Konu: İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 746 defa)

#10 - 14.08.2024 20:43
Admin bu arkadaşlar kural ihlali yaparak küfürleşmenin sonucunda DM attı mı? attı,kendi kural ihlalleri doğrultusunda silahını kaybetti, Göz önünde bulundurun.

#11 - 14.08.2024 21:19
Burası savunma yapacağın yer şikayetin varsa şikayet aç, yaptığın ihlaller sonucu böyle rol gelişiyor o yüzden iade istiyoruz. Kendinizde kabul ediyorsunuz polise sığındığınızı.

#12 - 14.08.2024 21:24
Lafı uzatmanın bir manası yok arkadaşımın dediği gibi şikayet oluşturabilirsiniz. Burada size farklı konulardan açılmış şikayetler var savunmak yerine ofansif tavırlarınızla küçük düşürmeye, haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Gerek yok... Konu hakkında kanıt adı altında attığınız ss ler ile şikayetimizi desteklemenizde trajikomik olmuş. Fazla uzamayalım.

#13 - 15.08.2024 00:36
Burası savunma yapacağın yer şikayetin varsa şikayet aç, yaptığın ihlaller sonucu böyle rol gelişiyor o yüzden iade istiyoruz. Kendinizde kabul ediyorsunuz polise sığındığınızı.

Sen hangi kafayı yaşıyorsun burada ihbar etmediğimizi kanıtlarla birlikte gösteriyorum sen kabul ediyorsun diyorsun , ben daha fazla sizinle muhattap kurmak istemiyorum Carnage öz kardeşim gerisini halleder.

#14 - 15.08.2024 00:38

Sen hangi kafayı yaşıyorsun burada ihbar etmediğimizi kanıtlarla birlikte gösteriyorum sen kabul ediyorsun diyorsun , ben daha fazla sizinle muhattap kurmak istemiyorum Carnage öz kardeşim gerisini halleder.

Savunmanı yaptıysa konuşmaya gerek yok, aslan kardeşlerin var tamam.

#15 - 15.08.2024 00:39
Alt karakterinle girilmeyecek rollere girip saçma troll davranışlar sergilemek sizin hatanız zaten bunu bile bile gelip tepki almayı göze aldınız, 1 ay önce yaşanmış ve bizimle gram alakası olmayan olayı gelip savunma olarak atıyorsun. Öz kardeşin ne yazar eder umrumda değil.

#16 - 15.08.2024 01:02

Kişiler bugünde aynı şekil rolümüz olmamasına rağmen gelip ana çarıyla laf atıyor (?) yaptığı şey ooc kin, nasıl bir troll olduğunu inceleyen yetkili de görmüş olacaktır. Keshaun_Carnage adlı oyuncu da bunu yapıyor. Böyle legal karakter olmaz. Rol bilgisine sahip değilsiniz.

#17 - 16.08.2024 20:58
Neredeyse 3 gün olacak, şikayete bakılmasıı ve arkadaşların işlem görerek silah iademizin yapılmasını talep ediyorum.

#18 - 16.08.2024 21:43

Kişiler bugünde aynı şekil rolümüz olmamasına rağmen gelip ana çarıyla laf atıyor (?) yaptığı şey ooc kin, nasıl bir troll olduğunu inceleyen yetkili de görmüş olacaktır. Keshaun_Carnage adlı oyuncu da bunu yapıyor. Böyle legal karakter olmaz. Rol bilgisine sahip değilsiniz.0

Araçla çarptığın anıda koysaydın kardeşim sana birşey dediysem sebebi vardır,ooc kini 15 yaşında çocuklar yapsın.

#19 - 16.08.2024 21:46

Kişiler bugünde aynı şekil rolümüz olmamasına rağmen gelip ana çarıyla laf atıyor (?) yaptığı şey ooc kin, nasıl bir troll olduğunu inceleyen yetkili de görmüş olacaktır. Keshaun_Carnage adlı oyuncu da bunu yapıyor. Böyle legal karakter olmaz. Rol bilgisine sahip değilsiniz.0

Araçla çarptığın anıda koysaydın kardeşim sana birşey dediysem sebebi vardır,ooc kini 15 yaşında çocuklar yapsın.
Öyle bir şey yapmadım, varsa kanıtın buyur gösterebilirsin.