0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: XYZBey - 14.08.2024 17:54Alıntı yapılan: SaKi34 - 14.08.2024 15:06Alıntı yapılan: XYZBey - 14.08.2024 05:02tabanca evet.birligi kapattin hemen agresif roller.sunucuda umarim senin gibiler barinmaz.bide birliginde adam hile acmis nasj haberin olmaz nasi r20sin sen zaten beceremiyomussun.tabancanin tum birlik uyelerinin ban yemesini talep ediyorum bana sikti cunku.umarim ban yersin. iyi forumlarhileden kac kisi banlandi bilmiyorum ama tabancanin bu durumdan haberdar olmamasi gibi bir imkan yok iki gunde bir biri banlaniyor birliklerindenknk sen git sokağından gecen adama sık bizim islere senin kafan basmaz yapacaginiz tek rol zenci rolu onu da beceremiyosunuz zaten cok konusmasaniz miSizin kafa biraz fazla bastığı için kapattınız herhalde birliği. Alakan olmayan şikayetlere zıplamamanı öneriyorum.
Alıntı yapılan: SaKi34 - 14.08.2024 15:06Alıntı yapılan: XYZBey - 14.08.2024 05:02tabanca evet.birligi kapattin hemen agresif roller.sunucuda umarim senin gibiler barinmaz.bide birliginde adam hile acmis nasj haberin olmaz nasi r20sin sen zaten beceremiyomussun.tabancanin tum birlik uyelerinin ban yemesini talep ediyorum bana sikti cunku.umarim ban yersin. iyi forumlarhileden kac kisi banlandi bilmiyorum ama tabancanin bu durumdan haberdar olmamasi gibi bir imkan yok iki gunde bir biri banlaniyor birliklerindenknk sen git sokağından gecen adama sık bizim islere senin kafan basmaz yapacaginiz tek rol zenci rolu onu da beceremiyosunuz zaten cok konusmasaniz mi
Alıntı yapılan: XYZBey - 14.08.2024 05:02tabanca evet.birligi kapattin hemen agresif roller.sunucuda umarim senin gibiler barinmaz.bide birliginde adam hile acmis nasj haberin olmaz nasi r20sin sen zaten beceremiyomussun.tabancanin tum birlik uyelerinin ban yemesini talep ediyorum bana sikti cunku.umarim ban yersin. iyi forumlarhileden kac kisi banlandi bilmiyorum ama tabancanin bu durumdan haberdar olmamasi gibi bir imkan yok iki gunde bir biri banlaniyor birliklerinden
tabanca evet.birligi kapattin hemen agresif roller.sunucuda umarim senin gibiler barinmaz.bide birliginde adam hile acmis nasj haberin olmaz nasi r20sin sen zaten beceremiyomussun.tabancanin tum birlik uyelerinin ban yemesini talep ediyorum bana sikti cunku.umarim ban yersin. iyi forumlar