Konu: David Piazza RK ihlali - 27.09.2024  (Okunma sayısı 251 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.09.2024 15:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David Piazza @Red Army Prime

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Selim @Eswiper @Eserrrooo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.09.2024 - 01:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=164564.msg1243019#new şikayet göz önüne alınarak bakılırsa, önceden aktif rolün içerisinde oyundan çıktığı görülebilir. Canının tek hit kalmasını bekleyip, öyle Q attıktan sonra. Bunu da ticket açıp sorduğumuzda RK başlığı altında değerlendirileceği söylendi. 00.34 de arkadaşlarım tarafından yakalanıp Q atılıyor. Sonrasında saat 1.29 civarında tekrar El Corona civarında yakalıyoruz. Bu sefer düşürüyoruz. David Piazza (@Red Army Prime) ihlalleri incelenirse sicilinde önceden de Q attığının ceza kayıtları mevcut. Üstüne üstlük hâlâ yapıyor. Sunucuda onaylı bir birliğin liderinin böyle olaylara karışmasının trajikomik olarak yorumladım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Daha adil bir Vice mümkün  :sampanya:

« Son Düzenleme: 27.09.2024 17:58 showyourespect »

#1 - 27.09.2024 17:13
Öncelikle selamlar, iyi günler. Öncelikle RK teriminin ne olduğunu sizlere hatırlatmak, bilmiyorsanız öğretmek isterim. Keza bilmiyor kelimemden art niyetli olarak adminlere hitaben bir kelime kullanılmasını istemiyorum, velhasıl bilseydiniz RK Terimi altında bir şikayet açmazdınız. RK Terimi ''Revenge Kill'' demektir, yani bir karakterin CK yani katledilmesinin ardından. Başka bir karakter yaratıp intikam duygusuyla onu CK- katleden karakteri katletme girişimi. RK ile Aktif rolde Quitin nasıl birleştirildiğinin farkında değilim, Roleplay hayatımda bundan sonrada farkında olmayacağımı düşünüyorum. Çünkü arkadaşların içinde yanıp tutuşan bu kin duygusu, bunları tamamen ele almış. Aktif Rolde Quit'den bir şikayet açıyorlar. Açtıkları şikayetde ise chatlog'u tamamen silmişler ondan sonra ise kayıt almışlar. Sonra başka bir yerde başka bir kayıt açmışlar. Ve açtıkları ise sadece David Piazza karakterinin vurulduğunu görüyoruz. Ve şikayet açıklamasında ise başka bir ticketın açık olduğunu ve orada Vice Kuralları çerçevesinde bir ihlal uygulandığını belirtiyor. Kişilerin çabası David Piazza karakterini tamamen rencide etmek, buna  hitaben kişinin bir ceza almasını istiyorum. Bu ceza sayesinde bu kişilerin birdaha böyle birşey yapamayacaklarını, ve yapmayacaklarını düşünüyorum. İyi günler dilerim, sağlıcakla kalın.
Bu David Piazza adına yapılmış bir savunmadır, savunmanın istenilmemesini talep ediyorum.

#2 - 27.09.2024 17:51
RK terimini bilmediğimi söylemişsin, kendin sunucu kurallarını tekrar göz önünden geçir dostum. Bir de bilmediğin şeylere burnunu sokma. Geldiğin yer MTA, oraya tekrar dön. Ben yine de senin için RK teriminin ne anlama geldiğini aşağı kısma bırakacağım. Oku iyice, belki bir şeyler kaparsın. Rol bilginin testi için de kesinlikle supportlara başvur.
Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)
Bunu okuduktan sonra kendi savunmanı tekrar oku, belki utanırsın.  :'( :'( CK'nın RK ile uzaktan yakından alakası bile yok, önce terimleri öğren sonra rol yap. Kuralları ve rol dersinin tam olduğuna emin ol, bunun için supportlardan yardım alabilirsin. Ayrıca, içimizde kin beslediğimizi söylemişsin. Çok güldük, Allah'ta seni güldürsün. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=164568.0 Bu şikayeti açarken hiç mi utanmadın?  ::) ::) Kinini kendine sakla, bir de başkalarının şikayetlerine burnunu sokma. Sen değil, şikayet açtığım savunmasını yapsın. Aktif rol ve RK'yı düşünememişsin, bu kadar dar düşünceli bir oyuncusun. Düşmemek için Q atıyor, bu da RK kapsamına dahil oluyor. Support'lara sorduğumda ise bunun RK başlığı altında değerlendirilebileceğinden bahsedildi. Konu ilerlerse görüntüyü de aşağı kısma bırakırım.
Ayrıca, oyuncu RK'lı olmasına rağmen, hoppacık gibi hâlâ kaçmaya devam ediyor. Nerede yaralı rolü, nerede RK?  ??? ::) ::)

« Son Düzenleme: 27.09.2024 17:56 showyourespect »

#3 - 27.09.2024 17:52
@Red Army Prime susturması ya da herhangi bir engeli olmamasına rağmen, savumasını sen yapamazsın. Böyle bir kural yok. Senin de cezalandırılmanı istiyorum. Konuyu inceleyen yetkililer bunu da göz önünde bulundursun isterim. Cezasını çeksin.

#4 - 27.09.2024 18:06
Senin bilgisizliğin beni MTA'cı mevkisine düşürmez. Veyahut senin bilgisizliğin beni yüceltmez. Bu senin eksikliğin veyahut artındır. Ben söylediğimi söylerim, Admin kadrosuda bunu zaten onaylar veyahut reddeder. Fakat şimdiye kadar açılmış olan tüm ticketlerde, bunun bilincinde olmayan adminleri bir kenara bırakırsak. Tüm adminler RK'nın bir Revenge kill terimi olduğunu onaylamıştır, ve bundan sonrada aynı şekilde devran edecek. Admin arkadaşın bu ticketa yönelen arkadaşın bunu onaylacağını düşünüyorum. Onun bu ticketa bakması beni sevindirecektir, çünkü seninle kişisel girdiğim bir komunikasyonda hakaretler uyguluyorsun. Beni küçük duruma düşürmeye kalkışıyorsun, fakat bu durumda sensin. Önümde bir küçük duruma düşüyorsun, velhasıl yaptığın hakaretler saygısızlıklar seni bu konuma getiriyor. Bir sonraki önemli noktaya gelirsek ise, attığın fotoğrafın tümünü görmek isterim. Kesilmiş bir kanıt ile yaptığın suçlamanın, senin lehine olacağının farkındayım. Fakat bu görüntünün kesilmemiş halini talep ediyorum. Görüntünün altında neler yattığını görmek isterim. Keza bu diğer ticket'da olan görüntü içinde geçerli, kesik görüntüleri göndererek şikayetler oluşturuluyor. Bunun göz önünde bulundurulmasını, ve kişilerin yaptığı hakaretlerden dolayı bir ceza almasını talep ediyorum.

#5 - 27.09.2024 18:09
Kardeşim senin anlama sorunun mu var? Şikayeti sana açmadım, uyarılara rağmen hala yazıyorsun. Dc ver ben sana çok iyi anlatırım kuralları

#6 - 27.09.2024 18:11
Bilgisizliğimi sen mi ölçeceksin? Yetersiz rol bilgisi. Ben sana RK (revenge kill'in) anlamını alıntılıyorum ve sana anlatıyorum. Hâlâ neyi anlatıyorsun? Bilmediğin, eksil bildiğin yakınından geçemediğin terimin savunmasını burada yapma bana kardeşim. Önce git kendin öğren. Benim bilgim de seni sulu götürür susuz getirir. Sorunun varsa ekle dcden ben sana çok iyi anlatırım rol seviyesini.

#7 - 27.09.2024 18:12
Bana verilen haklar üzere, ben sana istediğim her kelime ile karşılık verebilirim. Fakat aşağılık yapmaya devam ediyorsun, bu bir terbiyesizlik. Her halde sana bir terbiye verilmedi, ve bu yüzden bu haldesin. Sunucu kuralları ikinci planda, birinci plan terbiyedir. Fakat gerekirse ikisinide sana öğretebilirim.

#8 - 27.09.2024 18:14
@Red Army Prime susturması ya da herhangi bir engeli olmamasına rağmen, savumasını sen yapamazsın. Böyle bir kural yok. Senin de cezalandırılmanı istiyorum. Konuyu inceleyen yetkililer bunu da göz önünde bulundursun isterim. Cezasını çeksin.
Sen anlamıyorsun kardeşim, ne hakkından bahsediyorsun? Boş profil. ŞİKAYET SANA DEĞİL @Red Army Prime'e AÇILAN ŞİKAYET BUNA DA SEN CEVAP VEREMEZSİN.

#9 - 27.09.2024 18:15
Bana verilen haklar üzere, ben sana istediğim her kelime ile karşılık verebilirim. Fakat aşağılık yapmaya devam ediyorsun, bu bir terbiyesizlik. Her halde sana bir terbiye verilmedi, ve bu yüzden bu haldesin. Sunucu kuralları ikinci planda, birinci plan terbiyedir. Fakat gerekirse ikisinide sana öğretebilirim.
Eklesene beni dcden ben sana terbiyeyi de veririm rol dersini de.