Şablona uygun açılmadığı ve zaten bir yetkili rol esnasında bizi izlediği için savunma yazmayacaktım. Ancak arkadaş whatsapp'ta mesajlaşır gibi tek tek iletilerle şikayeti en üste taşıyıp durduğu için cevaplayacağım.
Fredo_Santoro karakteri birliğimiz eski bir üyesi. Kendisi birlik içi bir çatışma çıkardığı için birlikten ayrıldı. Zaten kendisi de iletilerinde "Ben bayılttım" diyerek itiraf etmiş. Ayrıldıktan 1 ay boyunca kendisine hiç bir şekilde aksiyon almadık. DM isteğimiz olsaydı zaten bir ay içinde kendisini farklı farklı yerlerde bulup NC atana kadar düşürürdük, ancak DM için değil eğlenmek için oynuyoruz.
Kendisi dün birlik bölgemize geldi. Üyelerimize hakaret edip durdu. Uzaklaştırmaya çalışsakta uzaklaşmayıp gün boyu uğrayıp, izleyip durdu. Arada sırada hakaretlerine devam etti.
Daha uzun yazmaya gerek duymuyorum, çünkü yine ve yeniden belirtiyorum ki bu rollerin tamamı yetkili tarafından izleniyordu. Kendisine danışarak ilerledik. Eğer sorun olsaydı zaten uyarırdı/cezalandırırdı.
Ayrıca arkadaşın geçmiş iletilerini ve şikayetlerini inceledim. Forum kurallarını baştan okumasını, şikayetleri şablona uygun açmasını ve Türkçe yazı ve imla kurallarına dikkat etmesini öneriyorum. İletilerinde ne yazdığını anlayana kadar epey bir uğraşmak zorunda kaldım. Daha fazla savunma gelmeyecek. İyi çalışmalar, iyi roller.