Konu: 415 Üyesi, God Kullanımı & NoStun & Silent  (Okunma sayısı 488 defa)

#0 - 13.10.2024 11:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @SaKi34  @
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: God açıyor zart, zurt 4 hitte 1 canı bile oyanmıyor arkadaşın.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Banlanacağını düşünüp, silahını rolleyip birilerine vermiş olabilir silahlarının silinmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 13.10.2024 11:16 money scammer »

#1 - 13.10.2024 13:13
HQWKPDOĞWQKĞHPĞOAPĞOSDKOPĞSADOPAOPĞQKWPDKQWPKQOPQODKPWOQWOPDKODASOPDKASA 3 KİŞİ GOD AÇIP SONRA GOD ŞİKAYETİ AÇMAKTA AYRI BİR YÜZSÜZLÜK

#2 - 13.10.2024 13:16
Kardeşim, ben mi açtın hileyi? Allah allah, ailene allah sabır versin. İyi forumlar.

#3 - 13.10.2024 13:17
Geçersiz kanıt bu arada video üzerinde oynamışsın ayrıca güzel Frame  ??? ??? Düzgün video yüklersen kanıt alacağım frame şikayeti açmak için bekliyorum..

#4 - 13.10.2024 13:37
Editli video geçersiz kanıt.

#5 - 13.10.2024 15:07
Savunman buysa sonuçlanabilir, editsiz halini isteyen admine forum pm olarak iletebilirim arkadaşım.  ;)

#6 - 13.10.2024 17:22
Savunman buysa sonuçlanabilir, editsiz halini isteyen admine forum pm olarak iletebilirim arkadaşım.  ;)
Adam savunma yapmadı kanıt geçersiz dedi. Düzgün kanıt sunarsan ona savunmasını yapar.

#7 - 13.10.2024 17:57
Adam savunma yapmadı kanıt geçersiz dedi. Düzgün kanıt sunarsan ona savunmasını yapar.
Dahil olmasana şikayete, gerekeni yazdım. Admin duruma göre karar verir, senlik bir durum mu var? Atlamayın ortaya, sonra araya gidiyorsunuz. :D

#8 - 13.10.2024 18:25
Dahil olmasana şikayete, gerekeni yazdım. Admin duruma göre karar verir, senlik bir durum mu var? Atlamayın ortaya, sonra araya gidiyorsunuz. :D
Dedi goda rağmen düşüremeyenler

#9 - 13.10.2024 19:04
Dedi goda rağmen düşüremeyenler
Arkadaş flame kapsamında, cezalandırılmasını talep ediyorum. Hesap büyük ihtimalle M/A kontroller sağlanırsa, tarafımca sevinirim. İyi forumlar :sampanya:

Spoiler: GösterGizle
lay down last dance