Kolay gelsin iyi forumlar, mentiona etiket bile gelmemiş ben sadece gezinirken fark ettim biraz savunma geç oldu kusura bakmayın.
İlk öncelikle yolda dururken gelip arabama çarpıyorsunuz, onu geçtim arkanızdan sizi kovalıyorum. Ardından sizi durdurup role girişiyorum ama ancak, siz rolde olduğunuzun özgüveni ile direk yada iki kişinin verdiği güven ile bana agresif rol sergilemeye başlıyorsunuz buda ssleri;

Orada çıkan dm, sadece olanak olan sözlü tartışmadan çıkmadı dostum. Ettiğin küfürler, şahsıma yada başka birine değil direk ekibime rolde beni küçük düşürebilirsin yada başka birini, orada rolünü yaparken kendini üstün göstermek ekibimi küçük düşürmek gibi söylentilerin karşısında hazırlıklı olman lazım. Sözlü tartışmadan silah çekemezsin vesayre, kaç yıldır bu platformdayım böyle bir kural görmedim. Sen ettiğin küfürlerin arkasında duramayacaksan bu role girişmeyecetkin, birlikten olmama sebebim ise farklı bir konu. Şikayete bakacak olan admine bunu ileteceğim. Bandits'e olan giriş çıkış loglarım kontrol edilebilir. Sonra sıkınca sıktı oluyor, yapmayın arkadaşlar altından kalkamayacağınız role girişmeyin bu kadar özgüveniniz varsa. Başka bir şey iletmeyi düşünmüyorum. Kısacası iyi forumlar, iyi roller.