Konu: 415 Üyesi, God Kullanımı & NoStun & Silent  (Okunma sayısı 495 defa)

#10 - 13.10.2024 21:44
Savunman buysa sonuçlanabilir, editsiz halini isteyen admine forum pm olarak iletebilirim arkadaşım.  ;)
Adam savunma yapmadı kanıt geçersiz dedi. Düzgün kanıt sunarsan ona savunmasını yapar.
Dahil olmasana şikayete, gerekeni yazdım. Admin duruma göre karar verir, senlik bir durum mu var? Atlamayın ortaya, sonra araya gidiyorsunuz. :D
Dedi goda rağmen düşüremeyenler
Arkadaş flame kapsamında, cezalandırılmasını talep ediyorum. Hesap büyük ihtimalle M/A kontroller sağlanırsa, tarafımca sevinirim. İyi forumlar :sampanya:

Spoiler: GösterGizle
lay down last dance

Önce senin satın aldığın hesabın bi kontrolü yapılsın, sonra o arkadaşa da bakarlar  ;)

#11 - 13.10.2024 21:50
Savunman buysa sonuçlanabilir, editsiz halini isteyen admine forum pm olarak iletebilirim arkadaşım.  ;)
Adam savunma yapmadı kanıt geçersiz dedi. Düzgün kanıt sunarsan ona savunmasını yapar.
Dahil olmasana şikayete, gerekeni yazdım. Admin duruma göre karar verir, senlik bir durum mu var? Atlamayın ortaya, sonra araya gidiyorsunuz. :D
Arkadaş flame kapsamında, cezalandırılmasını talep ediyorum. Hesap büyük ihtimalle M/A kontroller sağlanırsa, tarafımca sevinirim. İyi forumlar :sampanya:

lay down last dance

Tamam
god açam sonra hepsini düşürdüm diyem "Lay down last dance :D:D:D:D:

#12 - 13.10.2024 22:42

lay down last dance

Önce senin satın aldığın hesabın bi kontrolü yapılsın, sonra o arkadaşa da bakarlar  ;)
Sağdan soldan topladığınız hilelerden şikayet yediğiniz için nasıl da kuduruyorsunuz, bunu görmek beni fazlaca güldürüyor.  :(

#13 - 14.10.2024 00:07

lay down last dance

Sağdan soldan topladığınız hilelerden şikayet yediğiniz için nasıl da kuduruyorsunuz, bunu görmek beni fazlaca güldürüyor.  :(
Bizi kendiniz ile karıştırma sizin gibi samp sunucularından asiler toplayıp oyuna girmiyoruz.

#14 - 14.10.2024 00:22

lay down last dance

Bizi kendiniz ile karıştırma sizin gibi samp sunucularından asiler toplayıp oyuna girmiyoruz.
Sen susacak mısın artık?

#15 - 14.10.2024 10:07
Cevap verecegim pek bir sey yok yuksek canli bir sekilde dme katiliyorum ilk hitleri zaten ben degil arkadaslar yiyor bu arkadas olay yerinde zaten karakteri yasaklandi hile sebebiyle. Gordugunuz gibi attigi iki hitte cam arkasindan geliyor bende hit attigimi saniyordum orda bende de cam kirilmis gibi gozukuyor ama orada bir cam bugu var hitmarker calisiyor ama oradan mermiler gecmiyor arkadasin cani gitmediginde ben de god olarak sanmistim ama ortada bir bug var.

#16 - 14.10.2024 13:21
@money scammer Videonun orjinal halini forum pm olarak iletin.

#17 - 14.10.2024 13:24
Ayrıca ek olarak şunu eklemek istiyorum. Dayanıklılığım 10/12 civarı, ekstazi kullandığım zaman canım 170/180 civarı oluyor. Arkadaş ilk başlarda bir hit bile atamıyor, dikkatlice izlersek Kevin_Jordan adlı karaktere mermisi değiyor.  Bana sadece iki hit atıyor ve canım yüksek olduğu için can barım 100 civarlara kadar düşüyor ve geri kalan bütün hasarı cam arkasından atıyorsun. Eğer fark edersen cam arkasından ben de sana hasar atamıyorum, bu yüzden camın kenarından çıkıp ateş edip geri giriyorum. Camı cover alıyorum yani. Savunmam bu kadar tamamen bug, dosyalarımda herhangi katkı sağlayıcı dosya yok. Keşke editli hizlandirilmis video atmasaydi, güzel güzel sikayet hakkında savunmalar yapardım. @Razy

#18 - 14.10.2024 13:29
@Razy  arkadaş videonun başı ile düştüğü yer arasında bir klibi silmiş neden acaba? :garip:   Kaybolan klip ile beraber videoyu sana yollarsa çok iyi olur

#19 - 14.10.2024 18:34
Hayatımda böyle bir boş savunma görmedim, canın 180 olsa bile 5 hit yiyorsun videoda silent mi var arkadaşlarına kaysın, her şeyi geçtim ne alakası var düştüğü yer ile, dışarda samp oynamayan birisine göstersen bu god der yalan atmayan manan yok. Diyelim ki hadi kapıdaki hitin birisi kaydı diğerlerinde kimse yok ona nasıl savunma yapacaksın? O kadar hite birde stun yemiyorsun bende ki gözüktüğü yerde stun yerken bile ateş ediyorsun. Kapıda zaten f5 atıyorsun hızlı girmek için. Kullanmayın şu godları hesabınız gidince ağlayarak unban atıyorsunuz sonra. :sampanya:
« Son Düzenleme: 14.10.2024 18:39 money scammer »