Konu: Christien Guerin, Benjamin Violante / DM  (Okunma sayısı 259 defa)

#0 - 22.08.2024 23:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christien Guerin @JyKE - Benjamin Violante @money scammer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Basheer Quraysh @ffullecci - Assad Quraysh @Musdo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekte Mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımızı sakin bir köşeye çekmiştik. Şikayette bahsi geçen arkadaşlar yanımıza gelip, ortada hiçbir geçerli sebep yokken silahlarını çekip ateşlediler. Kendilerini tanımıyoruz bile. Hasar kayıtları ve verilen emotelar alttaki ss'de mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklansınlar  :D

« Son Düzenleme: 28.08.2024 12:22 RifleKhajimba »

#1 - 22.08.2024 23:36
Şahitliğimi onaylıyorum  :sampanya:

#2 - 22.08.2024 23:45
Kolay gelsin, ilk öncelikle şikayet şablonun incelenmesini istiyorum. :sampanya:

Olaya gelirsek, sizle Rodeo'da karşılaşıyoruz ve ardından, bir sorun olduğunu anlayıp arabadan iniyoruz. Sözlü tartışmanın ardından olay kavgaya dönüyor ve yaralanıyoruz. Bu olaydan sonra, sizi şehirde arıyoruz ve buluyoruz, bulduğumuzdan sonra direk sizde arabanızdan inip yöneliyorsunuz. Çatışma burada başlıyor çatışma başladıktan sonra hemen, sizden bir arkadaşınız q atıyor.
Ardından ise, siz fear kural ihlali yaparak silahlı kişilere yumrukla girişiyorsunuz. Buda bir ihlali, videonun en baştan başladığı yeri youtubeye yüklenmiş durumda. İyi forumlar. :palmiye:

#3 - 22.08.2024 23:56
Siz her trafik kavgasından sonra millete gidip sıkıyor musunuz ? Bu apaçık Deathmachinge girer. Üstelik sizi tanımıyoruz bile, kiralık katil falan misiniz da arkadaşlarınızın kavgalilarina gidip sıkıyorsunuz?

#4 - 23.08.2024 00:03
Basit bir trafik kavgasından sonra silahlı DM atmak bir yana, arkadaşınla birlikte bir anda kavganın ortasında belirmenizi de saçma buldum. Videodaki ikiliyle chatlogda herhangi bir mesajlaşmanızı vesairede göremedim, metagaming var belli. Muhtemelen kavga var diye bir yerden duyup hemen geldiverdiniz  :garip:

#5 - 23.08.2024 00:41
aynen kanka geliverdim hemencicik oradan bakıverdim köşeyi döndüğümün hemen dalıverdim. Daha fazla ileti gelmeyecek. İyi forumlar. :palmiye:

#6 - 23.08.2024 07:35
Kolay gelsin, ilk öncelikle şikayet şablonun incelenmesini istiyorum. :sampanya:

Olaya gelirsek, sizle Rodeo'da karşılaşıyoruz ve ardından, bir sorun olduğunu anlayıp arabadan iniyoruz. Sözlü tartışmanın ardından olay kavgaya dönüyor ve yaralanıyoruz. Bu olaydan sonra, sizi şehirde arıyoruz ve buluyoruz, bulduğumuzdan sonra direk sizde arabanızdan inip yöneliyorsunuz. Çatışma burada başlıyor çatışma başladıktan sonra hemen, sizden bir arkadaşınız q atıyor.
Şehirde arayıp bulduğu yere bak :D ESP canavarı :-\ :'( qwe
« Son Düzenleme: 23.08.2024 09:58 Musdo »

#7 - 23.08.2024 10:43
aynen kanka geliverdim hemencicik oradan bakıverdim köşeyi döndüğümün hemen dalıverdim. Daha fazla ileti gelmeyecek. İyi forumlar. :palmiye:
Ne anlatiyon kral

#8 - 25.08.2024 12:21
@RifleKhajimba 24 saat içerisinde şikayetteki kanıtı güncelleyin.

#9 - 25.08.2024 15:50
Güncel @izanagi