Konu: trol, ooc bölme, türkçe terim  (Okunma sayısı 428 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.08.2024 00:58
Bu arkadaşın OOC üsluptan ceza almasını talep ediyorum.
Bende doğru neyse o, git kendi jailini bitir şimdi  ::)

#11 - 19.08.2024 01:01
Alıntı
Bu arkadaşın yönetimi kandırmaktan ceza almasını istiyorum, az değiliz gözüktüğü gibi SSlerde.

#12 - 19.08.2024 01:02
Bende doğru neyse o, git kendi jailini bitir şimdi  ::)
Arkadaşın üslup bozukluğu devam ediyor, beş saatlik jail için üzülecek kadar bağımlı değilim ama neyse :)

#13 - 19.08.2024 01:03
Alıntı
Bu arkadaşın yönetimi kandırmaktan ceza almasını istiyorum, az değiliz gözüktüğü gibi SSlerde.

Bu arkadaşa da gerekli cezayı uygularsanız sevinirim

#14 - 20.08.2024 22:49
Trollük bir durum yok, etkiye tepki. Olayın başlangıcında yaptığın salak saçma role karşılık ağzının payını aldın. Brawl hakkında bir savunmam yok.
Selamın aleyküm. Küfür ediyorsun kışkırtıcı sözler söylüyorsun sonrasında yanına birileri gelince de az kişi olduğumuz için uzaklaşıyoruz daha sonrasında üç kişi olup yanındakiler de azalınca tekrar geliyoruz ve yine aynı hakaretleri ediyorsun sonrasında kavga ediyoruz? Sana sıkmıyoruz trafik kazasında bile kavgalar oluyor sen her şeyi amerikan filmlerindeki gibi mi zannediyorsun?  :garip: Önüne gelene söv burası amerika kardeşim burada sövüş serbest de? :-\ Brawl da düşünce buraya gelip hesap sormaya çalışma normal rolümüzü izledik olaylar buraya kadar taşındı o yüzden bir sorun olduğunu görmüyorum. Teşekkürler.  :sampanya:
Tm

#15 - 21.08.2024 11:02
Bu arada gözden kaçmış, yaptığın ihlale karşılık olarak /b üzerinden seni uyarıyorum. Rol baltalama gibi bir amaç yok yani ortada. Ekte mevcut https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163453.0

#16 - 21.08.2024 22:50
Rolde ooc çıkmaman gerek.

#17 - 25.08.2024 20:50
Gobazgu Lazuri karakteri yasaklı durumda, Drex Garcia için bu seferlik uyarıyoruz. Tekrarında daha ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalmamak adına rollerinizi yaparken OOC kanalları kullanmamanızı öneririm.