Konu: Kieran Fletcher - dişli bir rakip gösterin bana God Mode  (Okunma sayısı 344 defa)

#0 - 05.10.2024 18:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kieran Fletcher - https://www.vice-rp.com/forum/panel?arama=kieran_Fletcher
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ Idlewood Üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.10.2024 17.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açıkça God olduğu belli oluyor. Daha fazla açıklamaya gerek yok sanırım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Daha temiz bir vice için.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#1 - 05.10.2024 18:19
Idlewood'a şöyle böyle dedikten sonra PD'nin performans.

#2 - 05.10.2024 18:45
 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
« Son Düzenleme: 05.10.2024 23:05 ceach »

#3 - 05.10.2024 19:03
Söylesene bana, 2v10 atarken neden god açayım? Açtım diyelim niye canım gitsin? Bildiğim kadarıyla god açtığımız zaman canımız fulleniyor. Eee, benim canım da fullenmemiş.
Muhtemelen araç modlarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kullandığım araç modunun pek üstünlük sağladığını sanmıyorum çünkü ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım ve VCPD oluşumunun yarısından fazlası bu paketi kullanıyor. Sana RK ihlalinden şikayet açtıktan sonra böyle saçma sapan bir şikayet ile önüme gelmen harbiden komik. :garip:

Video kaydını aşağıya bırakacağım; God açsaydım muhtemelen ekranda veya chatte bir yazı çıkardı diye tahmin ediyorum fakat benim ekranımda hiç bir şey yok.
https://streamable.com/avy5kx

Sonuçlanabilir.

#4 - 05.10.2024 19:08
Söylesene bana, 2v10 atarken neden god açayım? Açtım diyelim niye canım gitsin? Bildiğim kadarıyla god açtığımız zaman canımız fulleniyor. Eee, benim canım da fullenmemiş.
Muhtemelen araç modlarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kullandığım araç modunun pek üstünlük sağladığını sanmıyorum çünkü ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım ve VCPD oluşumunun yarısından fazlası bu paketi kullanıyor. Sana RK ihlalinden şikayet açtıktan sonra böyle saçma sapan bir şikayet ile önüme gelmen harbiden komik. :garip:

Video kaydını aşağıya bırakacağım; God açsaydım muhtemelen ekranda veya chatte bir yazı çıkardı diye tahmin ediyorum fakat benim ekranımda hiç bir şey yok.

Sonuçlanabilir.

Saçma sapan bir şikayet? God olduğundan şüphelendim, elimde video var ve şikayet açtım. Bu sana komik mi geldi? Bırak yönetim kararını versin.

#5 - 06.10.2024 20:51

Sonuçlanabilir.
Her hile aynı değildir dostum canı fullemek ayrı birşey can gitmemesi ayrı birşey, eğer o videoyu bulur isem buraya atarım olay dahada netlenir  :garip:

#6 - 06.10.2024 20:56
0.32 saniye bakar ise adminler anlar

#7 - 06.10.2024 21:37

Dediğin saniyede adamın canı fulleniyor. :D

Ek olarak; Videoda yaklaşık 1 saniye sonra yine canım gidiyor ve yine 1 saniye gibi bir süre sonra düşüyorum zaten. Ek olarak pd rolü yapıyorum, kaybedecek bir şeyim, silahım felan yok. Bundan dolayı god açmamı gerektiren bir sebep de yok zaten.

#8 - 06.10.2024 21:38

Dediğin saniyede adamın canı fulleniyor. :D

Ek olarak; Videoda yaklaşık 1 saniye sonra yine canım gidiyor ve yine 1 saniye gibi bir süre sonra düşüyorum zaten. Ek olarak pd rolü yapıyorum, kaybedecek bir şeyim, silahım felan yok. Bundan dolayı god açmamı gerektiren bir sebep de yok zaten.
Kaybedecek birşey olup olmaması ile alakası yok bunun bir anlık hırs ve düşmemek için yapmış olabilirsin dostum neyse fazla yazmama gerek yok gerisi adminlerin ve yönetimin işi, iyi roller.

#9 - 06.10.2024 23:11

optimizasyon hatası iki taraf da temiz yani (reload girdiğinde Kieran karakteri zaten hasar alıyor ssde attım)