Konu: Dabanca dm.  (Okunma sayısı 445 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2024 02:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zi_Wu @Geben meine Tabanca

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Omar_Wallace @fle

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dm, troll.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yani Tabanca, önce hoodumuzda olan toplantıyı basıyor ondan sonra kaçıp oyundan q atıyor. Sonrasında Piazza hoodu önünde bana dm atıyor ama düşüremiyor, ben de kaçıp onun beni vurduğunun ispatı için hasarları ss alıyorum. Arkadaşın birliği kapatıldığından dolayı böyle sinirli olmasını ve dm troll gibi suçlara devam etmesi, hilelere göz yumması onun rol bilmediği tek bildiğinin suç işlemek ve başkalarının oyun zevkini yok etmekten başka bir şey yapmıyor diğer şikayetler üzerine umarım forum hesabı kapatılır ve aramızda bir daha görmeyiz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklama yok, umarım gerisi yapılır.

#1 - 14.08.2024 02:35
Tam ekran görüntüsü gelirse savunma yaparım, montaj gibi geldi.
« Son Düzenleme: 14.08.2024 02:50 Geben meine Tabanca »

#2 - 14.08.2024 02:58
Tam ekran görüntüsü elimde yok, windows+shift+s üzerinden alındı.

#3 - 14.08.2024 03:04
O zaman yapacak bir şey yok.

#4 - 14.08.2024 04:06
ASFASKFASAFKSLASŞFLASKAŞ Zi_Wu kısmı neden kocaman kanka montaj mı yaptın harbiden utanmadan ismini falan ayarlamaya çalışmışsın ama _ yok ekran görüntülerinde  ::) şikayete bakacak yetkili umarım cezanı verir

Arkadaşın SS'i bu inceleyebilirsiniz, siler şimdi

#5 - 14.08.2024 05:02
tabanca evet.birligi kapattin hemen agresif roller.sunucuda umarim senin gibiler barinmaz.bide birliginde adam hile acmis nasj haberin olmaz nasi r20sin sen zaten beceremiyomussun.tabancanin tum birlik uyelerinin ban yemesini talep ediyorum bana sikti cunku.umarim ban yersin. iyi forumlar

#6 - 14.08.2024 15:06
tabanca evet.birligi kapattin hemen agresif roller.sunucuda umarim senin gibiler barinmaz.bide birliginde adam hile acmis nasj haberin olmaz nasi r20sin sen zaten beceremiyomussun.tabancanin tum birlik uyelerinin ban yemesini talep ediyorum bana sikti cunku.umarim ban yersin. iyi forumlar
hileden kac kisi banlandi bilmiyorum ama tabancanin bu durumdan haberdar olmamasi gibi bir imkan yok iki gunde bir biri banlaniyor birliklerinden

#7 - 14.08.2024 17:54
hileden kac kisi banlandi bilmiyorum ama tabancanin bu durumdan haberdar olmamasi gibi bir imkan yok iki gunde bir biri banlaniyor birliklerinden
knk sen git sokağından gecen adama sık bizim islere senin kafan basmaz yapacaginiz tek rol zenci rolu onu da beceremiyosunuz zaten cok konusmasaniz mi

fle

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024
#8 - 14.08.2024 19:32
knk sen git sokağından gecen adama sık bizim islere senin kafan basmaz yapacaginiz tek rol zenci rolu onu da beceremiyosunuz zaten cok konusmasaniz mi
Sizin kafa biraz fazla bastığı için kapattınız herhalde birliği. Alakan olmayan şikayetlere zıplamamanı öneriyorum.

#9 - 14.08.2024 21:43
Şikayetle alakası olmayıp her şikayete atlayan arkadaşlara gereken yaptırımın uygulanması gerektiğini düşünüyoruz. @Lichfield @Sylas