türkçe yazıyorsun, biraz kendini geliştir.