Konu: John_Santini - Roman Colorado - Settimo Panucci [21.08.2024]  (Okunma sayısı 390 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.08.2024 18:18
Onunla konuştuğumuz ss leri atabilirim
CK rolüne girmedik, eski birlik üyesi olduğunu kendin de söylüyorsun. Birlikte ki "bağlantı" bir karaktere sıkarak birlikten ayrıldın.Gerekli admin rolü izledi, artı olarak role sonradan ben de dahil oldum, birliğin yöneticisi olarak ordaydım. @Swuo
« Son Düzenleme: 21.08.2024 18:22 Snorfy »

#11 - 21.08.2024 18:22
Öncelikle orada elinde uzi vardı adam direk CK rolüne girismeye calıstı hattta reconda beni izliyordu @Swuo kendisine sorabilirsin

#12 - 21.08.2024 18:25
İlk önce Settimo karakteri ateş actı CK rollerine sadece Adriano pedrotti girebilir

#13 - 21.08.2024 18:25
Şablona uygun açılmadığı ve zaten bir yetkili rol esnasında bizi izlediği için savunma yazmayacaktım. Ancak arkadaş whatsapp'ta mesajlaşır gibi tek tek iletilerle şikayeti en üste taşıyıp durduğu için cevaplayacağım.

Fredo_Santoro karakteri birliğimiz eski bir üyesi. Kendisi birlik içi bir çatışma çıkardığı için birlikten ayrıldı. Zaten kendisi de iletilerinde "Ben bayılttım" diyerek itiraf etmiş. Ayrıldıktan 1 ay boyunca kendisine hiç bir şekilde aksiyon almadık. DM isteğimiz olsaydı zaten bir ay içinde kendisini farklı farklı yerlerde bulup NC atana kadar düşürürdük, ancak DM için değil eğlenmek için oynuyoruz.

Kendisi dün birlik bölgemize geldi. Üyelerimize hakaret edip durdu. Uzaklaştırmaya çalışsakta uzaklaşmayıp gün boyu uğrayıp, izleyip durdu. Arada sırada hakaretlerine devam etti.

Daha uzun yazmaya gerek duymuyorum, çünkü yine ve yeniden belirtiyorum ki bu rollerin tamamı yetkili tarafından izleniyordu. Kendisine danışarak ilerledik. Eğer sorun olsaydı zaten uyarırdı/cezalandırırdı.

Ayrıca arkadaşın geçmiş iletilerini ve şikayetlerini inceledim. Forum kurallarını baştan okumasını, şikayetleri şablona uygun açmasını ve Türkçe yazı ve imla kurallarına dikkat etmesini öneriyorum. İletilerinde ne yazdığını anlayana kadar epey bir uğraşmak zorunda kaldım. Daha fazla savunma gelmeyecek. İyi çalışmalar, iyi roller.

#14 - 21.08.2024 18:30
Whatshapp’dan mesajlaşır gibi yazdığın için her şeyi açıklıyorsun kardeşim, birlikten ayrıldıktan 24 saat sonra NC atman veya karakter CK nı vermen gerekir. Hep kaliteli içerik ve emeğe olan saygımızla bilinen bir birlik olduğumuz için bu kuralı uygulama gereğinde bulunmadık. Fakat hood bölgemde değil insanları rahatsız etmek, izinsiz girip belli
Bir süre durup fair rp yapmadığın için seni ck layabilirdik ve buna R20 izninin gereği kalmazdı

#15 - 21.08.2024 18:32
Kendini bu kadar kasmana gerek yok bizde eylencesine oynuyoruz dün adamların önümü kestiler farklı bir elbise ile geldim arkadaşlar beni tanıdı ve terslemeye basladılar hem onlar hakaret etti bende hakaret ettim karşılıklı oldu adamların her yoldan geçeni birine benzetip durduruyorlar herhalde

#16 - 21.08.2024 18:32
Bı oyun için aramızı bozmaya gerek yok Atakan reis

#17 - 21.08.2024 18:32
  :sampanya:

#18 - 21.08.2024 18:33
Ama gelip sıkmaları saçma oldu

#19 - 21.08.2024 18:36

Tam olarak bu ss ler mi?