Admin kandırmak yok, yazdıklarıma bakıldığında yetersiz kanıtlarla şikayet açtığını belirtmişim ve savunma yapmamışım zaten.
İlk şikayette iki tane screenshoot var, birinde ilk düştüğün diğerinde de 2. düştüğün ama YARALISINIZ ekranı.
Ne hasarlar var ne emotem, ben de bunu şikayette dile getirdim, böyle bir şey yaşanmadı vs. gibi söylemlerde bulunmadım.

RK için genel bir savunma yapacağım.
Evet, arkadaş
düşmüştü. Olay yerinde kaçırmaya çalışıyorken(kendi kanıtlarından görebilirsiniz) bizi oyalıyordu. Kenneth karakteri orada öylece bekliyorken birden ateş aldık ateşi açanlardan birisi
@Eserrrooo bunu onaylayacaktır. Ateş aldığımız gibi Kenneth karakteri sözde yaralıyken topuklarına vura vura koşmaya başladı. Ben de
@Eserrrooo karakteri ile çatışmaya girmeden önce o kaçmasın diye onu düşürüyorum. Beni düşürmeye mecbur bırakan Kenneth karakteridir, ateş aldığımız gibi yaralı haliyle koşa koşa kaçıyordu ben de düşürdüm. Rol bunu gerektirdi, elimizdeki Kenneth'i kaçırmak istemedik. Şikayet bir hafta sonra açıldığı için ve ilk başta yetersiz kanıtla açılıp kapandığı için kanıtlar şu an elimde yok. Editli videomda var. Ekleyeceğim şey şu: Kenneth karakterinin ilk bulunduğu yere bakın ve benim düşürdüğüm yere bakın(oyuncunun sol alttaki huduna bakarsanız dediklerim doğrulanacaktır, konum değişimi bariz), konum değişip kaçıyordu ve düşürdüm. Beni mecbur bırakan Kenneth karakteriydi. Editli videomu da izlerseniz 0.42'de Kenneth karakterinin vurulduğu yerden geliyorum, arka tarafta vuruluyor(karakterimin arkası), konum değişimini oradan doğrulayabilirsiniz. Ayrıca devamında da RKLIYIM? diye pm atıyor, bu da buradan doğrulanır.