Konu: İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 745 defa)

#0 - 14.08.2024 03:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @CCarnage , @yenilmez , @arap35

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @meteuntertatverdacht , @moskitros , @Joel_Miller , @veensey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP Powergaming, Hatalı Alt Karakter Kullanımı, Trolling

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.  Powergaming
Hatalı alt karakter kullanımı
Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar troll olduğu çok belli şahıslar üç kişi illegal bir bölgeye giriyor, bölgede onlardan sayıca üstünüz her neyse 19 yaşında suç örgütüne bağlı karaktere saçını sikeyim şaka anneni sikeyim gibi rol sergiliyorlar. Şahısların daha önce ban yediği birlikleri kapatıldığı ve yetersiz oyuncu profili olduğu çok bariz 1 level hesap diğerleri ise yeni açılmış hesaplar.Şahıslar troll yaptıkdan sonra ic şekilde vuruyoruz ve yüksek ihtimal ihbar bastılar şahısları vurduktan sonra polis geliyor ve iki tane silah gidiyor ama ekstra durum olarak kalkarak kahkaha atıyorlar. Üstelik troll sergileyenlerden birisi 1 level ve alt karakter böyle bir rolü durduk yere gelip sergileyip trollemesi ve illegal birlik üyeleriyle illegal rollere girip fütursuzca küfretmesi düpedüz yanlış. O kadar illegal bölgeye gelip saçma sapan bir rol sergiledikten sonra polise "Bunlar sıktı, bunlar yaptı" diye ihbar etmesi de cabası. Silah iadesi istiyoruz ve yetersiz oyuncu profili gözünde değerlendirilip yasaklanmalarını temenni ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların ceza alması yetersiz oyuncu profilinden yasaklanmasını istiyoruz, el koyulan 2 silahın iadesini istiyoruz.
« Son Düzenleme: 14.08.2024 16:46 Eswiper »

#1 - 14.08.2024 10:47
İlk öncelikle herhangi bir ihbar söz konusu değil , gelipte hakaret edenlere gaza gelip kural ihlali yaparak silah çekiyorsun kaybedincede iade almayı dört gözle bekliyorsun, oldu mu?

Daha öncesinde o bölgede sebepsiz yere mermi yemiştim ve karakterim bunun bilincinde bir şekilde oraya gidiyor.
Kanıt : https://www.upload.ee/image/16967871/sa-mp-053.png
İllegal bir rol gerçekleştirdiğimi düşünmüyorum,adama küfür ettim ve o da bana hakaretler etmeye başladı hemen sonrasında  arabamıza binmeye gittik,bindiğimiz anda DM kural ihlali yaparak ateş açmaya başladılar ve kendi kural ihlalleri doğrultusunda silahlarını kaybettiler, iade alamazlar.
Söylediklerimin arkasındayım eğer arkadaş sıktığı yeri koymak yerine ilk başıda videoya katsaydı bizim zaten direkt olarak araçla gideceğimiz gözükürdü , gece kendilerine eğlence arayıp sıktılar.
:D yazısını ciddiye alıp trolling diye eklemiş onada savunmamı yapayım,arkadaş pmden yazıyor ve ona yanıt yazacakken yanlışlıkla chate düşüyor, "delete" yazarak zaten destekliyorum.
Kahkahayı ciddiye alan arkadaş için : https://www.upload.ee/image/16967801/samp_14_08_2024_02_20_52.png

Ekstra olarak sen zaten yakalanmışsın ve Carnage ile aynı memur aracındasın,adam legal bir karakter ve seni suçlaması gayet normal, memurlara ihbar verdik mi? hayır.
Siz yolun ortasında sıkarsanız tabi gelipte bulurlar...

#2 - 14.08.2024 11:58
Şahitliğimi onaylıyorum, gereken iade yapılmasını talep ediyorum.

#3 - 14.08.2024 12:14
İlk öncelikle herhangi bir ihbar söz konusu değil , gelipte hakaret edenlere gaza gelip kural ihlali yaparak silah çekiyorsun kaybedincede iade almayı dört gözle bekliyorsun, oldu mu?

Daha öncesinde o bölgede sebepsiz yere mermi yemiştim ve karakterim bunun bilincinde bir şekilde oraya gidiyor.
İllegal bir rol gerçekleştirdiğimi düşünmüyorum,adama küfür ettim ve o da bana hakaretler etmeye başladı hemen sonrasında  arabamıza binmeye gittik,bindiğimiz anda DM kural ihlali yaparak ateş açmaya başladılar ve kendi kural ihlalleri doğrultusunda silahlarını kaybettiler, iade alamazlar.
Söylediklerimin arkasındayım eğer arkadaş sıktığı yeri koymak yerine ilk başıda videoya katsaydı bizim zaten direkt olarak araçla gideceğimiz gözükürdü , gece kendilerine eğlence arayıp sıktılar.
:D yazısını ciddiye alıp trolling diye eklemiş onada savunmamı yapayım,arkadaş pmden yazıyor ve ona yanıt yazacakken yanlışlıkla chate düşüyor, "delete" yazarak zaten destekliyorum.
Kahkahayı ciddiye alan arkadaş için : https://www.upload.ee/image/16967801/samp_14_08_2024_02_20_52.png

Ekstra olarak sen zaten yakalanmışsın ve Carnage ile aynı memur aracındasın,adam legal bir karakter ve seni suçlaması gayet normal, memurlara ihbar verdik mi? hayır.
Daha önce mermi yediğin yere alt karakterle gidip birilerine boş boş küfür etmezsin durduk yere, üstelik yaşadığın olayla alakamız olmamasına rağmen yaşadığın olay 23/07 tarihinde yaşanmış bizle hiçbir alakası yok. Gelip şikayetten kaçmak için araya bir şeyler sıkıştırıyorsunuz. Bölgeye gelip birden karakterimin saçına küfredip ardından diğer değerlerine küfredip "Dick hepinizi dövecek, yerle bir edecek" gibi kelimeler kullanırsanız böyle bir tepki görürsünüz amacınız troll, yaptığınız durumun rolle alakalı hiçbir bağı yok.
Attığın kahkaha banaydı, oradaki polis arkadaşlar şahittir, aracın yanına gelip kahkaha atıyorsun bilerek pmle bir alakası olduğunu da düşünmüyorum. 1 level ve yanındaki legal karakterler illegal bir hooda gidip durduk yere birden öyle bir role girmezler, bunun gerçeklikle hiçbir alakası yok yaptığınız şey troll.

#4 - 14.08.2024 12:24
Şunu da ekleyeceğim karakterinin vurulduğu yer bizim hoodumuz değil. O tarihte birliğimiz açık değildi. Yani kesinlikle bir manipülasyon çabası.

#5 - 14.08.2024 14:17

Aslanlar gibi yenilmeyen Luzy kardeşim savunmayı yapmış zaten, ekstra olarak eklemek istiyorum; Connor_Washington Nathan_Sullivan adlı karakterlerin bunnyhop yaparak Josheph'i kovaladığı KENDİ attığı video kayıtlarında gözüküyor, atılan sslerde de gözüktüğü gibi 4-5 dakika bile rol yapmadan silahları çekip bize sıkıyorlar, arkadaşların hem Bunny Hop'tan hem de DM'den ceza yemelerini istiyorum. Ben karakterime yeni geçtim, uzun bir süre olmadı ve tanıştığım çok kişi yok, nerden bileyim  "19 yaşında suç örgütüne bağlı" elemanı ben? Keshaun_Carnage adlı karakterin birlik geçmişime bakılabilir, bu karakter ile illegal bir birliğe üye olmadım. Orada korkudan polise sığınmam gayet doğal bir şeydi.

#6 - 14.08.2024 14:25
Şikayeti oraya buraya çekmeye gerek yok, olayın başlangıcı önemli. Oranın illegal bir bölge olduğunu bilerek gelip anlamsız bir şekilde birden küfür ediyorsunuz. Alt karakter ve legal karakterlerinizle illegallere küfür edip ardından tehdit eden rollere girişirseniz böyle bir karşılık görmeniz gayet doğal, sonrasında polise şikayet etmeniz ihlal niteliğinde. Trollsünüz yaptığınız savunma tarzlarından belli olmak üzere. Hiçbir legal toplu duran illegal karakterlerin ve ekstra olarak tanımadığı kişilerin yanına gidip birden "Senin saçını sikeyim", "Dick hepinizi yerle bir edecek" diye küfürler ve tehditler savurmaz. Sizlerle öncesinden hiçbir rolümüz yok. Edilen küfürlerin ve tehditlerin başlangıcı sizlersiniz, sslerde her şey var. Kanıtlarımız tam, yeterli rol bilgisine sahip değilsiniz.

#7 - 14.08.2024 14:28
Ekstra olarak;
https://www.upload.ee/image/16967801/samp_14_08_2024_02_20_52.png

Karakter vurulmasına rağmen çevresinden gelen yardımları takmayıp, "Ben iyiyim" , "Yardıma gerek yok" tarzından laflar kullanıyor ve kalkıp çatışma bölgesine tekrar gelip karakterime kahkaha atıp rahatça ayakta yürüyebiliyor. Yaralı kural ihlali sergiliyor, bu kuraldan yaptırım almasını talep ediyorum inceleyen yetkiliden. Yaptığınız savunmalar birbirini tutmuyor arkadaşlar.

#8 - 14.08.2024 15:47
Şahitliğimi onaylıyorum aynı zamanda daha önce karakterime mermi atılmıştı diyen arkadaş, aynı skini görünce gelip sataşmış anlaşılan eski karakterin ismi Tristan Dwainstar. Eski kanıtını atmış buraya yırtmaya çalışıyor. Yaptıkları ihlalleri hiçe sayıp rolü baltalamalarını geçtim üzerimize suç atılıyor... İnsiyatif uygulanmasın lütfen her şey ortada.

#9 - 14.08.2024 20:41
Ekstra olarak;
https://www.upload.ee/image/16967801/samp_14_08_2024_02_20_52.png

Karakter vurulmasına rağmen çevresinden gelen yardımları takmayıp, "Ben iyiyim" , "Yardıma gerek yok" tarzından laflar kullanıyor ve kalkıp çatışma bölgesine tekrar gelip karakterime kahkaha atıp rahatça ayakta yürüyebiliyor. Yaralı kural ihlali sergiliyor, bu kuraldan yaptırım almasını talep ediyorum inceleyen yetkiliden. Yaptığınız savunmalar birbirini tutmuyor arkadaşlar.

Kanıtıma ve adamların beni vurduğu yere bakın,tam olarak aynı yer görüldüğü üzere kural ihlali yapmadım,siz uzaktan geçiyordunuz zaten ben sizi görmedim bile chatına yansımış diye çocuklaşmanın anlamı yok.