Arkadaş savunmasını değiştirerek açık açık yönetim kandırıyor. Birlikleriyle girdiğimiz çatışmada Nathan karakteri düştü ve /q attı. Burada çatışma anlarına dair bir kanıt görebilirsiniz. Connor düşmüş, Kenneth RK'lıyım? diye pm atmış, yani çatışma olduğu belli o bölgede. Zaten bölgelerin yeri aynı, 1 dakikalık mesafe yok.

Bu kanıtta da görüleceği gibi, çatışma buraya da taşınmış. Burada da rol çeviriyoruz, Nathan karakteri az ileride düştüğü için q'su ekrana yansımadı.

Nathan'ın dediğine göre
Araçla gezerken rastlıyor, başımda bekliyor ve q atmamı bekliyor belliki. Dediğim gibi oyun ekranına dahi bakmıyorum ayarlarla uğraşıyorum. Admin insiyatifine bağlıdır, arkadaşa daha önceden açmış olduğum ve olduğumuz şikayetler baz alınırsa sevinirim. İyi geceler.
Tesadüfen rastlamışım gibi savunma yapmış ve yönetim kandırmaya çalışmış, çatışmada q attığına dair çıkış loglarına bakılırsa yönetim kandırmaya çalıştığını görebilirsiniz. Bu dakikalar içerisindeki çıkış logları arkadaşın kolpa sıktığını kanıtlar. Admin insiyatiflik bir durum yok, acınacak bir durum değil. Oyun modlarından kendin sorumlusun, 21 gibi q atmışsın oyuna yeni girmişsin hâlâ q atma derdindesin, bunca saattir niye düzeltmedin "modlarını"