Konu: Cesar_Gutierrez Rk + admin kandırma  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.08.2024 20:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Gutierrez @ege the b3st

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK - Admin kandırma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Zaten düşmüştüm, şahıslar bunu bilerek tekrar rk'ya yaralıya düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
1. sefer düşmem ,
 saate bakın sonra tekrar düşürüyor beni
Cesar'da burda olduğunun kanıtı
Ek açıklamalar(varsa): Daha önce admin kandırdığına dair kanıt https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163394.0

#1 - 24.08.2024 20:34
Admin kandırmak yok, yazdıklarıma bakıldığında yetersiz kanıtlarla şikayet açtığını belirtmişim ve savunma yapmamışım zaten.  ::)
İlk şikayette iki tane screenshoot var, birinde ilk düştüğün diğerinde de 2. düştüğün ama YARALISINIZ ekranı. Ne hasarlar var ne emotem, ben de bunu şikayette dile getirdim, böyle bir şey yaşanmadı vs. gibi söylemlerde bulunmadım.  :-\

RK için genel bir savunma yapacağım.
Evet, arkadaş düşmüştü. Olay yerinde kaçırmaya çalışıyorken(kendi kanıtlarından görebilirsiniz) bizi oyalıyordu. Kenneth karakteri orada öylece bekliyorken birden ateş aldık ateşi açanlardan birisi @Eserrrooo bunu onaylayacaktır. Ateş aldığımız gibi Kenneth karakteri sözde yaralıyken topuklarına vura vura koşmaya başladı. Ben de @Eserrrooo karakteri ile çatışmaya girmeden önce o kaçmasın diye onu düşürüyorum. Beni düşürmeye mecbur bırakan Kenneth karakteridir, ateş aldığımız gibi yaralı haliyle koşa koşa kaçıyordu ben de düşürdüm. Rol bunu gerektirdi, elimizdeki Kenneth'i kaçırmak istemedik. Şikayet bir hafta sonra açıldığı için ve ilk başta yetersiz kanıtla açılıp kapandığı için kanıtlar şu an elimde yok. Editli videomda var. Ekleyeceğim şey şu: Kenneth karakterinin ilk bulunduğu yere bakın ve benim düşürdüğüm yere bakın(oyuncunun sol alttaki huduna bakarsanız dediklerim doğrulanacaktır, konum değişimi bariz), konum değişip kaçıyordu ve düşürdüm. Beni mecbur bırakan Kenneth karakteriydi. Editli videomu da izlerseniz 0.42'de Kenneth karakterinin vurulduğu yerden geliyorum, arka tarafta vuruluyor(karakterimin arkası), konum değişimini oradan doğrulayabilirsiniz. Ayrıca devamında da RKLIYIM? diye pm atıyor, bu da buradan doğrulanır.

#2 - 24.08.2024 20:37
Tamam savunma yapılmış, attığın video ne alaka anlamadım :D? Okuma gereği duymadım yaptığın savunmayı sonuçlanabilir.

#3 - 24.08.2024 20:39
Videonun alakası savunmada mevcut. Savunmamı okumayan bir "insanın" bana şikayet açması komiğime kaçtı. Savunmaya vereceği cevap olmadığı için savunmamı okumuyor. Sonuçlansın.  :D :sampanya:

#4 - 24.08.2024 20:42
Admin kandırmak yok, yazdıklarıma bakıldığında yetersiz kanıtlarla şikayet açtığını belirtmişim ve savunma yapmamışım zaten.  ::)
İlk şikayette iki tane screenshoot var, birinde ilk düştüğün diğerinde de 2. düştüğün ama YARALISINIZ ekranı. Ne hasarlar var ne emotem, ben de bunu şikayette dile getirdim, böyle bir şey yaşanmadı vs. gibi söylemlerde bulunmadım.  :-\

RK için genel bir savunma yapacağım.
Evet, arkadaş düşmüştü. Olay yerinde kaçırmaya çalışıyorken(kendi kanıtlarından görebilirsiniz) bizi oyalıyordu. Kenneth karakteri orada öylece bekliyorken birden ateş aldık ateşi açanlardan birisi @Eserrrooo bunu onaylayacaktır. Ateş aldığımız gibi Kenneth karakteri sözde yaralıyken topuklarına vura vura koşmaya başladı. Ben de @Eserrrooo karakteri ile çatışmaya girmeden önce o kaçmasın diye onu düşürüyorum. Beni düşürmeye mecbur bırakan Kenneth karakteridir, ateş aldığımız gibi yaralı haliyle koşa koşa kaçıyordu ben de düşürdüm. Rol bunu gerektirdi, elimizdeki Kenneth'i kaçırmak istemedik. Şikayet bir hafta sonra açıldığı için ve ilk başta yetersiz kanıtla açılıp kapandığı için kanıtlar şu an elimde yok. Editli videomda var. Ekleyeceğim şey şu: Kenneth karakterinin ilk bulunduğu yere bakın ve benim düşürdüğüm yere bakın(oyuncunun sol alttaki huduna bakarsanız dediklerim doğrulanacaktır, konum değişimi bariz), konum değişip kaçıyordu ve düşürdüm. Beni mecbur bırakan Kenneth karakteriydi. Editli videomu da izlerseniz 0.42'de Kenneth karakterinin vurulduğu yerden geliyorum, arka tarafta vuruluyor(karakterimin arkası), konum değişimini oradan doğrulayabilirsiniz. Ayrıca devamında da RKLIYIM? diye pm atıyor, bu da buradan doğrulanır.

Tamam okudum yaralıyken koştuğuma dair kanıt yok R20 kaçırılmaz, ben sadece olduğum yerde durdum Essero ile şikayetin alakası yok o yüzden o yazmayacak fazla uzatmadan, ben dururken durduk yere bana 2. kez sıktın olay bu ve ilk şikayetdede olayda ben yokum gibi cümleler kuruyordun admin kandırma sonuçlanabilir.

#5 - 24.08.2024 20:48
Yazdığın cümleden okuma yazma seviyenin ne kadar vahim durumda olduğunu anlıyorum. Yaptığım savunmada yerinin değişmesine dair kanıtları sundum. Zorlama, yönetim kandırma falan yok. RK için de savunma yaptım. Eserrro'nun da şikayetle bal gibi alakası var, bize ateş açan o. Videoda da görülüyor. Ayrıca senin mantığınla şu an sen yönetim kandırıyorsun, ben yetersiz kanıt demiştim buna yönetim kandırmaktan dolayı şikayet açtın.  :D

Alıntı
Tamam okudum yaralıyken koştuğuma dair kanıt yok

Yine de tek tek değineceğim, bunun kanıtı savunmamda mevcut. Senin hudunu takip ederlerse zaten yerinin değiştiğini anlayacaklardır, videomdan da anlaşılır. Madem kaçmıyordun ne oldu da yerin değişti? Rüzgardan dolayı uçtun herhalde.

Alıntı
R20 kaçırılmaz,
R20 benim hoodumu defalarca basıp düşüyor, kaçırılmayacağını bildiği için bunu lehine kullanıyor. İster kaçırırım ister başka bir şey yaparım.

Her şeye detaylı savunma yaptım, daha fazla ileti atmayacağım. Arkadaş kafasında kurup kurup şikayet açıyor.

#6 - 24.08.2024 21:13
Sonuçlanabilir.

#7 - 25.08.2024 12:23
Ek olarak: Arkadaşın dediği cümle, apaçık bir yönetim kandırmaya çalışmaktır.

Alıntı
ben sadece olduğum yerde durdum
ben dururken durduk yere bana 2. kez sıktın olay bu
Arkadaşın sol alttaki hudundan ve benim videomdan yerinin değiştiğini anlayabilirsiniz. Editli videoya bakın, arkadaş yerinde dursaydı evin önünde olurdu ama evin önünde yok çünkü daha arka tarafa doğru koştu. Kendi sol alttaki hudundan da anlaşılacaktır ki yeri değişmiş, yerinde durmamış. İnceleyecek yetkili bu iletiyi göz önünde bulundurursa sevinirim aksi halde gerekli şikayeti tekrar açacağım.  :sampanya:

#8 - 25.08.2024 21:39
Cesar Gutierrez karakteri cezalandırılacak.