Karakterine küfür etmem sıkacağın anlamına mı geliyor? Ayrıca aksiyon anında emote atmama gerek yok, sen bana saldırırken ben /me ....., emotesi mi atacağım? Ne kadarda saçma. FearRP yapmak zorunda değilim, oradaki tüm adamlar arkadaşım, Sana karşı Fear gösterecek bir durumum yok. Ben Brawl girmek istemedikçe sen konuyu brawla çekip, ben brawldan kaçtıktan sonrada sıkmaya başlamandır. Herşey ortada, sana küfür ettim diye sıkamazsın. 
Keşke olayları manipüle etmeseniz... Neyse deneseniz de yönetimi kandıramayacaksınız zaten.
Kendi kanıt ss'inizde görebileceğiniz gibi önce yumruk ile saldırmışım, şahitler huzurunda brawl rolüne girişmişiz.
Ayrıca size küfür ettiğim için sıkmadım siz küfür ettiğiniz için dışarıda bekledim bu brawl rolüne siz girmeyi kabul ettiniz. Savunmada da belirtildiği üzere;
"Zorla brawl rolüne girmiyorsunuz, brawl rolüne girmeden önce bara girip Darnell Shelton ve Damien Daniels karakterlerinden yardım istiyorsunuz ancak bu bahsedilen karakterler Beckett ile de tanıştığı için tarafsız kalmayı tercih ediyorlar."
Parkın arkasına kendi ayaklarınızla adım attınız, size gard almanız için ve saldırmanız için yeteri imkan ve süre de tanındı ancak ben saldırabilince siz sadece kaçmayı tercih ettiniz, ve evet size erişebildiğim için ya karşı saldırıda bulunmalısınız veya ben size vurmadan önce /dene veya /me komutları ile kaçmaya çalışmalısınız öteki türlü NON RP kapsamına girecektir.
Kişiler arkadaşınız olabilir ancak Palazzi ve Drew'in karşısında oturuyorsunuz onlar da Piazza birliğine bağlı oyuncular, ben de öyleyim orada 3-2 kalsanız bile küfür etmeyi sürdürdünüz hatırladınız mı?
Sonra 2 karakterden yardım istediniz ancak bir şey değişmedi ancak sorun değil dediğim gibi yoruma açık bu inceleyen adminin insiyatifine bağlı.Kaçacaksanız brawl rolüne girişmeyin, brawl rolüne girişecekseniz zaten GB'ya kaçmayın. GB ya kaçsanız da size silahla sıkamayacağım anlamına gelmiyor.
Sinirlendirmeniz sizinle brawl'a girmem için yeteri sebep, ancak kavga ettikten sonra kaçmanız size sıkmam için yine yeterli sebep iki opsiyonunuz vardı rol için.
1: Arabanıza binip gidebilirdiniz sonuçta sizi tutmuyordum ve Victor Palazzinin arkasında duruyordunuz o esnada aldırış etmeyip içeriye girip yardım almayıp arkadaşınız Lewis ile uzaklaşabilirdiniz.
2: Kavganın sonucunu kabullenebilir sistemsel yere düşüp benim uzaklaşmamı bekleyebilirdiniz sonuçta sizi orada CK edecek halim yok.
Güncelleme 19.08.2024 02:22 Aksiyon anı öncesinde size süre verildiğinde uzaklaşabilirdiniz veya gardını al dediğimde kaçmak için dene de kullanabilirdiniz.
Size saldırmadan önce süre verildi yani.
Sonuçlanabilir.