Detaylarıyla savunmamı yapıyorum.
21. saniyede ilk olarak bana sadece Chris ve Quinton karakteri vuruyor. Dominique karakteri ise bana vurmaya yeltenirken yanlışıkla Quinton'a vuruyor. Burada 2v1 durumundayım.
24. saniyede arkadaşım Lui düşüyor ve akabinde iki adamım Michael Coprale ve Anthony Bergamo bana yardıma geliyor.
25. saniyede Quinton isimli vatandaş bana vuramayıp yanlışıkla tekrar Lui'ye vuruyor.
26. saniye ve sonrası zaten iyice kör dövüşüne dönüşüp herkes birbirine vuruyor ve o saniyede 20/20 kas gücüm olmasına rağmen Chris'e vuruyorum ve düşmüyor?
28. saniyede Anthony ve Michael isimli arkadaşlar bir nevi kendilerini kalkan yapıp beni koruyor. O sırada bana vuran tek kişi Quinton.
27-33. saniyeler arasında sadece Chris'le birbirimize vuruyoruz. O sırada Chris zaten arkadaşım Michael'e odaklanmış, Quinton ise kaçıyor. Bana vuran birisi yok. O sırada buga düşüp insanların içinde sıkışmamak için oradan kaçıyorum.
36. saniyede tekrar kavgaya dahil olduğumda videodan anladığım kadarıyla arkadaşım Michael Coprale, Quintin'i düşürüyor. Diğer arkadaşım Anthony ise Dominique'i düşürüyor.
38. saniyede 2v1 atan arkadaşım Anthony düşüyor. Düşürenleri arkalayıp saldırıyorum.
44. saniye (önemli) farkettiyseniz videoda o esnada arkamda, yerde yatan birisi olduğu için sıkışıyorum.
46. saniyede üç kişi bana çullanmaya çalışıyor fakat hesaba katmadıkları şey Tej isimli oyuncunun benim önümü kapatmasıydı. Bunun için hasar almadım.
Farkettiyseniz o esnada Tej'e tek bir fiske vurmuyorum. Bana vurmak için çabalarken kendi arkadaşlarını düşürüyorlar. (Tej oradan kurtulmak için onlara vuruyor.) Zaten attıkları videoda birlik chatine yazılan yazıya bakarsanız her şey anlaşılacak. BANA VURMAK YERİNE TEJ'E VURUYORLAR VE HASAR ALMIYORUM! Bende o esnada zaten sıkıştığım yerden kurtulup saldırmaya devam ediyorum. 49. saniye Requan isimli vatandaşı düşürüyorum.
51. saniyede Santos'la başbaşa kalıyoruz ve 1v1 durumuna düşüyoruz. Anlaşılacağı üzere ikimizinde canı gitmiyor ve samp bugu yaşanıyor. Daha sonra sağ/sola koşuşturup durumu çözüyorum ve tekrar saldırıp düşürüyorum.
savunmam bu kadar. Herkese iyi forumlar.