Konu: Aoki_Eiji DM  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2024 00:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @money scammer  Aoki_Eiji

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ Vigo @ Patlayanşeker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deatmaching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek yolundan geçerken kişi aracı olup olmadık yerde bırakıyor, bizde bunun üzerine çarpıp devam ediyoruz. Peşimizden gelip "Dur bi" diyor, bende aracı durduruyorum, evet? diyorum. Onun üzerine olaylar gelişiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi normalde ekibine küfür yediği için bize sıkabilir fakat forumuna baktığımda herhangi bir birlikte gözükmüyor. İyi forumlar.

[/quote]

#1 - 16.08.2024 17:12
Kolay gelsin iyi forumlar, mentiona etiket bile gelmemiş ben sadece gezinirken fark ettim biraz savunma geç oldu kusura bakmayın.

İlk öncelikle yolda dururken gelip arabama çarpıyorsunuz, onu geçtim arkanızdan sizi kovalıyorum. Ardından sizi durdurup role girişiyorum ama ancak, siz rolde olduğunuzun özgüveni ile direk yada iki kişinin verdiği güven ile bana agresif rol sergilemeye başlıyorsunuz buda ssleri;

Orada çıkan dm, sadece olanak olan sözlü tartışmadan çıkmadı dostum. Ettiğin küfürler, şahsıma yada başka birine değil direk ekibime rolde beni küçük düşürebilirsin yada başka birini, orada rolünü yaparken kendini üstün göstermek ekibimi küçük düşürmek gibi söylentilerin karşısında hazırlıklı olman lazım. Sözlü tartışmadan silah çekemezsin vesayre, kaç yıldır bu platformdayım böyle bir kural görmedim. Sen ettiğin küfürlerin arkasında duramayacaksan bu role girişmeyecetkin, birlikten olmama sebebim ise farklı bir konu. Şikayete bakacak olan admine bunu ileteceğim. Bandits'e olan giriş çıkış loglarım kontrol edilebilir. Sonra sıkınca sıktı oluyor, yapmayın arkadaşlar altından kalkamayacağınız role girişmeyin bu kadar özgüveniniz varsa. Başka bir şey iletmeyi düşünmüyorum. Kısacası iyi forumlar, iyi roller. :manifdog :colt:

#2 - 16.08.2024 18:15
Ekibin derken? Forumunda Sivil olarak gözüküyorsun dostum benim+ olarak biz zaten IC olarak Banditsin liderine ulaşıp tazminat alacaktık fakat Banditsin lideri benim böyle bir oluşum üyem yok dedi. + olarak Ben sana orada diyorum ki Ufak bir olaydan kavga mı çıkartacaksın? diyorum, Üstüne yürümemizle alakası yok bu durumun. Ekibime laf edildi diyorsun herhangi bir ekibin yok, Sivil olarak gözüküyorsun.
« Son Düzenleme: 16.08.2024 18:20 Mand3RR »

#3 - 16.08.2024 18:17
IC olarak bu durum benim birliğime taşındı ve biz ya tazminat yada savaşa girecektik, birlik lideri benim böyle bir oluşum üyem yok dedi. Senin orada bize "Banditsdenim" diyip sıkman bir oluşumu savaşa sokabilirdi. Sistemsel bir birlikte değilsin. İyi forumlar dilerim, savunman bittiyse sonuçlanabilir.

#4 - 16.08.2024 21:22
İsim değişikliği yapıldı, karakterimi tanımıyor olabilirler. Sivil olmamı ise açıkladım, bakacak olan admine bu durumu izah edeceğim. Sana kendimi açıklama gibi bir lüksüm yok, oluşum savaşı ise bu tarz küçük olaylardan çıkmıyor dostum, karakterim çok büyük bir karakter değil. Atılan DM şahsınadır, oluşumuna değil. Bu arada ic rolü yürütebilirsiniz gram sorun olacağını düşünmüyorum. Gene olsa gene sıkardım. :sampanya:

#5 - 17.08.2024 00:26
Şikayeti sana açtım, admine değil. Nasıl oluyorda sen olayı buraya dökmeyip admine anlatıyorsun? Biz R20sine sorduğumuz halde öyle bir oluşum üyem yok dedi. Oluşum savaşları bu şekilde başlıyor, sana 4KX sokağından olduğumu bariz bir şekilde belirttim. Sen henüz sistemsel olarak katılmadığın bir oluşumun adını öne sürerek hem o oluşumun adını karalıyor, hemde savaşa girmemize neden oluyorsun. Savaşa girmedik, birliğin lideriyle gerekli konu konuşuldu. Üstelik kendin diyorsun, yeni NC attım diye, NC attıysan kaldığın yerden rol yapamazsın. İyi forumlar dilerim :sampanya:

#6 - 17.08.2024 01:41
Şikayeti sana açtım, admine değil. Nasıl oluyorda sen olayı buraya dökmeyip admine anlatıyorsun? Biz R20sine sorduğumuz halde öyle bir oluşum üyem yok dedi. Oluşum savaşları bu şekilde başlıyor, sana 4KX sokağından olduğumu bariz bir şekilde belirttim. Sen henüz sistemsel olarak katılmadığın bir oluşumun adını öne sürerek hem o oluşumun adını karalıyor, hemde savaşa girmemize neden oluyorsun. Savaşa girmedik, birliğin lideriyle gerekli konu konuşuldu. Üstelik kendin diyorsun, yeni NC attım diye, NC attıysan kaldığın yerden rol yapamazsın. İyi forumlar dilerim :sampanya:
yazdıkların dönüp dolaşıp aynı yere gidiyor admine değil şu bu dostum diyorum ki admin isterse log çıkışlarının sebeplerini atacağım sana atmak zorunda değilim r20'nin haberi yoktu bizden değil yazmış oluşum savaşıda açmak istiyorsan çok meraklıysan aç buyur seni tutan var mı yok kaldığım yerden de devam ettiğimi kim söyledi sana kardeşim benim bilip bilmediğin konulara yorum yapma agresif yaptın birliğe küfür ettin cezasını rolde aldın dahada uzatmana gerek yok canım benim artık kaçıncı söyleyişim bilmiyorum ama altında kalacağın role girişme hadi kolay gelsin :sampanya:

#7 - 17.08.2024 02:30
hala oluşumun diyosun  :)

#8 - 17.08.2024 05:24
@ Lichfield Sonuçlanabilir, kişi gereken savunmayı yapmış. İyi forumlar :sampanya:

#9 - 17.08.2024 06:50
Merhaba, şikayet incelendi.

Sözlü atışmalar için silah çekilemez, kural net. Aoki_Eiji karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak. Ek olarak NC atmışsınız, doğal olarak Bandits tarafındaki karakterler sizi tanımıyor. Bu da Bandits oluşumunda bu karakteriniz ile birlik üyesi olarak rol yapmadığınızı kanıtlar nitelikte. Eski karakterinizle oluşumda bulunmuş olabilirsiniz fakat NC attıktan sonra eski rolleri sürdüremezsiniz.

K&A