Konu: Beckett Lawson -DM  (Okunma sayısı 342 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2024 21:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Beckett_Lawson @Falacer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: None

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.08.2024 19:30 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Barda arkadaşla kavga ediyoruz, bardan çıkıp 10 dakika benle brawl girmek için bekliyor arkadaş, sonrasında zorla olsada brawl giriyoruz, hasar sslerindede görürsünüz zaten, bende brawldan kaçıyorum arkadaşta  :colt: çekip vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/4fpob2a - https://hizliresim.com/etqb39s

Ek açıklamalar(varsa): Brawl rolü gunrp taşınamaz
[/quote]

#1 - 19.08.2024 01:08
@Falacer Savunma için 24 saatiniz bulunuyor.

#2 - 19.08.2024 01:39
Merhaba,

Pekâlâ, sanırım bu karşı şikâyete dönecek. Market Caddesi'nin üstü de Güvenli Bölge sayılıyor. Bununla alakalı, inceleyen admin kanıt talep ederse ilgili konu linkini iletebilirim.

Güvenli Bölgede agresif rol yapamazsınız. Beckett Lawson karakteri, ((Emote Gelmediğinden Dolayı)) müzik çalan bir ortamda barmene sesini duyurabilmek için bağırıyor. Siz ise Beckett Lawson karakterine "orospu oğlanı" şeklinde bağırıyorsunuz. Ben ise Sürekli Roleplay kuralına uymak durumunda olduğumdan dolayı yanınıza geliyorum ve sizin rolünüze karşılık veriyorum. Sizi bekliyorum ve brawl rolüne girişmek üzere şahitler huzurunda harekete geçiyorum.

Bu arada, şahitleri yazmamanız da hoş bir davranış değil...

Victor_Palazzi, Damien Daniels, Darnell Shelton, Drew Cardella karakterlerinin de şahitlik ettiği bu brawl rolünde, size her ne kadar saldırsam da siz karşılık vermediniz. Sadece W-A-S-D tuşlarınızla shift ile kaçtınız.

Ayrıca, kaçmak için /dene zarı atmalısınız. En azından /me ile "saldırıları savuşturmak için depar atar" benzeri bir emote kullanmalısınız, kendi ilettiğiniz kanıttan da görüntülenebildiği üzere size çok fazla yumruk salladım bu da size eriştiğim, sizi tutabildiğim bir mesafeden non rp şekilde kaçtığınızı gösteriyor.

Fear RP yaptığınızı da görmedim. Karakterime /incele komutunu atıp 20-20 olduğumu gördükten sonra benimle dövüşmekten kaçındınız. Ancak size bir soru daha soracağım: 4KX birliğindesiniz, Piazza birliği oyuncusuna laf atıyorsunuz. Burada sorun ne mi? Karşınızda 2 Piazza birliği oyuncusu olan Victor Palazzi ve Drew Cardella oturuyor. Bu durumda, yanınızdaki arkadaşınızla beraber 3-2 kalıyorsunuz.

Yani Fear RP yapmadınız.

Capello Bar'ın arkasında kavga başlıyor. Siz emotesiz ve dene zarsız shift'e basarak 4 dakika 19 saniye boyunca kaçıyorsunuz. Daha sonra, kendi SS'inizde göründüğü gibi, bayır aşağı Market Caddesi'ne doğru kaçıyorsunuz. Savaşlarda GB'ye kaçmanız bir şeyi değiştirmez; vurulursunuz. ((Ek olarak zaten GB'desiniz.))

Bu savunma mesajımla size şu suçlardan dolayı karşı şikâyet oluşturuyorum:

NoN RP ((Emotesiz Kaçmak, Dene Zarı Olmadan Kaçmak)): Karakterim SS'de göründüğü üzere size 4-5 tane ağır yumruk atmış. Bu da sizi tutabileceğim mesafede olduğumu gösterir.
Retarted RP (( Karakteriniz dayak yediği esnada :D yazmanız ( şey evet bunu kaçarken yazdın... ) seni mad veya retarted rp kapsamına sokuyor kendi kanıtında görünüyor. ))
Güvenli Bölge İhlali: Karakterim barmenle konuşurken, sizin arkadan karakterime "orospu oğlanı" diye seslenmeniz agresif roldür. Bu da GBİ'dir.
Fear RP [BU YORUMA AÇIK]: Orada 3 Piazza birliği oyuncusuyuz, 2'si karşınızda oturuyor. Bana laf atmanız, bunu destekler. Victor ve Drew ile oturuyorsanız, bu onları tanıdığınıza işaret. Ayrıca durduk yere tanımadığınız insanlara laf atmamanız gerektiğini de bu rolde öğrenmiş oldunuz. Ha, Beckett karakteri CENTİLMENLER MASASI'nda krupiyerlik yaptığı için dolayısıyla siz de illegal olduğunuz için tanıyor olmanız gerekirdi. O da ayrı mesele.

Bu savunma mesajımla şu şikâyetiniz düşüyor:

DM: Çünkü DM, sebepsizce yapılan saldırılara verilen addır. Karakterime küfür etmeniz, özellikle birlik oyuncularının yanında, size saldırmam için gayet yeterlidir.

"Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder." - Oyun Kuralları

Kısacası DM kapsamı düşmekte.

Sonuçlanabilir.

Ek Not: Zorla brawl rolüne girmiyorsunuz, brawl rolüne girmeden önce bara girip Darnell Shelton ve Damien Daniels karakterlerinden yardım istiyorsunuz ancak bu bahsedilen karakterler Beckett ile de tanıştığı için tarafsız kalmayı tercih ediyorlar.

Ek Not 19.08.2024 01:50: Şikayet şablonunuzu düzenlemenizi de ayrıca rica ediyorum, gerekli oyun kuralını kopyalayıp yapıştırmamışsınız bu da bir zorunluluktur.
Ha bir de tabii olayın şahitlerini konuya dahil edin lütfen, olur mu ?  :)
« Son Düzenleme: 19.08.2024 02:21 Falacer »

#3 - 19.08.2024 02:01
Ayrıca profil fotorafınızdaki Alien X gibi daha ılımlı olmanızı ve kendi yaptığınız hataların da farkında olmanızı beklerdim, konu dışın konuştuğum için özür dilerim...

Aşağıdaki topluluktanda görebildiğiniz gibi kavganın gerçekleştiği yer capello barın arkasındaki parktır.

#4 - 19.08.2024 02:02
Karakterine küfür etmem sıkacağın anlamına mı geliyor? Ayrıca aksiyon anında emote atmama gerek yok, sen bana saldırırken ben /me ....., emotesi mi atacağım? Ne kadarda saçma. FearRP yapmak zorunda değilim, oradaki tüm adamlar arkadaşım, Sana karşı Fear gösterecek bir durumum yok. Ben Brawl girmek istemedikçe sen konuyu brawla çekip, ben brawldan kaçtıktan sonrada sıkmaya başlamandır. Herşey ortada, sana küfür ettim diye sıkamazsın. :sampanya:

#5 - 19.08.2024 02:07
"Bu yazdığımla şu şikayetiniz düşüyor" Ne kadarda kendinizden eminnsiniz.... Bırakında admin işini yapsın. GBİ yaptığıma dair herhangi bir kanıtınız yok, siz mekanın içinde bağırıp. "Seni döveceğim, dişlerini kıracağım" söylemlerinde bulunuyorsunuz. GBİ yapan benmiyim, sizmisiniz? Alıntı konusuna gelince başka şikayetten şablon kopyaladım, quete kısmını silmek zorunda değilim. Açtığım şablona karışmak zorunda değilsiniz, buna admin müdahale edebilir. Üstüne'üstlük ben RetardedRP göremiyorum, kas gücün 20-20 olduğu için kaçmayı tercih ettim. Kaçmak RetardedRP değil, GBİ yaptın diyorsunda arkadaşım senin sıktığın yer hastanenin sol tarafı :)

#6 - 19.08.2024 02:10
Karakterine küfür etmem sıkacağın anlamına mı geliyor? Ayrıca aksiyon anında emote atmama gerek yok, sen bana saldırırken ben /me ....., emotesi mi atacağım? Ne kadarda saçma. FearRP yapmak zorunda değilim, oradaki tüm adamlar arkadaşım, Sana karşı Fear gösterecek bir durumum yok. Ben Brawl girmek istemedikçe sen konuyu brawla çekip, ben brawldan kaçtıktan sonrada sıkmaya başlamandır. Herşey ortada, sana küfür ettim diye sıkamazsın. :sampanya:

Keşke olayları manipüle etmeseniz... Neyse deneseniz de yönetimi kandıramayacaksınız zaten.

Kendi kanıt ss'inizde görebileceğiniz gibi önce yumruk ile saldırmışım, şahitler huzurunda brawl rolüne girişmişiz.
Ayrıca size küfür ettiğim için sıkmadım siz küfür ettiğiniz için dışarıda bekledim bu brawl rolüne siz girmeyi kabul ettiniz. Savunmada da belirtildiği üzere;

"Zorla brawl rolüne girmiyorsunuz, brawl rolüne girmeden önce bara girip Darnell Shelton ve Damien Daniels karakterlerinden yardım istiyorsunuz ancak bu bahsedilen karakterler Beckett ile de tanıştığı için tarafsız kalmayı tercih ediyorlar."

Parkın arkasına kendi ayaklarınızla adım attınız, size gard almanız için ve saldırmanız için yeteri imkan ve süre de tanındı ancak ben saldırabilince siz sadece kaçmayı tercih ettiniz, ve evet size erişebildiğim için ya karşı saldırıda bulunmalısınız veya ben size vurmadan önce /dene veya /me komutları ile kaçmaya çalışmalısınız öteki türlü NON RP kapsamına girecektir.

Kişiler arkadaşınız olabilir ancak Palazzi ve Drew'in karşısında oturuyorsunuz onlar da Piazza birliğine bağlı oyuncular, ben de öyleyim orada 3-2 kalsanız bile küfür etmeyi sürdürdünüz hatırladınız mı?

Sonra 2 karakterden yardım istediniz ancak bir şey değişmedi ancak sorun değil dediğim gibi yoruma açık bu inceleyen adminin insiyatifine bağlı.

Kaçacaksanız brawl rolüne girişmeyin, brawl rolüne girişecekseniz zaten GB'ya kaçmayın. GB ya kaçsanız da size silahla sıkamayacağım anlamına gelmiyor.

Sinirlendirmeniz sizinle brawl'a girmem için yeteri sebep, ancak kavga ettikten sonra kaçmanız size sıkmam için yine yeterli sebep iki opsiyonunuz vardı rol için.

1: Arabanıza binip gidebilirdiniz sonuçta sizi tutmuyordum ve Victor Palazzinin arkasında duruyordunuz o esnada aldırış etmeyip içeriye girip yardım almayıp arkadaşınız Lewis ile uzaklaşabilirdiniz.
2: Kavganın sonucunu kabullenebilir sistemsel yere düşüp benim uzaklaşmamı bekleyebilirdiniz sonuçta sizi orada CK edecek halim yok.

Güncelleme 19.08.2024 02:22 Aksiyon anı öncesinde size süre verildiğinde uzaklaşabilirdiniz veya gardını al dediğimde kaçmak için dene de kullanabilirdiniz.
Size saldırmadan önce süre verildi yani.

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 19.08.2024 02:23 Falacer »

#7 - 19.08.2024 02:12
"Bu yazdığımla şu şikayetiniz düşüyor" Ne kadarda kendinizden eminnsiniz.... Bırakında admin işini yapsın. GBİ yaptığıma dair herhangi bir kanıtınız yok, siz mekanın içinde bağırıp. "Seni döveceğim, dişlerini kıracağım" söylemlerinde bulunuyorsunuz. GBİ yapan benmiyim, sizmisiniz? Alıntı konusuna gelince başka şikayetten şablon kopyaladım, quete kısmını silmek zorunda değilim. Açtığım şablona karışmak zorunda değilsiniz, buna admin müdahale edebilir. Üstüne'üstlük ben RetardedRP göremiyorum, kas gücün 20-20 olduğu için kaçmayı tercih ettim. Kaçmak RetardedRP değil, GBİ yaptın diyorsunda arkadaşım senin sıktığın yer hastanenin sol tarafı :)

Sayın Yöneticilerimizin işine karışan elbette yok, olamaz da. Dediğim gibi manipüle edemeyeceksiniz, ki acaba önce şunu soralım umarım yine manipüle etmeyi denersiniz.
Dişinizi dökeceğim sözü siz "orospu oğlanı" demeden önce mi söylendi? Yoksa sonra mı? Bana "ilk" laf atan siz misiniz? Yoksa yanınıza gelip "ilk" ben mi laf attım?

GBİ yaptığınızın kanıtı ise capello bar güvenli bölge içerisinde ve bana "orospu oğlanı" diye bağırmanız ise agresif roldür. GB sınırlarında agresif role girişemezsiniz.
« Son Düzenleme: 19.08.2024 02:14 Falacer »

#8 - 19.08.2024 02:14
https://hizliresim.com/k7xkmgp bu ssi açıklıyorum şimdi. Öncelik olarak 3-2 falan değiliz, Victor Palazzi dostum, Damian karakteride öyle, Damian karakterinin dostu olduğumu kanıtlayacak bir şikayet;  https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163162
Bu gösterdiğim kanıtlar fearRP kapsamını kaldırıyor. :sampanya:

Victor Palazzinin dostu olduğum video;

#9 - 19.08.2024 02:15
Evet, görünüşe göre fear rp konusunda bir suçunuz yok.

Ama diğerleri hala geçerli görünüyor.

Savunma metni güncellendi.
« Son Düzenleme: 19.08.2024 02:17 Falacer »