Söylesene bana, 2v10 atarken neden god açayım? Açtım diyelim niye canım gitsin? Bildiğim kadarıyla god açtığımız zaman canımız fulleniyor. Eee, benim canım da fullenmemiş.Muhtemelen araç modlarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kullandığım araç modunun pek üstünlük sağladığını sanmıyorum çünkü ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım ve VCPD oluşumunun yarısından fazlası bu paketi kullanıyor. Sana RK ihlalinden şikayet açtıktan sonra böyle saçma sapan bir şikayet ile önüme gelmen harbiden komik. Video kaydını aşağıya bırakacağım; God açsaydım muhtemelen ekranda veya chatte bir yazı çıkardı diye tahmin ediyorum fakat benim ekranımda hiç bir şey yok.https://streamable.com/avy5kxSonuçlanabilir.
0.32 saniye bakar ise adminler anlar
Alıntı yapılan: Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ - 06.10.2024 20:56 0.32 saniye bakar ise adminler anlarDediğin saniyede adamın canı fulleniyor. Ek olarak; Videoda yaklaşık 1 saniye sonra yine canım gidiyor ve yine 1 saniye gibi bir süre sonra düşüyorum zaten. Ek olarak pd rolü yapıyorum, kaybedecek bir şeyim, silahım felan yok. Bundan dolayı god açmamı gerektiren bir sebep de yok zaten.