Konu: trol, ooc bölme, türkçe terim  (Okunma sayısı 419 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2024 21:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gobazgu_Lazuri , Gruzdan Musdov , Drex Garcia - @ffullecci , @Musdo , @RifleKhajimba

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Silvio_Ciccarone - @Khort

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar tadilat için geldi ve yirmi bin dolar istedi bende siktirin gidin dedim diye kavga çıkardılar ardından gittiler ve bir kişi daha alıp gelip kavga çıkardılar, saldırdılar. Amerika da kimse "siktir git" lafı için kavga çıkarmaz, Ohio'dan gelme rolü yapıyorlar. Gruzdan Musdov türkçe terim tosunum diyor, kimse yurt dışına tosunum demez. ::) Gobazgu_Lazuri, Drex_Garcia OOC çıktı rolde, gerekli cezalar verilirse sevinirim. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar sunucuda her gün trol yapıyor, bir kaç kere daha denk gelmiştim. Gerekli ceza verilsin, can sıkıyorlar.

« Son Düzenleme: 18.08.2024 23:32 efe ist baba »

#1 - 18.08.2024 21:46
Arkadaşlar bugün aynısını başka kişilere de yapmışlar. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163446.0  :garip:

#2 - 18.08.2024 21:51
Trollük bir durum yok, etkiye tepki. Olayın başlangıcında yaptığın salak saçma role karşılık ağzının payını aldın. Brawl hakkında bir savunmam yok.

#3 - 18.08.2024 21:55
 Artie adlı arkadaş rk ihlali yaptı ooc kinlenip, kendi ihlallerini göstermiyor. Kanıt ve savunma gelecek.
B çıkmamın nedeni: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163453.0
Tosun kelimesi de İngilizceye Young Bull olarak çevrilebilir.
« Son Düzenleme: 20.08.2024 23:07 ffullecci »

#4 - 18.08.2024 21:57
Elimde bu kanıtlar var, savunmanızı yapın ve kimsenin rolüne laf söylemeyin.  :-\ Rolleriniz pek bu seviyeye getirmiyor sizi.

#5 - 18.08.2024 21:59
tamam efe abi

#6 - 18.08.2024 22:01
Toksiklik yapmayın, rolünüz hoşuma gitmedi ve şikayet açtım. Savunmanızı yapın, hatam varsa benimde rolde şikayet açın, iyi akşamlar.  :sampanya:

#7 - 18.08.2024 22:22
Selamın aleyküm. Küfür ediyorsun kışkırtıcı sözler söylüyorsun sonrasında yanına birileri gelince de az kişi olduğumuz için uzaklaşıyoruz daha sonrasında üç kişi olup yanındakiler de azalınca tekrar geliyoruz ve yine aynı hakaretleri ediyorsun sonrasında kavga ediyoruz? Sana sıkmıyoruz trafik kazasında bile kavgalar oluyor sen her şeyi amerikan filmlerindeki gibi mi zannediyorsun?  :garip: Önüne gelene söv burası amerika kardeşim burada sövüş serbest de? :-\ Brawl da düşünce buraya gelip hesap sormaya çalışma normal rolümüzü izledik olaylar buraya kadar taşındı o yüzden bir sorun olduğunu görmüyorum. Teşekkürler.  :sampanya:

#8 - 18.08.2024 22:27
Tadilat için yirmi bin dolar istemeniz de baya gerçekçi ::) lafa gelince Amerikan filmi  :'( neyse dostum senle uğraşmayacağım. Sonuçlanabilir  :sampanya:

#9 - 18.08.2024 23:41
Bu arkadaşın OOC üsluptan ceza almasını talep ediyorum.
Trollük bir durum yok, etkiye tepki. Olayın başlangıcında yaptığın salak saçma role karşılık ağzının payını aldın. Brawl hakkında bir savunmam yok.
Bu arkadaşın yönetimi kandırmaktan ceza almasını istiyorum, az değiliz gözüktüğü gibi SSlerde.
Selamın aleyküm. Küfür ediyorsun kışkırtıcı sözler söylüyorsun sonrasında yanına birileri gelince de az kişi olduğumuz için uzaklaşıyoruz daha sonrasında üç kişi olup yanındakiler de azalınca tekrar geliyoruz ve yine aynı hakaretleri ediyorsun sonrasında kavga ediyoruz? Sana sıkmıyoruz trafik kazasında bile kavgalar oluyor sen her şeyi amerikan filmlerindeki gibi mi zannediyorsun?  :garip: Önüne gelene söv burası amerika kardeşim burada sövüş serbest de? :-\ Brawl da düşünce buraya gelip hesap sormaya çalışma normal rolümüzü izledik olaylar buraya kadar taşındı o yüzden bir sorun olduğunu görmüyorum. Teşekkürler.  :sampanya: