Her yerden saldır kardeşim. Ama sana şunu söyleyeceğim, Neden senin arkadaşının ateş ettiği yeri social'a atayım? Neden illegal faaliyetini orada ifşa edeyim? Bir kere bu yasak. Saçma rol dediğin konuya gelelim. Hem arkadaşını yanına alıp gelip kavga ederken ateş ediyorsunuz, hem de her yerden saldırıyorsun. Cidden sende bir kin oluşmuş gibi hissettim. Kamera kaydını alma rolünü içeriye girip yapmadım evet. Guest şekilde ilerlettim. Almış gibi yaptım ve almış gibi yapıpta PD'ye bu kanıtları sunacağım zaten.
Savunmam bu kadar, saçma değil. Senin dediğin saçma "düştüğü yeri atmamış" eh' atayım da daha fazla başın yansın değil mi IC? Ya da polis ile Mahon'nun başı belaya girsin. Kardeşim, işletme sahibi ile iletişime bilmem belki 1 hafta sonra aktif olup girecekti bilemem. O yüzden gidip rolü guest yaptım ve paylaştım. Her yerden saldırmaya devam et ama sen. Yok /B'den konuştu, yok saçma rol yaptı.
Hadi Bada Big olmasın havalimanı önünde ateş ediyorsunuz CCTV var, o değil yanında bir ton mekân var. Hiç değil Mahon'nun kaskı var kardeşim, oradan aldım videoyu. Ama ben daha realiteye uygun olması için gittim Bada Big'den aldım kaydı. Oldu mu hacı?
Savunmam bu kadar, herhangi bir şey yazma lütfen admin kararı diyelim. Hiç senle ikili diyaloğa girmeyelim, tamam mıdır? Allah'a emanet ol.

Şuan fark ettim, gizliye çekme falan demişsin sen illa benle kavga edeceksin yani istediğin bu senin. Niye çekeyim kanka, ne yaşıyon sen? Her yerde farklı linkler ile attım videoyu rahat ol. DC ver oradan da ayrı atayım istersen.