Konu: Retarted RP  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2024 16:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BrooklynZ - Joseph McMahon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @corteiz in businnes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş Bada Bing önünde yaşadığımız tartışmadan sonra vuruluyor, vurulunca bunu socialda "kamera kaydı" olarak paylaşıyor. Bunu yapması için iş yeri yönetimiyle iletişime girmesi gerek ki bu 1 saat içinde yapılması muhtemel bir şey değil, discord ticket üzerinden sordum bunu yapması bir rol hatası. Cezalandırılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/tkghldm (ayrıca yıldız içinde kendini yüceltecek gibi yazmış öyle, yazık)
https://hizliresim.com/shhksg1 (yetkili ile konuşmam)
Yüklediği video:
(yedeklemesini yaptım, gizliye çekme)

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın, yaptığı ufacık rolde bile onlarca hata var, ayrıca rol sırasında vurulduğu yerleri kırpması, kamera kaydı diye kendi açısından video paylaşması ayrı bir komedi.

#1 - 13.08.2024 16:59
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 13.08.2024 17:08
Her yerden saldır kardeşim. Ama sana şunu söyleyeceğim, Neden senin arkadaşının ateş ettiği yeri social'a atayım? Neden illegal faaliyetini orada ifşa edeyim? Bir kere bu yasak. Saçma rol dediğin konuya gelelim. Hem arkadaşını yanına alıp gelip kavga ederken ateş ediyorsunuz, hem de her yerden saldırıyorsun. Cidden sende bir kin oluşmuş gibi hissettim. Kamera kaydını alma rolünü içeriye girip yapmadım evet. Guest şekilde ilerlettim. Almış gibi yaptım ve almış gibi yapıpta PD'ye bu kanıtları sunacağım zaten.

Savunmam bu kadar, saçma değil. Senin dediğin saçma "düştüğü yeri atmamış" eh' atayım da daha fazla başın yansın değil mi IC? Ya da polis ile Mahon'nun başı belaya girsin. Kardeşim, işletme sahibi ile iletişime bilmem belki 1 hafta sonra aktif olup girecekti bilemem. O yüzden gidip rolü guest yaptım ve paylaştım. Her yerden saldırmaya devam et ama sen. Yok /B'den konuştu, yok saçma rol yaptı.

Hadi Bada Big olmasın havalimanı önünde ateş ediyorsunuz CCTV var, o değil yanında bir ton mekân var. Hiç değil Mahon'nun kaskı var kardeşim, oradan aldım videoyu. Ama ben daha realiteye uygun olması için gittim Bada Big'den aldım kaydı. Oldu mu hacı?

Savunmam bu kadar, herhangi bir şey yazma lütfen admin kararı diyelim. Hiç senle ikili diyaloğa girmeyelim, tamam mıdır? Allah'a emanet ol.

Şuan fark ettim, gizliye çekme falan demişsin sen illa benle kavga edeceksin yani istediğin bu senin. Niye çekeyim kanka, ne yaşıyon sen? Her yerde farklı linkler ile attım videoyu rahat ol. DC ver oradan da ayrı atayım istersen.

« Son Düzenleme: 15.08.2024 09:05 BrooklynZ »

#3 - 13.08.2024 17:20
Al değişitrelim Social postunu, kask kamerasından aldı diyelim. Ne değişecek şimdi? Kinlenip açmışsın bir tane daha, senle rol yaptım. Benle rol yaptı McMahon diye de şikayet aç

O kaydı da silmeyeceğim Social üzerinden, sadece değiştireceğim kask kamerasından kayıt aldı diye. Bilgin olsun. Mekân kamerasından guest şekilde aldım ve rolünü yaptım diye bir cezası varsa da uygulanabilir dostum. Her şekilde McMahon'nun kaydı hem kaskında hem de civar CCTV'ler de, hemde Bada Big gibi bir mekânın kamerasında vardı. Hadi Allah'a emanet.

Attığım ileti:

Kask kamerası olarak düzenlendi:

Kasktan kamera kaydı aldığım Emoteler. Arkadaşlar geldiğinde sanırım /sdo onlara yansımamış, fakat bunun rolünü her şekilde yaptım. Motorcuların kasklarında kamera her zaman olmasa da yüksek oranda olur.

Spoiler: GösterGizle

Siz gelene kadar kask kaydı açık diyede rol yaptım. Hatta emotesini bile sürekli yenilediğimin kanıtıda burada.

« Son Düzenleme: 15.08.2024 09:08 BrooklynZ »

#4 - 14.08.2024 05:34
Al değişitrelim Social postunu, kask kamerasından aldı diyelim. Ne değişecek şimdi? Kinlenip açmışsın bir tane daha, senle rol yaptım. Benle rol yaptı McMahon diye de şikayet aç

O kaydı da silmeyeceğim Social üzerinden, sadece değiştireceğim kask kamerasından kayıt aldı diye. Bilgin olsun. Mekân kamerasından guest şekilde aldım ve rolünü yaptım diye bir cezası varsa da uygulanabilir dostum. Her şekilde McMahon'nun kaydı hem kaskında hem de civar CCTV'ler de, hemde Bada Big gibi bir mekânın kamerasında vardı. Hadi Allah'a emanet.

Attığım ileti:

Kasktan kamera kaydı aldığım Emoteler. Arkadaşlar geldiğinde sanırım /sdo onlara yansımamış, fakat bunun rolünü her şekilde yaptım. Motorcuların kasklarında kamera her zaman olmasa da yüksek oranda olur.

Siz gelene kadar kask kaydı açık diyede rol yaptım. Hatta emotesini bile sürekli yenilediğimin kanıtıda burada.

emoteların gözükmedi sorun değil fakat yaptığın saçma rolden dolayı cezalandırılmalısın videoyu silip silmemende pek umrumda değil iyi forumlar  O:-)

#5 - 14.08.2024 09:15

Attığım ileti:

emoteların gözükmedi sorun değil fakat yaptığın saçma rolden dolayı cezalandırılmalısın videoyu silip silmemende pek umrumda değil iyi forumlar  O:-)

Emoteyi görmemen umrumda değil, kayıt rolünü yapmışım. Admin kararı.

Fotoğraf kanıtları discord linki olduğu için silinmiş, yenilendi

« Son Düzenleme: 15.08.2024 09:09 BrooklynZ »

#6 - 15.08.2024 16:32
Joseph McMahon karakteri kamera rolünü motoru üzerinden yapmış, bu konuda sorun bulunmuyor. @BrooklynZ roldeki hatanız bunu Social üzerinden paylaşmanız. Bu seferlik uyarıyoruz.