Kısık ses komudunu kullanamam çünkü 911'i arayınca chatten yazmıyorsun konuşmak için ayrıca bir input açılıyor. Açılacağını bilseydim en başta emote verirdim. Kaçmaya odaklandım diyorsun verdiğim emote ile beni vurmanın arasında tam 1 dakika var (videoda 7:11 - 8:11). Mekana girmiş beni tehdit ediyorsun, birde sıkıntılı tip olduğumuzu nereden anladın diyorsun. Ben kontrol edilmesi gereken tiplemeler olduğunuzu düşündüm polisi aradım, şüphemde doğru çıktı. Arkadaşın yukarıda bahsetmiş yeni gördüm, silahı ne zaman yanlışlıkla eline aldın bilmiyorum ve o anda da görmedim zaten. Bence boşa zırlıyorsunuz, IC bir şekilde yakalandınız kendinize yediremiyorsunuz. Benim savunmam bu kadar, daha fazla da mesaj kirliliği yaratmayın bence. Bu sunucuda bu konuya bakıp birini cezalandıracak kadar yetkili birisinin aklı-zekası yerindedir. Aklında bir soru kalırsa cevaplarını bizzat videodan da görür. Daha önceden de belirttiğim gibi, yakalanmasaydınız bile ben rolden keyif aldım bu yüzden Yada'nın DM atması gram umrumda değildi ama madem uğraştırıyorsunuz uğraşırım bende.