Konu: nathan sullivan | ROLDE QUIT  (Okunma sayısı 191 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2024 01:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: nathan sullivan @Joel_Miller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bugün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde Quit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş vurulmuştu, oyundan kayboldu. Aradan saatler geçti, olay yerine bakarken oyunda olduğunu gördüm, yanına gittim ve yanına gittikten sonra yine /q attı. 15 dakika+ oyuna girmedi, role devam etmek için PM attığımda da Q atmadığını(?) belirtti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/9khxt1o -> Burada arkadaşı görüyorum
https://hizliresim.com/p2t9abp -> q atıyor
https://hizliresim.com/6nfwah3 -> Timestamp ssi, hala oyunda yok.
https://hizliresim.com/izjmkyl -> Q atmadığını belirtiyor, role devam edelim de demiştim.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın.

#1 - 18.08.2024 01:09
Oyunda grafik modlarımdan dolayı kasma yaşıyorum, bir yandan arkada yayın açıyorum arkadaşlarıma sorundan bahsediyorum. Oyuna girdikten sonra ayarlarda uğraşıyorum ve addon gelişmiş ayarlardan sonra oyundan çıkıyorum vanilla gta kuruyorum. dm esnasında vesaire böyle olayları yaşamamak adına yapılan bi durumdu aktif rol söz konusu dahi değil arkadaşın chatten vesaire yazmış olduğu mesaj, rol pas görmüyorum. Araçla gezerken rastlıyor, başımda bekliyor ve q atmamı bekliyor belliki. Dediğim gibi oyun ekranına dahi bakmıyorum ayarlarla uğraşıyorum. Admin insiyatifine bağlıdır, arkadaşa daha önceden açmış olduğum ve olduğumuz şikayetler baz alınırsa sevinirim. İyi geceler.
« Son Düzenleme: 18.08.2024 01:12 Joel_Miller »

#2 - 18.08.2024 01:15
Grafik modlarından dolayı kasmayı çatışmaya girip düşmeden önce ayarlayacaktın maalasef dostum. Girip q atıyorsun düşünce taa akşama oyuna giriyorsun, başına gelince de direkt olarak /q atıyorsun. Rol pası atmadın ve çıktım demişsin, rol pası atana kadar q atıyorsun zaten. Ayrıca role devam edelim demiştim, sonuçta benimle düşmansın, benim ekibim seni düşürmüş ama sen girdiğin gibi /q atıyorsun.

#3 - 18.08.2024 01:21
Açıkça yazdım aslında ama, bir daha açıklayalım.

Oyunun her hangi bir ara yüzüne vesaire bakmadım. Ayarlarla uğraşıyorum, seni görmemem gayet normal fazla kasmaya gerek yok dediğim gibi. Ben tüm açıklığıyla olayı özetledim görmediğim bir şey için beni role çağırıp devam falan diyorsun pm den gayet doğal ve üsluplu bir şekilde sana olaydan haberim dahi olmadığını söylüyorum. Admin insiyatifinde.
« Son Düzenleme: 18.08.2024 01:23 Joel_Miller »

#4 - 18.08.2024 01:24
Arkadaş savunmasını değiştirerek açık açık yönetim kandırıyor. Birlikleriyle girdiğimiz çatışmada Nathan karakteri düştü ve /q attı.  Burada çatışma anlarına dair bir kanıt görebilirsiniz. Connor düşmüş, Kenneth RK'lıyım? diye pm atmış, yani çatışma olduğu belli o bölgede. Zaten bölgelerin yeri aynı, 1 dakikalık mesafe yok.

Bu kanıtta da görüleceği gibi, çatışma buraya da taşınmış. Burada da rol çeviriyoruz, Nathan karakteri az ileride düştüğü için q'su ekrana yansımadı.

Nathan'ın dediğine göre
Alıntı
Araçla gezerken rastlıyor, başımda bekliyor ve q atmamı bekliyor belliki. Dediğim gibi oyun ekranına dahi bakmıyorum ayarlarla uğraşıyorum. Admin insiyatifine bağlıdır, arkadaşa daha önceden açmış olduğum ve olduğumuz şikayetler baz alınırsa sevinirim. İyi geceler.

Tesadüfen rastlamışım gibi savunma yapmış ve yönetim kandırmaya çalışmış, çatışmada q attığına dair çıkış loglarına bakılırsa yönetim kandırmaya çalıştığını görebilirsiniz. Bu dakikalar içerisindeki çıkış logları arkadaşın kolpa sıktığını kanıtlar. Admin insiyatiflik bir durum yok, acınacak bir durum değil. Oyun modlarından kendin sorumlusun, 21 gibi q atmışsın oyuna yeni girmişsin hâlâ q atma derdindesin, bunca saattir niye düzeltmedin "modlarını"

#5 - 18.08.2024 02:44
Attığın sslerin hiçbirinde yokum ayrıyeten o saatlerde maç izliyordum. :D Komik olmuş.

#6 - 18.08.2024 02:51
SS'lerin hiçbirinde yoksun çünkü /q attın, o loglara bakılsa zaten yönetim kandırmaya çalışmaktan(?) ceza alacaksın ama onu da geçtim, yanına geldiğim gibi Q atıyorsun...

Sonuçlanabilir artık, q atmayın kardeşim.   :'(

#7 - 18.08.2024 03:01
Q atmayın falan filan... Manipüle etmeyi seviyorsunuz belli ki hatırlatmak istemezdim ama dün gecemizi size şikayet açmak için ayırdık. Hala kanıt niyetine olaydan bağımsız ssler... Hala q dm de bulunduğumu düşünüyorsan tekrar söyleyeyim değildim. Admin arkadaşlara kolay gelsin fazla lafı uzatmayalım sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 18.08.2024 03:09 Joel_Miller »

#8 - 18.08.2024 12:27
İnceleniyor.

#9 - 18.08.2024 12:50
Merhaba, şikayet incelendi. Aktif bir savaş rolünde rakip birliğin bölgesindesiniz, bu tarz durumlarda elinizde geldiğince dikkat edip, en kısa sürede oyuna giriş yapmalısınız. Timestamp verilerindende görüleceği üzere, belirli bir süre boyunca oyuna giriş yapmamışsınız. Ek olarak geçmiş iletileriniz incelendi, rol görüntüleri ve oyununuzda sıkıntı yaşadığınızı iddia ettikten sonra şikayete attığınız kanıtlarda aynı grafik modunu kullandığınız tespit edildi. Bu nedenle Nathan_Sullivan karakteri cezalandırılacak, iyi roller.