|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @kurtay120 Pedro_Sanchez, @trust no one Jacobo_Navara, @ScaneyV2 Lorenzo_Parades Olaya dahil olan şahit karakter adı: @UtkuMuNey Yun_Seo @emirhanvettel Toni_Sindacco, @overlnf Hamzat_Borshaevs Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS ve video kaydında mevcut. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Trolling, Deathmatch
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba.
(1) Birlik bölgemizde, üyelerimizle kendi aramızda rol yapıyorduk. Lorenzo_Cardelli ile araç içerisindeyken Pedro Sanchez karakteri motorla araca yaklaşıp, uzun süre yanımızda durunca normal olarak ona doğru bakıp, gayet normal bir şekilde "Bir sorun mu var?" diye sorduk. Kendisi "Geçiyorum." gibi bir cevap verince sorun çıkartmamıza rağmen hiç bir sebep yokken "Siz İtalyanlar hep salaktınız zaten." diyip, gaza basıp kaçıyor.
(2) Bu olaydan sonra olayın pek üstünde durmayıp rollerimize devam ederken ne hikmetse (Sesli kanalda mixing yaptıklarından şüphelensem de kanıtım yok.) o an Pedro_Sanchezin arkadaşı olduğunu bilmediğimiz arkadaşları Jacobo_Navara ve Lorenzo_Parades karakterleri kiralık bir araçla bölgemize gelip, garip roller sergiliyor. Birliğimiz ve işletmeleriniz kadın çalışanlarından birine sarkıntılık rolü yapıyorlar. Video kaydına belli olduğu gibi, Yunny karakteri bu durumdan rahatsız olduğunu rol kanallarıyla belli etse de arkadaşlar bu role devam edince IC olarak onları yine dozu aşmadan normal bir şekilde uyarıp, gitmelerini istiyorum. Video kaydı aşağıda bulunuyor. En son araçlarına binip giderken, tükürme rolü yapıp hakaret ediyorlar. Burada bir ufak ekleme yapmak istiyorum, yaptıkları role rağmen üzerimde silah olmasına ve birlik üyem Toni'ninde silahlı olduğunu bilmeme rağmen silahımı direkt göstermek ya da ateş etmek yerine DM sevdamız olmadığı için sözlü uyarılarla ilerliyorum..
(3) Yine bir kaç dakika sonra üç karakter aynı araçta birleşince, arkadaş olduklarını anlıyoruz. Uzaktan bizi izlemeye başladıkları için de artık şüphelenmeye başlıyoruz. En sonunda izlemeyi bırakıp, araçla yaklaşıyorlar. Pedro_Sanchez karakteri araçtan inip yanımıza yaklaşıyor. Kendisi daha sonra "Kadınlar satılık mı?" gibi saçma sapan bir role girişiyor. Bu sözüne rağmen de TROLL olduğunu artık anladığımdan yine agresif role girmeyip, sözlü uyarıma devam ediyorum.
(4) Tüm bunlardan sonra bu seferde araçla kaldırımda durup, Yunny karakterine bağırmaya başlıyorlar. Onlara istedikleri DM sebebini vermediğimiz içinde karakterimin onlara sırıtışını sebep olarak görüp yine bir hakaretin ardından silah ile ateş açıyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: (1) Pedro_Sanchez'in gereksiz agresifliği
(2) Sarkıntılık rolü ve Lorenzo, Jacobo karakterlerinin bölgeye ilk gelişi. Jacobo karakterinin küfürü.
(3) Birleştikleri an ve Pedro_Sanchez'in "Kadınlar satılık mı?" rolü
(4) Ateş ettikleri an
Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin cezalandırılmasını istemenin yanı sıra, Jacobo_Navarra ve Lorenzo_Parades karakterlerinin
SİVİL OLDUĞUNUN altını çizmenin yanı sıra
İL-LEGAL ROLE GİRİŞMELERİ'nin cezalandırılmasını ve, o an bölgemize gelip rollerimize dahil olmak isteyen birliğimizden olmayan bir karakteri de "Uzaklaşmazsan vururum!" diyerek tehdit edip diğer insanları da rolden soğutmaya çalıştıklarının da değerlendirilmesini istiyorum. İyi günler, iyi çalışmalar.
Hamzat karakterini tehdit ettikleri ssler, ve onuna olan rollerim