Konu: David Piazza RK ihlali - 27.09.2024  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.09.2024 18:19
Bana verilen haklar üzere, ben sana istediğim her kelime ile karşılık verebilirim. Fakat aşağılık yapmaya devam ediyorsun, bu bir terbiyesizlik. Her halde sana bir terbiye verilmedi, ve bu yüzden bu haldesin. Sunucu kuralları ikinci planda, birinci plan terbiyedir. Fakat gerekirse ikisinide sana öğretebilirim.
Eklesene beni dcden ben sana terbiyeyi de veririm rol dersini de.

Vice Roleplay Kurallarına esasen forumda herhangi bir itici veyahut kavga başlatabilecek potansiyel taşıyan bir sözcük yasaklanmıştır. Arkadaş bunu babasının malıymış gibi devamlı kullanıyor, bir tedbir görülmesini isterim.

#11 - 27.09.2024 18:22
Alıntı
Şikayeti Yanıtlamak
Oluşturulan şikayetlerde şikayeti açan ve yetkili takımı yanıt verebilir. Şikayet ile alakası bulunmayan üçüncü şahıslar şikayete yanıt veremez.

Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)
Burada senin yerin yok, daha fazla yanıt atıp vaktimi boşa çalma.

#12 - 27.09.2024 18:23
@Red Army Prime 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#13 - 27.09.2024 18:25
Yine şikayet şablonları üzerinden sohbet edilmeye, kışkırtılmaya başlanılmış. Arkadaşlar forumun bu bölümü şikayet açıp, savunma yapılabilmesi adına açılmış bir bölüm. Kimsenin bilgisini tartışmıyorum ama forumun bu bölümünün şikayet açmak ve sonuçlandırılması için kullanıldığını biliyorum. Ha muhabbet sohbet etmek, tanışmak isteyen olursa forumda bunun için de Tanışma kaynaşma isimli bölümler var.
OOC olarak yoğunluğum olduğu için birlik oyuncum @hatakee benim adıma savunma yapacaktır.

#14 - 27.09.2024 18:27
Bana verilen haklar üzere, ben sana istediğim her kelime ile karşılık verebilirim. Fakat aşağılık yapmaya devam ediyorsun, bu bir terbiyesizlik. Her halde sana bir terbiye verilmedi, ve bu yüzden bu haldesin. Sunucu kuralları ikinci planda, birinci plan terbiyedir. Fakat gerekirse ikisinide sana öğretebilirim.
Eklesene beni dcden ben sana terbiyeyi de veririm rol dersini de.
Sanırım birlik oyuncumun ev adresini felan isteyecek böyle giderse, gerekli işlemi uygulayabilir misiniz?

#15 - 27.09.2024 18:28
Kendi birliğinin oyuncusundan sen mesulsun, muhabbet ya da tartışmaya sürüklemiyorum. Bunu senin birlik oyuncun yapıyor. Bunları buraya yazacağına kendi birliğinin oyuncusuna lafını geçirt. Burada boş boş konuşup vakit çalmaktan başka yaptığı bir şey yok. Bilgi konusu, uzaktan yakınımdan geçemeyecek MTA'cı bir profilden laf yemem. Kendi bilmediği kuralların üzerine kendi kafasında kurduğu kurallarla birleştirip buraya yazmasının kendisini düşürmekten başka bir olayı yok. Kuralı atmama rağmen hâlâ konuşuyor. Ortada açıkca bir ihlal var. İkisi de cezasını çeksin.
,

#16 - 27.09.2024 18:33
Sakin bir şekilde kimseyi OOC şekilde tehdit etmeden forum kurallarına uygun bir uslubla konuşmaya devam edilecekse şikayet sonuçlanabilir. Bu gece kanıtlar elimize ulaşacak ve bu şikayette düşecek. Ha şunu not olarak ekleyeyim, bu şekilde üslub kullanılmaya devam edilecekse açılan şikayetlere cevap vermeyi reddetmek mecburiyetinde kalacağız. İyi forumlar.
@Lichfield Gereken cezai işlem uygulanırsa sevinirim.

#17 - 27.09.2024 18:46
Merhaba, şikayet incelendi.

@Red Army Prime Oyuncu şikayetlerinde birlik üyeniz sizin adınıza veya siz birlik üyeniz adına savunma yapamazsınız, ne olursa olsun savunma geçersiz olarak sayılır ve dikkate alınmaz. Oluşum şikayeti değil burası, sadece şikayet açılan kişinin savunma yapması gerekiyor.
@hatakee Bu seferlik sadece forum susturma cezası alacaksınız, tekrar etiketli olmadığınız şikayete sadece arkadaşınız veya birlik üyeniz diye dahil olursanız oyun içinden ağır bir ceza alacaksınız.
@showyourespect Konuşma şekliniz kabul edilemez düzeyde, bu seferlik forum susturma cezası atacağım. Benzer tutumlarınızda jail veya yasaklama gibi ağır bir ceza alacaksınız. Bu platformdaki kimseyle bu üslup ile konuşamazsınız.

RK için yetersiz kanıt, referans gösterilen şikayet üzerinden ilerlenecek.

K&A