Konu: Johnny_Pandolfo God Mode  (Okunma sayısı 406 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2024 19:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[Johnny_Pandolfo @semiz ]  @
Olaya dahil olan şahit karakter adı:[@Ride Or Die] @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:[09/10/2024 22:19] 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[3.Party Yazılım]   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[Olay Ros barda gerçekleşiyor kavga oluyor, ben sonradan dahil oluyorum. Jonny Pandolfo karakterine dört kişi vuruyor ama can barı yerinden oynamıyor.]
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[https://www.youtube.com/watch?v=EiV3ONY8Ui8]

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):[Şahısın en kısa sürede oyundan uzaklaştırılmasını talep ediyorum.]

#1 - 10.10.2024 19:47
Johnny_Pandolfo, yüz kızartıcı yazılım (3. parti yazılım) kullanarak kendini ifşa etmiş ve bu durumu kanıtlamıştır. Olay sırasında RIDE OR DIE ekibiyle birlikte Johnny_Pandolfo'nun brawl'a maruz kaldık. Kendi şahsi karakterim ile Johnny'nin karakterine defalarca brawl'da bulundum, ancak durum oldukça karmaşıktı. Brawl ardından onun karakterine o kadar çok zarar verdim ki, sonuçlarını net bir şekilde görebiliyordum. Orada 6 veya 7, belki de 8 kişiydik. Diğer birlik oyuncularının güç durumu ise şu şekildeydi: 20/20, 10/10, 5/3 ve 4/8. SA;MP
bug'u olması için 1v1 brawl yapılması gerekiyor, fakat video kaydında da görüldüğü gibi Johnny'nin karakteri hiçbir şekilde hasar almıyor. Johnny_Pandolfo ise bu brawl sırasında üçüncü parti yazılım kullanarak avantaj sağladı. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.10.2024 22:51
Elimde bizzat video kayıtları mevcut. Linkini bırakıyorum ve dosyalarımı bizzat kontrol ettirebilirim. Herhangi bir 3. parti yazılım kullanmıyorum zaten forum profilimden sicilime bakarsanız bunu anlayabilirsiniz. Ayrıca 3. parti yazılım kullanacak olsam on kişi bana saldırırken mi kullanırım? Videoda görebileceğiniz üzere zaten herkes birbirine saldırıyor. Ayrıca 20/20 kas gücüm var ve can barım 156. Kavga bittiğinde 107 canım vardı. Videoyu bırakıyorum.

#3 - 10.10.2024 22:55

#4 - 10.10.2024 23:08

Detaylarıyla savunmamı yapıyorum.

21. saniyede ilk olarak bana sadece Chris ve Quinton karakteri vuruyor. Dominique karakteri ise bana vurmaya yeltenirken yanlışıkla Quinton'a vuruyor. Burada 2v1 durumundayım.

24. saniyede arkadaşım Lui düşüyor ve akabinde iki adamım Michael Coprale ve Anthony Bergamo bana yardıma geliyor.

25. saniyede Quinton isimli vatandaş bana vuramayıp yanlışıkla tekrar Lui'ye vuruyor.

26. saniye ve sonrası zaten iyice kör dövüşüne dönüşüp herkes birbirine vuruyor ve o saniyede 20/20 kas gücüm olmasına rağmen Chris'e vuruyorum ve düşmüyor?

28. saniyede Anthony ve Michael isimli arkadaşlar bir nevi kendilerini kalkan yapıp beni koruyor. O sırada bana vuran tek kişi Quinton.

27-33. saniyeler arasında sadece Chris'le birbirimize vuruyoruz. O sırada Chris zaten arkadaşım Michael'e odaklanmış, Quinton ise kaçıyor. Bana vuran birisi yok. O sırada buga düşüp insanların içinde sıkışmamak için oradan kaçıyorum.

36. saniyede tekrar kavgaya dahil olduğumda videodan anladığım kadarıyla arkadaşım Michael Coprale, Quintin'i düşürüyor. Diğer arkadaşım Anthony ise Dominique'i düşürüyor.

38. saniyede 2v1 atan arkadaşım Anthony düşüyor. Düşürenleri arkalayıp saldırıyorum.

44. saniye (önemli) farkettiyseniz videoda o esnada arkamda, yerde yatan birisi olduğu için sıkışıyorum.
46. saniyede üç kişi bana çullanmaya çalışıyor fakat hesaba katmadıkları şey Tej isimli oyuncunun benim önümü kapatmasıydı. Bunun için hasar almadım.
Farkettiyseniz o esnada Tej'e tek bir fiske vurmuyorum. Bana vurmak için çabalarken kendi arkadaşlarını düşürüyorlar. (Tej oradan kurtulmak için onlara vuruyor.) Zaten attıkları videoda birlik chatine yazılan yazıya bakarsanız her şey anlaşılacak. BANA VURMAK YERİNE TEJ'E VURUYORLAR VE HASAR ALMIYORUM! Bende o esnada zaten sıkıştığım yerden kurtulup saldırmaya devam ediyorum.

49. saniye Requan isimli vatandaşı düşürüyorum.

51. saniyede Santos'la başbaşa kalıyoruz ve 1v1 durumuna düşüyoruz. Anlaşılacağı üzere ikimizinde canı gitmiyor ve samp bugu yaşanıyor. Daha sonra sağ/sola koşuşturup durumu çözüyorum ve tekrar saldırıp düşürüyorum.

savunmam bu kadar. Herkese iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 11.10.2024 01:43 semiz »

#5 - 10.10.2024 23:13
Ayrıca eklemem gereken şey ise; herhangi bir 3. parti yazılım durumunda bunu neden videoya alıp VCPD ifademi aldığında kanıt niteliğinde gidip onlara linki atayım? Diyelim ki ben hileyim, Sizce hile kullanımından ban yemek mi mantıklı yoksa 150 dakika IC hapiste kalmak mı? Ben hile olsam bu videoyu PD ifademi aldığında neden gösterme gereği duyayım? Hile olacak olsam gider suçumu kabul eder 150 dakika yatar çıkarım. Zaten polis arkadaşlarda videoyu izlediklerinde rolde bana hak verip beni saldılar ve herhangi bir yaptırım uygulamadılar. Herhangi bir ceza almayı kabul etmiyorum. Arkadaşların içi rahat etmiyorsa üzerinden bana ulaşsınlar ve teamviewer indirip bilgisayarımı istedikleri gibi kontrol edip incelesinler hiç problem değil. İçleri rahat etmeyecekse bunu seve seve yaparım.

#6 - 10.10.2024 23:29
Bazı yazım hatalarım mevcut, 4-5 kelimeyi düzeltip iletiyi düzenleyeceğim. İlk halini de ekran görüntüsü alıyorum akıllarda soru işareti kalmaması için

#7 - 10.10.2024 23:31
Johnny'in gerçek yüzü ortaya çıkmış  :D
« Son Düzenleme: 10.10.2024 23:33 lurkeen »

#8 - 10.10.2024 23:32
Johnny'in gerçek yüzü ortaya çıkmış  :D

:-\

#9 - 10.10.2024 23:40
karakter 20/20, konu kilit arşiv.  :manifdog